Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
На А1 новите планове за лоялни клиенти вече са факт, pdf-a е обновен. Пазя и старият - ако искате ще го кача за сравнение. Бих казал, че е смесица от по-хубаво с по-лошо - зависи какво търсите. Примерно за 24 лв и 10GB всичко е същото, но за 16 лв вече има 3.5 вместо 1.5 GB. Друг пример - за 20 лв вече интернета е вдигнат от 4 на 8 GB.
Другото ново (по-лошо) е, че и цените са изкуствено вдигнати с 2 лв и после задраскани. Интернета също подобна практика, с цел след 2 години да са предподписва на нещо друго - предишните условия бяха трърди, а не промоционални и човек можеше да си остане безсрочно на тях.
Другото ново (по-лошо) е, че и цените са изкуствено вдигнати с 2 лв и после задраскани. Интернета също подобна практика, с цел след 2 години да са предподписва на нещо друго - предишните условия бяха трърди, а не промоционални и човек можеше да си остане безсрочно на тях.
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Бихте ли го качили, тъй като интернета и телевизията ми изтичат на 27 този месец?
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ето го: https://media.a1.bg/newsite2018/private/pdf/obshti-uslovia/so-unlimited.pdf
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
За пренос дават ли ги тези планове?
Всеки абонат на А1 на безсрочен договор ли може да подпише на който си иска план и къде става в магазин или по телефон договорката (ако е бил на по-висок план има ли проблем)?На кой план отговарят 16,18 и 20 левовия(питам за покупка на телефон да се ориентирам за цени).Благодаря предварително
-
- Регистриран: 16 дек 2018, 17:30
Ходих в магазин на виваком за да попитам дали имат нещо, което не е обявено в каталога и на сайта им с повече промоционални мегабайти, казаха че нямат. Аз в момента съм на Нон стоп от коледа 2016 г. в теленор 31.99 лв промо цена 24.99 лв имам 5000 МБ + 15 000 мб за целия срок на договора от 24 месеца. Искам пак такава кирийка, ама чета тука от две седмици мненията как хората ходатайстват и си просят мегабайти. Ся видях промоционалните на А1 но на А1 дори безплатен телефон да ми дадат няма да се върна, едвам се оттървах от тях. не искам да имам нищо общо с тях. Признавам че са изкушаващи мегабайтите и цените им особенно това за 56 лв 50 0000 мегабайта супер оферта (woo). Аз държа на мегабайтите иначе не искам београничени минути затова съм решил да взема на виваком на 12.99 лв 200 минути към всички и 100 мб а като ми трябват мегабайти ще си пускам допълнителен пакет за 5-6 лв 4000 мб или 1000 мб нещо такова. Весели празници въпреки несправедливо завишените цени на националните планове за сметка на евтиния роуминг. аз не излизам от бг защо да плащам за роуминг минути.
Ако използвате устройство с две сим карти, може да си вземете една карта на Теленор с план "Интернет по мярка". Така на едната карта ще имате минути, а на другата интернет. Предложенията на Ментел не са лоши, но и аз като вас, за нищо на света не бих се върнал при тях.
ПС: 56 лв за 50,000 мб? По-добре във Виваком - неограничен интернет за 50 лв.
ПС: 56 лв за 50,000 мб? По-добре във Виваком - неограничен интернет за 50 лв.
За преподписване при А1 с покупка на телефон, питайте ги вашият избран план на кой от стандартните отговаря и ще ви кажат - ако не се лъжа, A1 Unlimited 16 отговаряше на A1 One M.
За удобство прикачам новия и стария PDF.
За удобство прикачам новия и стария PDF.
в А1 може ли да се премине, на план с по-малко гигабайти за мобилен нет?
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Предлагат и тези варианти: https://media.a1.bg/newsite2018/private/pdf/obshti-uslovia/so-one.pdf