Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Колега, А1 каква алтернатива ти предложиха?
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Говорих с едно супер любезно момче в мтел (след няколко други опита), което ми обясни, че за прехвърлянае от Теленор към Мтел просто не може да ми предложи по-добри условия от тези в Теленор, иначе би искал. Обсъдихме ситуацията и каза, че от другия месец се надява да има нешо по-добро, засега офертите им са за преподписване.
[Quote]Скритите на Вива от 21лв.нагоре включват ли TV GO,става въпрос не за free версията,а за start,extra[/Quote]
Плозвам Вива от юли месец - 21лв,неограничени и 15GB и имам включено TV GO S
start 50+ канала.
Сега е възможно и да са ги намалили на 30+ със smartL
Плозвам Вива от юли месец - 21лв,неограничени и 15GB и имам включено TV GO S
start 50+ канала.
Сега е възможно и да са ги намалили на 30+ със smartL
През този период (септември - 2 декември) на миналата година беше същото - никакви скрити оферти за пренос и преподписване. А официалните бяха куци, по-куци и от сегашните. В магазините служителите и на трите оператора с голяма радост повтаряха, че вече няма и няма да има скрити оферти и удари под кръста. А ако на клиентите не им харесва да ходят някъде другаде... Много нагли бяха! На *88 бяха същите..
Така беше до 3 декември. На 4 декември картелното чудовище рухна.
Бъдете търпеливи и чакайте Коледните скрити оферти...
Така беше до 3 декември. На 4 декември картелното чудовище рухна.
Бъдете търпеливи и чакайте Коледните скрити оферти...
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
valentinst,
Прав сте относно това, че цената на плана е стандартна, визирам 24,99 лв, но трябва да имате предвид, че след изтичането на договора мб ще паднат на 5 гб, тези 10 гб в момента са промоционални. Пишете, че имате интерес към iPhone XS. Ако погледнем базова версия 64 гб цената му на 24,99 лв е 1869,99 лв, а тази при план 20,99 лв 1949,99 лв. Тоест при по- ниския план плащате 80 лв повече за устройството при закупуване в брой. Само от абонаментни такси при 2 годишен договор на този план спрямо 24,99 лв ще спестите 96 лв. Като ударим чертата става ясно, че ако изберете план 20,99 лв и вземете устройство в брой ще спестите едва 16 лв, което е нищожна сума на фона на това, че при план 24,99 лв имате НБО го и 100 мин в зона 1 и 2. Т.е правилно сте се ориентирали към по- високия план, особено ако ще ползвате редовно НБО го и 100 мин в зона 1 и 2.
Прав сте относно това, че цената на плана е стандартна, визирам 24,99 лв, но трябва да имате предвид, че след изтичането на договора мб ще паднат на 5 гб, тези 10 гб в момента са промоционални. Пишете, че имате интерес към iPhone XS. Ако погледнем базова версия 64 гб цената му на 24,99 лв е 1869,99 лв, а тази при план 20,99 лв 1949,99 лв. Тоест при по- ниския план плащате 80 лв повече за устройството при закупуване в брой. Само от абонаментни такси при 2 годишен договор на този план спрямо 24,99 лв ще спестите 96 лв. Като ударим чертата става ясно, че ако изберете план 20,99 лв и вземете устройство в брой ще спестите едва 16 лв, което е нищожна сума на фона на това, че при план 24,99 лв имате НБО го и 100 мин в зона 1 и 2. Т.е правилно сте се ориентирали към по- високия план, особено ако ще ползвате редовно НБО го и 100 мин в зона 1 и 2.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Един бърз въпрос: вчера са зарибявали жената от А1 със следното предложение- 10гб, неограничени минути + 50 мин в Сърбия и Македония за 25лв/месец. Тя е отказала, но са я “уведомили”, че след изтичане на договорът й таксата щяла да скочи с 15лв, защото имали нови политики към безсрочните договори, а и сегашният й бел с някакви отстъпки???? Възможно ли е това???
Естествено че може! Всякакъв вид отстъпки или/и промомоционални добавени екстри към плана са за срокът на договора! След изтичането му планът е в стандартният си вариант, а договорът е безсрочен. Може да запази сегашните си условия, ако преподпише договорът си до три месеца преди неговото изтичане!
Samsung GALAXY S22 Ultra
На мен не ми дават да си преподпиша договора със същите условия ползвани до сега. Чакам да изтече, за да не дължа никакви неустойки и ще се местя от виваком в А1 на предплатена докато пуснат по-добри предложения.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз отговорих на човека, че така процедират от А1. Само при тях все още могат да се запазват старите условия в рамките на трите месеца за преподписване. Различни оператори - различни политики, това е!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ще видим ако се обадят пак, дали ще поддържат тази оферта, но са много нахални и искат договорът да се подпише “на коляно” и да им го върнеш по куриер. Миналра година преподписах за два номера и всичко стана в техен офис, където спокойно можеше да прегледаш документацията. Сега ме нерви малко това тяхно бързане...
Поздрави!!!!
Поздрави!!!!