Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Само господ знае.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Научил съм че винаги може по добре,ама колко и как не знам.
Ще поразпитам и ще пиша ако имам инфо!
Ще поразпитам и ще пиша ако имам инфо!
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Тази оферта за 9,99лв включва ли Макс каналите?
Благодаря, Nokia_Mania (yes)
Благодаря, Nokia_Mania (yes)
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Здравейте, да ви попитам за една ситуация. Преди две години без малко подписах договор за нет и тв на Виваком на максималния пакет със всички програми и 100 Mbps, който тогава беше на промоция. Сега съм в последните 3 месеца на договора и искам да го преподпиша, но на по-нисък план. Вчера минах през един офис на Виваком, но ми казаха, че за да мина на по-нисък план трябва да ми е изтекъл напълно този договор, защото щяло да има неустойки ако сега мина на по-нисък план. Това така ли е или ме забаламосаха нещо? Все си мисля, че в последните 3 месеца от договора мога да преподписвам на какъвто си план искам? Да ходя ли в друг офис на Виваком или и там ще е същото?
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Можеш да преподписваш, но при положение, че новият ти договор влиза в сила преди да е изтекъл старият - дължиш неустойки за прекратяването му (в размер на до 3 месечни, непромоционални такси), ако операторът не се откаже доброволно от претенцията си. Най-добре да го направиш няколко дни преди да ти изтече настоящият договор с условието, че новият влиза в сила от датата на изтичането на настоящия.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Преди време точно на Виваком съм минавал от по-висок на по-нисък план на мобилен номер в последните 3 месеца от договора без каквито и да било неустойки. Явно нещата са се променили. То аз ако изчакам до края на договора направо ще мина на друг оператор, и без това не съм особено доволен от домашния им интернет, цикли, има огромно висок пинг понякога, а тези 100Mbps, за които плащам не съм ги виждал абсолютно никога. От тази гледна точка при домашния нет на А1 в моя апартамент скоростта е винаги точно толкова, за колкото плащам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
:D "От тази гледна точка при домашния нет на А1 в моя апартамент скоростта е винаги точно толкова, за колкото плащам."
Хайде, стига с тази реклама на A1 (Mtel) много години съм им ползвал нета и мога с ръка на сърцето да кажа точно обратното. (beer)
Хайде, стига с тази реклама на A1 (Mtel) много години съм им ползвал нета и мога с ръка на сърцето да кажа точно обратното. (beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Аз го ползвам от 2 месеца и съм много по-доволен, от колкото този на Виваком. Иначе нищо друго добро не мога да кажа за А1, в никакъв случай не ги защитавам. Може би зависи от качеството на изградената мрежа, която са купили в последствие. Нета ми между другото е през DOCSIS, със модем, бившето Близу.
-
- Регистриран: 20 окт 2013, 19:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
От няколко години ползвам интернет /оптика/ и телевизия от мтел. От нета съм доволен скоростта е каквата плащаш нисък пинг не е имало прекъсвания. Телевизията им е скапана ниско качество на hd каналите, насичане особено по късно вечер.