Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз си помислих, че това са само индивидуални оферти, които не се влияят от черни седмици, някакви срокове и т.н. На жената договорът и изтича март тоест би трябвало да може да преподпише на същите условия най-рано декември месец. Помислих си, че тогава ще я получи тази оферта с 20% отстъпка от флагманите, да боднем един Note9, но здраве да е. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Е то сигурно и декември ще има някакви намаления, все пак идва коледа.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ванка, нищо не пречи да пробвате и през декември, въпреки че й остават повече от три месеца. При мен Теленор се съгласиха да преподпиша договор по-рано от тези три месеца, защо и от А1 да се го направят?:) Телефончето идва малко голямо като размер, но се свиква сравнително бързо.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Някой знае ли Нет Бокс 25 с каква отстъпка може да се вземе? Мисля да сложа на село едно такова.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Не е проблем да преподпише по-рано. На мен ми оставаха 4 месеца, но преподписах. А относно цените, дано пуснат отстъпки и за Коледа, както на смартфони така и на планове.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Не скрити, а съвсем открити за всички оферти очаквайте само след няколко дни, естествено - от Виваком! Големи намаления на апарати, официална премиера на Айфон във Вива (отново на най-добра цена на различните модели в сравнение с конкуренцията) и включен НВО Го пакет са по-скъпите планове! Дядо Коледа тази година е оранжев :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]18 лв неограничени и 16ГБ[/Quote]
или
[Quote]18 лв неограничени 12GB +2GB вайбър +2GB фейс[/Quote]
Дори само 12GB да е, пак е идеално. В официалната ценова листа на А1 за лоялни клиенти за A1 One Unlimited 18 получаваш 3GB, за да ти пуснат 12GB искат 26 лв... Каква е тази оферта 12GB (или 16) за 18 лв и как да си я поискам :)
или
[Quote]18 лв неограничени 12GB +2GB вайбър +2GB фейс[/Quote]
Дори само 12GB да е, пак е идеално. В официалната ценова листа на А1 за лоялни клиенти за A1 One Unlimited 18 получаваш 3GB, за да ти пуснат 12GB искат 26 лв... Каква е тази оферта 12GB (или 16) за 18 лв и как да си я поискам :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Тази оферта няма как да ти я дадат, освен ако не си бил на нея. т.е ако сега не си на нея, няма да ти я дадат.
Това не означава обаче, че няма пък да ти предложат и нещо по-добро, защо не... идва Коледа може тепърва да пуснат промоции.
Това не означава обаче, че няма пък да ти предложат и нещо по-добро, защо не... идва Коледа може тепърва да пуснат промоции.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Стига с тези общи приказки :) Дай конкретни скрити планове, цени на телефони... Първи декември е след два дни, управителите на офисите трябва вече да са получили коледните оферти. Твърдеше, че познаваш някакъв управител на магазин...
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Воден дух, още преди месец пишеше, че ей сега Айфоня щял да се продава във вивата... е така и не го видях. Аз съм пред преподписване с Теленор, но именно заради АйфонЯ, ще изчакам тая прословута Вива дали ще има нещо...