Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Преди 5-6 дни,след като отидах да пускам предизвестие,ми предложиха А1 Премиум 200 + пакетите с вкл.3 тв.- за 38.78 лв. Няма VOYO и Mtel Now .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Е 10 лв за 50 мбит вместо 16 лв за 25 пак е доста добър успех.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Може и още по добре. Прекратяваш си услугата и след 2-3 дена откакто е прекратена и не съществува като клиентски номер на твое име, може да опиташ пак да видиш дали ще дадат офертата за 6лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Само че,ако трябва предизвестие 30 дена не се знае дали ще е валидна още тази оферта
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Валидна ще бъде. Тя не е от тези месец за месец до колкото знам.
В най лошия случай ще бъде 10лв. Важното е да се опита!
В най лошия случай ще бъде 10лв. Важното е да се опита!
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Кое е по-добро за инрнет и телевизия? А1 или виваком?
Вмомента съм на виваком и плащам 25 лева за 50мегабита и нямам нито 1 хубав спортен канал (!, иначе съм доволен от качеството), договора ми изтича февруари, а телефона ми към теленор също изтича скоро. Проблем е, че работя на кораб и се чудя какво да правя, защото няма да съм тук когато изтекат. Искам да ги комплектовам, затова а1 или виваком е по-добро?
Вмомента съм на виваком и плащам 25 лева за 50мегабита и нямам нито 1 хубав спортен канал (!, иначе съм доволен от качеството), договора ми изтича февруари, а телефона ми към теленор също изтича скоро. Проблем е, че работя на кораб и се чудя какво да правя, защото няма да съм тук когато изтекат. Искам да ги комплектовам, затова а1 или виваком е по-добро?
Като цена каквото си измолиш с мъки. Като качество във всеки квартал е различно.
-
За телевизия Виваком са доста по добре от към качество на картината, екстри и дизайн на менюто. Много в важен и фактора кой град и квартал (различно окабеляване и различно качество на услугата). Ти щом си доволен може пак там да подпишеш, но зависи много и от крайната цена при двата оператора!
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Ясно. Благодаря. А за мобилната мрежа на виваком имате ли впечатления? Знам, че това не е правилната тема, но честно казано съм малко скептично настроен за усулугите им, всеки който чуя е с някакъв странен договор при тях, баща ми например имаше 500мб нет в България и 3000 мб в роуминг което е глупаво
"баща ми например имаше 500мб нет в България и 3000 мб в роуминг което е глупаво"
Прочети внимателно договора. 500МВ са на висока скорост (след това пада скоростта, но не спира нета). В роуминг след тези 3000МВ, спира нета или се заплаща допълнително на всеки МВ по висока цена. (yes)
Прочети внимателно договора. 500МВ са на висока скорост (след това пада скоростта, но не спира нета). В роуминг след тези 3000МВ, спира нета или се заплаща допълнително на всеки МВ по висока цена. (yes)