Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Той в профила си на сайта вижда 2 от плановете, но интересното е, че като избере един от тях не му дава да си избере устройство. Като избере първо устройство тогава може да избира единствено стандартните планове.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз успях да ги финтирам леко... имам два номера - единия е без месечна такса и на него ми предлагат A1 One 6 и A1 One 8 - избирам A1 One 6 и после ме питат за кой номер ще подписвам договора, така мога да си напиша другия номер и стигам до последната стъпка без проблем.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Сега ми се обадиха от Теленор отдел лоялни клиенти и ми казаха, че имат някаква специална оферта за мен за преподписване. Попитах ги дали я има на сайта за да я разгледам и те казаха, че е офертата била изработена специално за мен и я нямало на сайта , и офертата ме очаквала само и единствено в Сити Център. Ще се разкарам до там да видя за какво иде реч и ще пиша ако има нещо “специално”
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Няма да се изненадам ако ти предложат някоя от офертите "За Теб", които така или иначе са в сайта им. :D :D Все пак ще бъде супер ако ни споделиш какво са ти предложили. ^^
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И от какъв номер ти позвъниха,кратък или нормален,обзалагам се от нормален.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Сега ми се обадиха от Теленор отдел лоялни клиенти и ми казаха, че имат някаква специална оферта за мен за преподписване. Попитах ги дали я има на сайта за да я разгледам и те казаха, че е офертата била изработена специално за мен и я нямало на сайта , и офертата ме очаквала само и единствено в Сити Център. Ще се разкарам до там да видя за какво иде реч и ще пиша ако има нещо “специално” [/Quote]Теленор нищо нямат , от няколко дни се опитвам да преподпиша и предлагат само по лоши планове.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Обадил ти се е служител от офиса там в Сити център. Те гледат някой като стане за преподписване и звънят за да могат да слючат договора те. Това не е от централата на Теленор. И ме съмнява че ще преложат нещо ама щом си решил разходи се.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И на мен ми звъняха днес от Теленор да ме офертират с коледна оферта, която я нямало на сайта и трябвало да ида до магазина за да ми я представят. Убеден съм, че ме баламосват и няма никаква оферта, понеже това им е за 3-ти път и предните два пъти ми предлагаха плана от 20,99. Звъннаха ми от нормален номер и аз се зачудих защо ми звънят от такъв номер. Каква е схемата с тези номера?
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Здравейте, днес ми се обадиха от А1 като лоялен клиент и ми предложиха план от 21.99 лв., в който влизаха 9 GB интернет, безплатни разговори към всички мобилни и стационарни. Незапомних колко GB в роуминг,тъй като нямаше значение за мен. След това ми предложиха 23.99 лв. с 10 GB интернет и същите условия. За сега им отговорих, че ползвам вече 21 месеца 8 GB интернет и безплатни всички мобилни и невиждам никаква съществена разлика от към GB и такса, която ми се предлага.Попитах ги дали мога да взема тел. от PRO версия, който ще платя кеш и се оказа че с по-тънкия план ми излиза по-скъпо. Някой знае ли дали от A1 предлагат някакви читави оферти в момента или до края на годината, или да ги сменям?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Много точно казано... звънят от магазини с оферти ужким, но няма нищо освен обявените в сайта .Аз получих обаждане и отидох офертата бе 20.99 10гб.