Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И аза (нарочно е написано така) да почна като другите - Вие какво искате всичко неограничено за 5 лв.?! (whistle)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Само си чакате промоции или нови планове ? Така и повечето си остават с чакането ;) Ще икономисате 3 до 5 лв. на месец, до 60 лв. на година ? Голяма далавера, нали (beer)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз не чакам нищо, вече съм подписал, просто отбелязвам.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Само си чакате промоции или нови планове ? Така и повечето си остават с чакането Ще икономисате 3 до 5 лв. на месец, до 60 лв. на година ? Голяма далавера, нали [/Quote]
Не стига това, ами по цяла вечер сън не те лови, тези мръсници от телекомите да не свалят още цените и съседа ти да подпише на още по-добри условия от теб :)
Не стига това, ами по цяла вечер сън не те лови, тези мръсници от телекомите да не свалят още цените и съседа ти да подпише на още по-добри условия от теб :)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Разбирам, че повечето хора търсят изгодни оферти, но пък някои са недоволни, че не им стигали, да кажем 20 ГБ, е..какво се оплаквате, има и други оператори!
Ако са им малко 20 ГБ, да минат на смарт ю!
Ако са им малко 20 ГБ, да минат на смарт ю!
-
- Регистриран: 05 мар 2007, 19:16
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ползвам два номера - личен към Теленор и служебен с Виваком. Договорът ми към Теленор изтича декември. В момента съм на промоционален план - 17,99/10 ГБ. Освен всички скрити оферти, които се коментират тук на мен ми направи впечатление още един "скрит" - НОН СТОР 29,99 - неограничени/5 гб за такса 17,99. Имам въможност да прехвърля номера си към Виваком към група на роднина - 1000 мин /10 ГБ, 0ст в групата(в нея са всички близки, познати, роднини) за такса от 10 лв с ДДС. По принцип ме устройва напълно , при положение, че имам служебна карта с неограничени минути. Но ще преподпиша към Теленор на плана им от 20,99 - неограничени с 10 гб поради две причини.Първата е, че искам да си купя определен телефон, който Виваком не предлагат за мое голямо учудване - Honor 10. Втората причина е, че житейският ми опит ми е показал, че е по-хубаво да ползваш карти на различни оператори. На различните места, всеки оператор има различно покритие и скорост на мрежата ;)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Нещо скрито, нещо коледно днес е 3.12.18
Каталозите на виваком и мтел разгледах новите там е както обикновено. Трябва да преподпиша до 19.12.18
Каталозите на виваком и мтел разгледах новите там е както обикновено. Трябва да преподпиша до 19.12.18
За Вива ще пуснат тези дни нов декемврийски каталог с коледните промоции - този от събота не е актуален, разгледай сайта, а най-добре - на място в магазина изисквай лична оферта!
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Пичове преди 1 или 2години минах на виваком и плана ме устройва перфектно беше един коледен, неограничени минути и 12gb интернет за 18лв. И си мислех, че е като при Мтел изтича и автоматично се преподписва, обаче получих смс, че трябва да си избера нов план до 10 дни когато изтича моя.
Искам да попитам няма ли варианти за преподписване на същият план при тях и ако не процедират така, препоръчайте някоя коледна оферта от операторите със сходни спецификации на сегашните ми.
Благодарско
Искам да попитам няма ли варианти за преподписване на същият план при тях и ако не процедират така, препоръчайте някоя коледна оферта от операторите със сходни спецификации на сегашните ми.
Благодарско
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
DANKO6,и аз съм на този план и изтича януари. Имаш два варианта - 17,99 и продължаваш на неограничени+6GB интернет (M+) или 20,99 (Smart L)- неограничени+12/16GB (не помня точно).
Смятам да взема и един Galaxy A8. Малко малка батерия и не знам колко sot ще прави. Но има радио и ip68.
Смятам да взема и един Galaxy A8. Малко малка батерия и не знам колко sot ще прави. Но има радио и ip68.