Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
"Теленор, лоялни клиенти:
17,90 лв.- неограничени/5GB
20,99 лв.- неограничени/10GB
Нагоре не съм питал.
Galaxy A6+ с 20,99 лв. е 21лв/месец, по спомени."
Мисля, че това са за клиенти, които имат договор с по-лоши условия. Например моят договор изтича и е 17,99 лв с неограничени и 10 гб. Не мисля, че ще ми предлагат 5 гб за същата цена. Ако е така, ще загубят доста клиенти.
17,90 лв.- неограничени/5GB
20,99 лв.- неограничени/10GB
Нагоре не съм питал.
Galaxy A6+ с 20,99 лв. е 21лв/месец, по спомени."
Мисля, че това са за клиенти, които имат договор с по-лоши условия. Например моят договор изтича и е 17,99 лв с неограничени и 10 гб. Не мисля, че ще ми предлагат 5 гб за същата цена. Ако е така, ще загубят доста клиенти.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Благодарение на колегите, допълвам с още два плана на Вива. Така всички скрити планове ги има на едно място и може лесно да изберете:
18 лв.- неограничени и 6 ГБ нет
20 лв.- неограничени и 12 ГБ нет
21 лв.- Неограничени и 15 Гб нет
24 лв.- неограничени и 20 ГБ нет
28 лв.- неограничени и 25 ГБ нет
30 лв.- неограничени и 30 Гб нет
Има и минути към ЕС, който се интересува от тях да пита с кои планове са. Има намаления на редица модели Самсунг и Huawei, важат със скритите планове.
Ако сте си подновили договора на някой от скритите планове тази година МОЖЕ да преминете на скрит план с по-висока месечна такса, но без право да вземете устройство. Подписва се нов 2 годишен договор.
18 лв.- неограничени и 6 ГБ нет
20 лв.- неограничени и 12 ГБ нет
21 лв.- Неограничени и 15 Гб нет
24 лв.- неограничени и 20 ГБ нет
28 лв.- неограничени и 25 ГБ нет
30 лв.- неограничени и 30 Гб нет
Има и минути към ЕС, който се интересува от тях да пита с кои планове са. Има намаления на редица модели Самсунг и Huawei, важат със скритите планове.
Ако сте си подновили договора на някой от скритите планове тази година МОЖЕ да преминете на скрит план с по-висока месечна такса, но без право да вземете устройство. Подписва се нов 2 годишен договор.
[Quote]Мисля, че това са за клиенти, които имат договор с по-лоши условия. Например моят договор изтича и е 17,99 лв с неограничени и 10 гб. Не мисля, че ще ми предлагат 5 гб за същата цена. Ако е така, ще загубят доста клиенти. [/Quote]При мен същият план 18лв 10гб , предлагат само 18 лв 5гб и 21 лв 10гб.Нищо адекватно няма .
Няма го във файла този план. Обаждането обаче, което получих не беше от така наречените лоялни клиенти ами отдел продажби и директно ми го предложиха 20.99 - 15 GB и разговори към всички мобилни и фиксирани.
P.S Това, което забелязах не се пазарят гледат ти плана в момента и директно ти предлагат тази скрита оферта
P.S Това, което забелязах не се пазарят гледат ти плана в момента и директно ти предлагат тази скрита оферта
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
При кой оператор е това предложение?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
А1 за преподписване. Това е плана, който предлагат на всички които са били на 18 лева (12 GB + 2G Viber + 2GB Facebook) директно ти правят това предложение ако искаш нещо друго се гледат от тарифите за лоялни клиенти и няма нужда да се молиш. Аз се обадих на *88 заявих желанието вчера и днес получих обаждането.
Отново да повтораря плана е 20.99лв
- Неограничени всички мобилни и фиксирани
- 15 GB Интернет
- С отказана услуга екстра дигитални услуги (задължително си го искайте тези на които не ви трябва)
P.S Не мога да гарантирам, че на всички ще го предлагат, но го има!
Отново да повтораря плана е 20.99лв
- Неограничени всички мобилни и фиксирани
- 15 GB Интернет
- С отказана услуга екстра дигитални услуги (задължително си го искайте тези на които не ви трябва)
P.S Не мога да гарантирам, че на всички ще го предлагат, но го има!
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Това са плановете от 2017 и 2018 за декември месец.
Дори и като графика и дизайн са по-лоши.
Не мога да разбера как през 2016 - 18 лв = 10 GB;
2017 - 18 лв = 15 GB;
2018 - 18 лв = 5 GB;
WTF?
Дори и като графика и дизайн са по-лоши.
Не мога да разбера как през 2016 - 18 лв = 10 GB;
2017 - 18 лв = 15 GB;
2018 - 18 лв = 5 GB;
WTF?
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Всичко е възможно , смениха си собственика с доста съмнителен субект.През 2019 е възможно за 18 лв да предложат 2 гб интернет , никога не имало толкова здрава договорка м/у операторите за да няма никакви преноси към друг оператор.Не случайно и трите оператора едновременно намалиха в пъти предлаганите стандартни планове. През годините винаги е имало вариант за пренос при промоционални условия , вече няма .
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Колеги предстои ми преподписване сега съм към Теленор с 20000МБ за 25 лева, но нещо днешните им оферти са меко казано трагични! Има ли някакъв телефон на Теленор на който да се обадя за по добри или индивидуални оферти?
Колега, ти направо ме разби с това Мега яки планове на Вивател :D:D:D
И за трите оператора пак има негласно (да не кажа картелно) споразумение и предлагат идентични оферти.
А що се отнася за Виваком: В момента съм на 2000мв и 2000мин за 15лв.казвам им, че са ми пре достатъчно и не искам повече, но не искам и по-висока такса. Те си знаят само едно:Предлагат единствено по-висока такса. Имам и карта с такса от 8лв, за нея ми предлагат 2000мв и 2000мин на 12лв, но само за нея. Не можело за основната ми карта! И каква излезе тя, уж щеше да има промоции от декември... а то много шум за нищо. С такава политика няма как да ме спечелят или здържат. Ще си мина на без договор и предполагам през април ще пуснат пак по-хубавите: старите промоции, или пак ще почне зарибяването за нови абонати, за да се обхванат тези, които не са ги зарибили по празниците.
От другите колеги май само при А1 са имали щастието да преподпишат на настоящите договори.
И за трите оператора пак има негласно (да не кажа картелно) споразумение и предлагат идентични оферти.
А що се отнася за Виваком: В момента съм на 2000мв и 2000мин за 15лв.казвам им, че са ми пре достатъчно и не искам повече, но не искам и по-висока такса. Те си знаят само едно:Предлагат единствено по-висока такса. Имам и карта с такса от 8лв, за нея ми предлагат 2000мв и 2000мин на 12лв, но само за нея. Не можело за основната ми карта! И каква излезе тя, уж щеше да има промоции от декември... а то много шум за нищо. С такава политика няма как да ме спечелят или здържат. Ще си мина на без договор и предполагам през април ще пуснат пак по-хубавите: старите промоции, или пак ще почне зарибяването за нови абонати, за да се обхванат тези, които не са ги зарибили по празниците.
От другите колеги май само при А1 са имали щастието да преподпишат на настоящите договори.