Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Потребителски аватар
Mapuok
Регистриран: 30 юни 2016, 12:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Mapuok » 11 ное 2018, 11:50

Никой не казва да са равни.
Сина ти едва ли взима план на 1/3 от нормалната му цена, въпреки 6700 души работещи във фирмата.
20-40% е едно, а да взимаш за 10 лева това, което се предлага за 30 на физически лица, не е нормално.

demy26
Регистриран: 12 яну 2009, 19:51

Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от demy26 » 11 ное 2018, 12:23

Нормално е големи фирми с много телефони да ползват големи отстъпки. Нормално е клиенти от 3,4,5 и повече години да плащат по-малко от тези, които сега подписват. Не е нормално нов клиент, който си прехвърля номера, за 21 лв. да получава това, за което клиент от години, плаща над 30 лв. Не е нормално малка фирма с 20-30 номера да има по-лоши условия от клиент с един номер.
Всичко това може да се регулира много лесно и да се наложат ясни правила. Без скрити планове, с отстъпки за брой сим карти и отстъпки за време през което си бил абонат.
Въпроса е защо операторите не го правят по този начин, а предизвикват пълна бъркотия със скритите планове? И даже да обиколиш всички офиси, да мрънкаш, да заплашваш, да се пазариш и да се караш, докато получиш заветния план от 32 лв. за 24 лв., пак не можеш да спиш по цяла вечер и да се чудиш, дали някой няма да вземе твоя план за 22 лв.

brannikb
Регистриран: 30 ное 2011, 20:02

Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от brannikb » 11 ное 2018, 14:09

Аз днес преподписах с Теленор.Първо ми предложиха за 24.99 неогр. минути и 10000 мб,HBO GO, 100 мин зона 1 и не помня още какво.После за 20.99 неограничени минути и 10000мб.И накрая това,което ми трябваше- 17.99 2000 минути и 5000 мб.Най-хубавото е,че таксата след това се запазва, аз това и подписах.Сега вече топката е в полето на Теленор.Мога да си ги бъзикам дали ще подписвам без да се притеснявам дали таксата ще ми стане 30 или 35 лрва като изтече договора :)

martin_p
Регистриран: 11 ное 2008, 19:30

Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от martin_p » 12 ное 2018, 08:13

Можеше още да ги натиснеш. Преди две седмици ми предложиха за 17,99 неогр.+10000мб и 120 в ЕС.
И в този случай, също таксата след изтичане на договора се запазваше.

Stefan Peykov
Регистриран: 02 юни 2016, 03:33

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Stefan Peykov » 12 ное 2018, 09:40

Тази оферта в кой офис ти я предложиха

martin_p
Регистриран: 11 ное 2008, 19:30

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от martin_p » 12 ное 2018, 10:10

В.Търново, офиса на ул.В.Левски

The Diamond
Регистриран: 21 ное 2016, 11:27

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от The Diamond » 12 ное 2018, 10:25

[Quote]В.Търново, офиса на ул.В.Левски[/Quote]
За съжаление, като отидеш на място и им кажеш за офертата - мигат на парцали и казват: "няма такова нещо"!!!

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от В@НК0 » 12 ное 2018, 13:00

Днес преподписах договор към виваком. Дадоха ми за 20 лв. неограничени + 12 гиги + около 100 мин. към ЕС. Имаше и оферта за 23-24 лв. с неограничени + 15 гиги + минути към ЕС. Офисът е на ъгъла на Солунска и Витошка.
Промоционалните условия не се запазват след изтичане на договора. Освен това в договора е включено и дръвчето с автоматичното активиране на 3 пакета 100 мегабайта нет за 3 лева. Тоест може да се смятат плановете с по 3 лв. отгоре ако човек не се занимава всеки месец да ги деактивира.
Ей не се наиграха тия стари корабни плъхове. Все измислят нещо, за да ти го набият. Между другото служителката не ме уведоми за тези автоматични пакети. Фирмена политика. Чрез измама към прогрес. Някой писа в друга тема, че мтел били мутренска фирма. Ами то има ли оператор, който да не е мутренска групировка?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 12 ное 2018, 13:26

[Quote]Промоционалните условия не се запазват след изтичане на договора. Освен това в договора е включено и дръвчето с автоматичното активиране на 3 пакета 100 мегабайта нет за 3 лева. Тоест може да се смятат плановете с по 3 лв. отгоре ако човек не се занимава всеки месец да ги деактивира.
Ей не се наиграха тия стари корабни плъхове. Все измислят нещо, за да ти го набият. Между другото служителката не ме уведоми за тези автоматични пакети.[/Quote]
Ами не са длъжни да ти го казват, защото си го пише в договорът ти. Четеш и ако те кефи подписваш, ако не те кефи не подписваш. Всеки месец преди отчетна дата можеш да се откажеш автоматично на data.vivacom.bg. Защо е този непрекъснат хейт от тебе, адаш? И като са такива мизерници от Виваком, защо разписваш нови и нови договори с тях? :D Винаги съм се чудил, защо се пускат теми от все измамени потребители, които очевидно не четат какво разписват, не си знаят правата и задълженията по един договор, а после операторите били мафия и т.н.
Samsung GALAXY S22 Ultra

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от В@НК0 » 12 ное 2018, 13:54

Значи не си ме разбрал. Служителката подробно ми разясни договора точка по точка, но пропусна частта с въпросните пакети.
Защо преподписвам? Не мислех, че не знаеш защо. Ами виж си договора какви стават цените след изтичането му. Нарочно са го направили така операторите, за да се преподписва непрекъснато.
Защо пишат хората, че са измамени? Може би защото наистина са били измамени. Помисли и върху това.
Аз хейт виждам единствено от страна на операторите към клиентите им. Какви са тия скрити оферти. Схеми, преговори, уговорки, скрити условия.
Още нещо се сещам. Сигурно пак е хейт и аз съм виновен нещо, но когато преподписвах със свиваком не ми удължиха абонамента TVGO. Сега TVGO ми изтича преди договора и трябва да го спирам. Обаче изненада. Не мога да го по-рано или по-късно от точно 1 месец преди изтичането на абонамента. Ако по-рано се откажа да ползвам TVGO пак съм дължал неутойка. Писна ми схеми, схемички. Да чета договори до последната запетая и да търся тълкование какво са искали да кажат. Писна ми да чета форуми, за да не ме излъжат операторите. Все едно си купувам нещо от циганин на улицата. Бих писал още, но ми омръзна. В крайна сметка кой както иска да живее. Ако на някой му харесват нещата такива каквито са да е жив и здрав. Аз обаче също имам право на позиция.

Отговори