Поредната измама от А1
Поредната измама от А1
Тази година юли месец сключих договор към тях за 1 карта която за 16 лева предлага 200нац минути и 3ГБ интернет. Август месец като си плащах сметката ми предложиха добавка от 3гб интернет за 3лв на месец като за тази добавка не съм подписвал нищо - продавачката ме попита дали я искам, казах да и излязох от магазина. Сега обаче като искам да я спра ми казват, че ще дължа неустойки от 30 лева?! След много посещения в техните офиси и обаждания най-накрая в онлайн чата ми казаха, че ще разгледат моя случай и ще се свържат с мен до 2 дни. Имайте едно наум дори само като си плащате сметките при тях..
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Поредната измама от А1
Защо да е измама? И при А1 и при виваком, добавките удължават договора с две годимк(повечето)?
Нормално. Защо си плащаш сметките в техен офис? :)
Re: Re: Поредната измама от А1
Добавките за които се подпише документ могат да ти удължат договора с 2 години, а аз такъв документ не съм подписвал!
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Re: Re: Поредната измама от А1
В тяхната система явно се води, че си го подписал. Кажи им, че ще искаш експертиза в съда, може да ти го махнат. Една мобилна телевизия, за която не бях подписал, ми я махнаха на третия опит.
Нормално е да има неустойка, а това, че вие не сте се уведомил колко е стандартната цена в момента и каква е промоционалната, на която ви дават пакета, е друга бира.
Това са трите такси с отстъпките, които сте позвал тези 3-4 месеца, но какви са цените само вие си знаете.
Тоест би трябвало да знаете, имам предвид.
Това са трите такси с отстъпките, които сте позвал тези 3-4 месеца, но какви са цените само вие си знаете.
Тоест би трябвало да знаете, имам предвид.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Аз НИКОГА не се подписвам върху онези устройства, които са им на касите, вземам си документа и на коляното или някъде другаде, но не и върху устройството! Те започват "ама как так,неможе..." Преди време по ТВ един служител от КЗП каза, че това не е задължително и той лично не се подписва върху тези джаджи, защото после може да ти сложат подписа на други договори и хоп....набутан си!
Ей - това са ти набутали https://www.a1.bg/extri-mobilni-uslugi . На малко забутано място в сайта им е. Има други изгодни предложения. Сега пак я има тая промоция - за 3 лв. 3000 МВ. ПО едно време беше изчезнала. Но най - отдолу е записано, че е за сключване на две-годишен абонамент. Забележи АБОНАМЕНТ не ДОГОВОР. Сега не знам как ще третира някой думата СКЛЮЧВАНЕ, като подписване или като устна договорка...
Re: Re: Re: Поредната измама от А1
щом е активирана в техен магазин, е трябвало да му дадат да подпише документ, според техните условия - https://media.a1.bg/newsite2018/legal/pdf/OU-ekstri.pdf
Аз като си активирах 5гб+НБО в техен магазин, подписах и получих документ с условия, цени и т.н. на екстрата.
След като не е подписвано нищо, нямат основание да изискват неустойка.
Аз като си активирах 5гб+НБО в техен магазин, подписах и получих документ с условия, цени и т.н. на екстрата.
След като не е подписвано нищо, нямат основание да изискват неустойка.
Re: Re: Re: Re: Поредната измама от А1
Сега с тези електронни подписи ходи доказвай, че си подписал А, а не Б.