На 5-6 месеца еднократно ми се налага да изпратя СМС-и до 50-80-120 човека. Моля препоръчайте ми някъкъв начин който да е хем да не е много скъп хем да е удачен за моя случай.
Опитът който имам и не ми върши работа е: Търсих в гоогъл но на повечето неща които попадам за толкова малко смс ми давт цена която е по скъпа от мобилния оператор или ме карат да заредя 100 - 200лв и някой ден да ги ползвам. Често имат и допълнителни такси за захранване на сметките. Другото което пробвах е пакет с СМС-и от оператор А1, но се оказа че пакета е месечен и като го активирам днес не ми дават пълния брой смс а се изчислява колко смс имам до отчетния период и става сложно.
Моля за съвет. Някой ако има подобен опит или идей които да проверя
Препоръчайте услуга за изпращане на SMS
Re: Препоръчайте услуга за изпращане на SMS
Иде[B]й[/B] (woo)
От сайта на A1 имаш 15 SMS-а на ден - само си правиш регистрация с email & парола.
При Telenor (мисля, че пак са) 20 SMS-а на ден - трябва да имаш тяхна активна карта.
При Vivacom имаш 20 SMS-а на ден - също трябва да имаш тяхна активна карта.
От сайта на A1 имаш 15 SMS-а на ден - само си правиш регистрация с email & парола.
При Telenor (мисля, че пак са) 20 SMS-а на ден - трябва да имаш тяхна активна карта.
При Vivacom имаш 20 SMS-а на ден - също трябва да имаш тяхна активна карта.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Надали ще намериш. Особена сфера са тия смс-и.
Преди пробвах с Voip да пращам смс-и, но цената вече е почти изравнена, губи се смисъл цялата занимавка за 2 лева, а така като гледам стаеа дума за около 20лв на 5-6 месеца, което няма как да се избегнат, освен ако:
Колегата по-горе е дал инфо, че през сайта на всеки оператор можеш да пращаш до 15-20 смс-а дневно и така за 3-4 дни да ти излезне безплатно.
Или да минете всички на електронни пощи.
Преди пробвах с Voip да пращам смс-и, но цената вече е почти изравнена, губи се смисъл цялата занимавка за 2 лева, а така като гледам стаеа дума за около 20лв на 5-6 месеца, което няма как да се избегнат, освен ако:
Колегата по-горе е дал инфо, че през сайта на всеки оператор можеш да пращаш до 15-20 смс-а дневно и така за 3-4 дни да ти излезне безплатно.
Или да минете всички на електронни пощи.
Виваком мисля, че ти дават най-много. И пакета можеш да го пускаш и спираш когато искаш.