Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Благодаря!
Не звучи добре...:(
Не звучи добре...:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Хмммм...
Ще питам за Ю-то, иначе по пътя на логиката ако се подпише на 50 лева, то и при падане на договора пак ще си остане на 50.
Но това е моята логика, а не тяхната.
Ще питам за Ю-то, иначе по пътя на логиката ако се подпише на 50 лева, то и при падане на договора пак ще си остане на 50.
Но това е моята логика, а не тяхната.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Така е, ако тези 50 лв не са промоционални, а стандартната такса е да кажем 70. В ТЕЛЕНОР предлагат план на 17,99, който след края на двете години си остава на 17,99лв
Питам понеже май беше 55, а за две години на 50 или се бъркам? Тия 5 лева отстъпка са май само за срокът на договора. И ако стане на 100 духам супата после...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Той Ванката точно това попита: дали ако сега подпише на Ю на 50 лева и след два месеца вдигнат таксата на 70 (примерно), сред като му приключи договора дали и неговия план ще стане на 70, а няма да остане на 50 и дали може това да се фиксира в договора сега.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Кой е плана за 17.99 лв и какво включва?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Става въпрос за план 17,99 - 2000мин и 5000Мб за двете години. След като изтекат таксата и минутите остават същите, а мБ падат на 2000мб.
Другият, който ми предложиха е 17,99 намален от 30 с неограничени минути, 5000мб и СМС към теленор.
Другият, който ми предложиха е 17,99 намален от 30 с неограничени минути, 5000мб и СМС към теленор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Според мен не би трябвало.
Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
За какво плашите хората? Нищо не можете да кажете на 100%. Затова недейте писа повече. Нека дойде декември месец и ще се види. Недейте кара хората за планове под 20 лева да подписват такива за 30 примерно.
Какво е това да агитирате тука за толкова високи планове? Не всеки може да даде повече от 20 лева за ало-ало и подобен булшит.
Какво е това да агитирате тука за толкова високи планове? Не всеки може да даде повече от 20 лева за ало-ало и подобен булшит.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Без да имам вътрешна информация съм почти сигурен,че декемврийските планове трябва да са минимум на нивото на октомврийските,които бяха с много повече гиги и по-евтини от сегашните.Оставят ли подобни неприемливи условия по Коледа операторите ще се прецакат сами,защото ще изпуснат гарантирани печалби за Коледа,ще изпуснат много преподписвания на договори и продажба на устройства.