Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
bladyy,
към плана който ползвате досега съм почти сигурен, че ползвате фейсбук и WhatsApp без да черпите от трафика ви от 10 000мб. Съпругата ми беше на такъв договор, но в края на август когато взех Ноут 9 се наложи да го преподпиша. Тогава подписах на план 20,99 лв срещу което получих 10 GB, 3200 MB в роуминг. Без минути към към Зона 1, 2 и Балканите, няма и HBO GO.
В началото на октомври преподписах друг договор към Теленор. Тогава благодарение на управителя на магазина получих Неограничени национални минути, 20 000 мб, 4600 MB в роуминг, 200 мин. към Зона 1, 2 и Балканите, 100 GB Capture, HBO GO за 30,99 лв. Тоест разликата между предложенията, което Вие сте получили и моето се крие в 4000 мб повече за мен, но пък тогава не предлагаха Diema Xtra, което за мен не е опция да я ползвам на телефон или таблет.
Ако чакате някакво много по- добро предложение през декември едва ли ще получите, затова ако искате да остане към Теленор по-добре да преподпишете сега.
към плана който ползвате досега съм почти сигурен, че ползвате фейсбук и WhatsApp без да черпите от трафика ви от 10 000мб. Съпругата ми беше на такъв договор, но в края на август когато взех Ноут 9 се наложи да го преподпиша. Тогава подписах на план 20,99 лв срещу което получих 10 GB, 3200 MB в роуминг. Без минути към към Зона 1, 2 и Балканите, няма и HBO GO.
В началото на октомври преподписах друг договор към Теленор. Тогава благодарение на управителя на магазина получих Неограничени национални минути, 20 000 мб, 4600 MB в роуминг, 200 мин. към Зона 1, 2 и Балканите, 100 GB Capture, HBO GO за 30,99 лв. Тоест разликата между предложенията, което Вие сте получили и моето се крие в 4000 мб повече за мен, но пък тогава не предлагаха Diema Xtra, което за мен не е опция да я ползвам на телефон или таблет.
Ако чакате някакво много по- добро предложение през декември едва ли ще получите, затова ако искате да остане към Теленор по-добре да преподпишете сега.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Днес получих две предложения за преподписване в Теленор:
1) Неограничени национални минути, 10 GB, 3200 MB в роуминг, 100 мин. към Зона 1, 2 и Балканите, 100 GB Capture, HBO GO = 24,99 лв.
2) Неограничени национални минути, 16 GB, 4600 MB в роуминг, 200 мин. към Зона 1, 2 и Балканите, 100 GB Capture, HBO GO, Diema Xtra = 30,99 лв.
Относно цени на телефони - първия план отговаря на Тотал 26,99, а втория план отговаря на Тотал 31,99.
Моят план е следния:
Неограничени национални минути, неограничени СМС-и към Теленор, 10 GB, 4600 MB в роуминг, 25 GB Capture = 17,99 лв.
Какво бихте ме посъветвали? [/Quote]
На същият план за 18 лв съм , нарочно ни карат да подписваме при по неизгодни условия .На мен не ми ли предложат адекватна оферта ще ги сменя с Виваком за наказание. Изчакайте декември въпреки по високата цена от 30 лв.
1) Неограничени национални минути, 10 GB, 3200 MB в роуминг, 100 мин. към Зона 1, 2 и Балканите, 100 GB Capture, HBO GO = 24,99 лв.
2) Неограничени национални минути, 16 GB, 4600 MB в роуминг, 200 мин. към Зона 1, 2 и Балканите, 100 GB Capture, HBO GO, Diema Xtra = 30,99 лв.
Относно цени на телефони - първия план отговаря на Тотал 26,99, а втория план отговаря на Тотал 31,99.
Моят план е следния:
Неограничени национални минути, неограничени СМС-и към Теленор, 10 GB, 4600 MB в роуминг, 25 GB Capture = 17,99 лв.
Какво бихте ме посъветвали? [/Quote]
На същият план за 18 лв съм , нарочно ни карат да подписваме при по неизгодни условия .На мен не ми ли предложат адекватна оферта ще ги сменя с Виваком за наказание. Изчакайте декември въпреки по високата цена от 30 лв.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Реално екстрата "Диема" е включена към всеки план над 30 лв, т.е. не е част от самия план. Тези 16 гб като цяло ме устройват. Чакам и други адекватни мнения, колеги. :)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Подписвай на което те устройва сега от скритите планове, че се очаква още по-голямо вдървяване и при трите оператора. За пренос вече нищо не дават, а само за преподписване! Аз се надявам след 19 месеца, като ми изтече договорът, или по-скоро след 16, когато ще съм в периода на преподписване, да върнат пак адекватните скрити оферти, ако щът и за индивидуални да ги представят, защото свикнах да ползвам по 20-30 ГБ минимум. А новите са толкова орязани, че не знам как ще влизам в 5-10 ГБ.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Изчакайте декември въпреки по високата цена от 30 лв.[/Quote]
А какво ще стане декември, че го карате да изчака и то без да се обосновете?!?!
А какво ще стане декември, че го карате да изчака и то без да се обосновете?!?!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Очакваме коледни оферти и се надяваме да са читави.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Отговорът ми не беше към вас, а ако върнете 15-ина поста назад ще видите, че нищо добро не ни чака и декември.
За преподписване пак чат-пат нещо се излъжат да дадат, ама за пренос абсурд.
Това е положението и идва по-лошо, тъй че преподписвайте нещо, ако ви устройва.
За преподписване пак чат-пат нещо се излъжат да дадат, ама за пренос абсурд.
Това е положението и идва по-лошо, тъй че преподписвайте нещо, ако ви устройва.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
От къде Ви е инфото. Аз говорих с приятел в Теленор, каза, че не знаят, какво ще има, но с половин уста са на Вашето мнение. За картел говорят..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Алгор, дали ще сгреша, ако тия дни преподпиша на Смарт Ю на 50 лева, докато все още е на тази цена? И, ако случайно го направя има ли вариант, да направя така, че в договорът ми да пише, че се запазват условията и след изтичането му в безсрочен? Или поне да мога да преподписвам на същите условия.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]От къде Ви е инфото. Аз говорих с приятел в Теленор, каза, че не знаят, какво ще има, но с половин уста са на Вашето мнение. За картел говорят[/Quote]
Вчера го написах същото, само че инфото ми дойде от мениджър на А1. И той каза, че са се разбрали и трите оператора. Говореше и за спирането на скритите планове, а индивидуалните щели да бъдат подобни на стандартните с някакви отстъпки от таксата и някоя добавка, като телевизийка и тем подобни ненужни дреболии...
Вчера го написах същото, само че инфото ми дойде от мениджър на А1. И той каза, че са се разбрали и трите оператора. Говореше и за спирането на скритите планове, а индивидуалните щели да бъдат подобни на стандартните с някакви отстъпки от таксата и някоя добавка, като телевизийка и тем подобни ненужни дреболии...
Samsung GALAXY S22 Ultra