Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Договора ми изтича в края на януари 2019г. Преди десет дни ми се обадиха от Виваком и ми предложиха оферта за 17,99лв., неограничени минути и 10gb нет.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Хаахаха :D
Щели да пуснат още по-нов каталог :D
А тоя, напечатан в милиони бройки ще го хвърлят в боклука, нали? Все си мисля, че с твоите мнения целиш да предизвикаш много дискусии и очаквания у хората и после да им гледаш сеира и да имаш какво да си четеш, явно ти е скучно иначе.
Че ще има някакви промоции около Коледа, да, сигурно ще има и при трите оператора, но те ще са с условие "само до края на месеца" и само за клиенти с изтичащи договори. И ще са като сегашните скрити планове, които всички ги знаем или малко по-зле даже.
Щели да пуснат още по-нов каталог :D
А тоя, напечатан в милиони бройки ще го хвърлят в боклука, нали? Все си мисля, че с твоите мнения целиш да предизвикаш много дискусии и очаквания у хората и после да им гледаш сеира и да имаш какво да си четеш, явно ти е скучно иначе.
Че ще има някакви промоции около Коледа, да, сигурно ще има и при трите оператора, но те ще са с условие "само до края на месеца" и само за клиенти с изтичащи договори. И ще са като сегашните скрити планове, които всички ги знаем или малко по-зле даже.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.
Re: Мнението е изтрито.
Може наистина, да направят нов каталог.
Re: Re: Мнението е изтрито.
Защо точно от Виваком очаквате нов каталог? Те пуснаха намаление на доста топ устройства до края на месеца, едва ли ще има нещо ново. По-скоро A1 и Теленор трябва да имат някави коледни намаления за устройства, нови планове и при трите оператора едва ли ще има, най-веротво ще си останат и сегашните скрити планове.
-
- Регистриран: 16 дек 2018, 17:30
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
А в сайта на Виваком как мога да ги изровя персоналните оферти :(
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Не ги чета плановете, но както имаше една тема леко са завишени спрямо лятото.
За това очаквайте пир трите оператора летните планове като промоционални. Нищо ново под небето, нищо екскрузивно.
Закона е спазен, балъците кълват.
Всичко е 6 за оператора - 5лв надолу след поскъпването(от 5лв) и народа се избива за промоциите.
За това очаквайте пир трите оператора летните планове като промоционални. Нищо ново под небето, нищо екскрузивно.
Закона е спазен, балъците кълват.
Всичко е 6 за оператора - 5лв надолу след поскъпването(от 5лв) и народа се избива за промоциите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Колеги, кой е най-евтиния план с 50-100 минути към всички месечно за преподписване с Виваком или пренос към другите? Ще се използва от човек на 85 години само за говорене. Интернет не е нужен. Договорът изтича тази седмица и ще стане от 4 на 8 лева.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Колеги, кой е най-евтиния план с 50-100 минути към всички месечно за преподписване с Виваком или пренос към другите? Ще се използва от човек на 85 години само за говорене. Интернет не е нужен. Договорът изтича тази седмица и ще стане от 4 на 8 лева. [/Quote]
Няма да намерите нищо по добро за 8 лв , по добре нищо не преподписвайте.Единственият възможен вариант е предплатена на А1 за 6 лв 100 мин.
Няма да намерите нищо по добро за 8 лв , по добре нищо не преподписвайте.Единственият възможен вариант е предплатена на А1 за 6 лв 100 мин.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Преди малко плащах картата на майка ми /Боб 2,89лв за 100мин./ и служителката на А1 ми предложи за 6лв пак 100мин и неогр. към пет номера от А1.
Аз отхвърлих предложението, защото тя неизговаря и половината от тези 100, които има на БОБ, защо да плащам повече?!
Аз отхвърлих предложението, защото тя неизговаря и половината от тези 100, които има на БОБ, защо да плащам повече?!