Черни седмици - промоция в А1
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Черни седмици
Интересно при проблем дали Техномаркет, вносители на Самсунг, ще признаят гаранцията на edigital или ще се правят на интересни и ще трябва да се праща до Унгария. Опит с емаг - някои вносители признават, други не.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Черни седмици
Нали не смятате, че съм представител на Техномаркет, още по-малко пък на edigital, за които си признавам, че днес за първи път установих, че има такава фирма, за да отговоря на въпроса Ви с гаранцията.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Черни седмици
Зимата купих едно тв Сони на промо от edigital.bg
В момента навсякъде в БГ е с поне 300 лв. нагоре
В момента навсякъде в БГ е с поне 300 лв. нагоре
Re: Re: Черни седмици
Да, edigital са в повечето случаи много изгодни, доставката е 5 лв, и е за три дни.
За техни неизвестни марки, мъчете унгарския им сайт през Гугъл преводач за отзиви. Така открих, че електронната книга, която мислех да купя от тях, базирана също на rockchip, но по-нов от моята стара, също се саморестартира и си губи страницата.
За техни неизвестни марки, мъчете унгарския им сайт през Гугъл преводач за отзиви. Така открих, че електронната книга, която мислех да купя от тях, базирана също на rockchip, но по-нов от моята стара, също се саморестартира и си губи страницата.
Re: Re: Re: Re: Re: Черни седмици
Принципно през 2013 си взех 40" SAMSUNG FULL HD 3D SMART с вградена камера, комплект очила, беше топ модел тогава. Смених жилището през 2016 за по-голямо, 60 квадрата ми е всекидневната и сега ми идва малък. Харесах въпросния модел 55" пак на SAMSUNG, ако го пуснат под 2200 лв, в технополис ще го взема. Но сега имам друг въпрос, откъде качествен сигнал за 4К UHD, при положение, че кабеларките предлагат просто HD, a в торентите има blu-ray с по-ниско качество?
OnePlus 11
4K телевизорите предават повече детайли дори на HD сигнал. Може да го забележиш при спортните канали.
Аз лично не бих си купил 4k телевизор за да гледам на него HD и по-лош сигнал. При спортните предавания разликата е незначителна, а при по-статични образи FullHD просто изглежда по-добре. Филм 4GB BluRay-rip е с резолюция 1280х544. Сега разпънете тази картинка до 3840x2160
https://www.cnet.com/news/can-4k-tvs-make-1080p-look-better/
https://www.cnet.com/news/can-4k-tvs-make-1080p-look-better/
Разбира се, те имат AI и си добавят детайли, които по принцип не идват по кабела.
Айде, по сериозно, ако обичате.
Айде, по сериозно, ако обичате.
Да питам на тези черни петъци може ли да се купува стока на лизинг или е задължително да се заплати веднага цялата стока?