ЕК ограничава цените на международните разговори/SMS между страните в ЕС от 2019г
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ЕК ограничава цените на международните разговори/SMS между страните в ЕС от 2019г
С поста си,оставяш впечатление,че не разбираш,как точно работи iMessages.Нали знаеш,че работи след като го активираш и само между iOS устройства,с достъп до интернет?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ЕК ограничава цените на международните разговори/SMS между страните в ЕС от 2019г
[Quote]С поста си,оставяш впечатление,че не разбираш,как точно работи iMessages.Нали знаеш,че работи след като го активираш и само между iOS устройства,с достъп до интернет?[/Quote]
И? Активацията е безплатна в цял свят. Освен ако не си абонат на Теленор или Мтел в България.
Май вие не схванахте. Купувате си нов телефон. Активирате iMessage. Получавате активационно съобщение. Цакат ви пари за него.
И? Активацията е безплатна в цял свят. Освен ако не си абонат на Теленор или Мтел в България.
Май вие не схванахте. Купувате си нов телефон. Активирате iMessage. Получавате активационно съобщение. Цакат ви пари за него.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ЕК ограничава цените на международните разговори/SMS между страните в ЕС от 2019г
От кога таксуват? Активирал съм iMessage в мрежата на Мтел и не съм бил таксуван
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ЕК ограничава цените на международните разговори/SMS между страните в ЕС от 2019г
На теленор таксуват всеки път, дори само да си извадиш картата и я сложиш обратно. Един колега го забеляза, и звънна на оператор, от там мрънкаха и не знаеха какво да кажат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ЕК ограничава цените на международните разговори/SMS между страните в ЕС от 2019г
[Quote]От кога таксуват? Активирал съм iMessage в мрежата на Мтел и не съм бил таксуван[/Quote]
За първи път съм забелязал на Мтел, че таксуват преди 3 месеца. Теленор започнаха месец след Мтел.
За първи път съм забелязал на Мтел, че таксуват преди 3 месеца. Теленор започнаха месец след Мтел.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ЕК ограничава цените на международните разговори/SMS между страните в ЕС от 2019г
Благодаря за информацията. От години не ги ползвам и затова бях изненадан.