Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
ето ги всички - http://www.a1.bg/drugi-mobilni-uslugi
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Колега остава ми 1 м. към А1. Днес ми казаха че не мога да подпишя на сегашните усл. Трябва 8 лв. за плащам повече.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]ето ги всички - линк[/Quote]
Нищо не се вижда!
Нищо не се вижда!
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Може, може, стига да попаднеш на читав консултант. Аз скоро преподписах на същите условия като договора ми от преди 2 години, та даже и допълнително 3000МВ нет ми дадоха безплатно. Но консултантката в А1 ми е лична приятелка и каза, че по принцип шефовете им се карат на тези служители, които правят ресет на стари планове.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
А твоят план какъв е?
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Колега остава ми 1 м. към А1. Днес ми казаха че не мога да подпиша на сегашните усл. Трябва 8 лв. да плащам повече.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]А твоят план какъв е?[/Quote]
Безкрай 2XL от 2016г. Неограничени минути и 11000МВ нет, сега са 14000МВ. Месечна такса 25,49 лв.
Безкрай 2XL от 2016г. Неограничени минути и 11000МВ нет, сега са 14000МВ. Месечна такса 25,49 лв.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Обади се на *88 и кажи, че искаш да направиш ресет(анекс) на договора си. 4-5 човека около мен направиха така тия дни. Аз бях в същия случай преди 3 месеца и ми казаха за това и всичко беше ОК.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
За същите пари вива дава 22ГБ с 200 минути към ЕС. Не знам от какъв зор преподписвате на калпави условия от преди 2 години...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
А за пренос дава ли го?