Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
След вдигнат скандал от моя страна вчера в офиса на Теленор на Сити Център, първо със служител, а после и с управител на обекта, успях да преподпиша на сегашните си условия (Неограничени+20GB+5900MB в ЕС+ HBO GO+ Capture) , за 24,99лв/месец.:P
-
- Регистриран: 21 ное 2016, 11:27
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ще ви помоля и за малко помощ...
При изтичане на договор на [B]09.01.2019[/B] необходимо ли е да се пусне предизвестие 30 дни по рано([B]10.12.2018[/B]) или може да се прекрати на място на конкретната дата на изтичане [B]09.01.2019[/B]?
Питам защото за момента ми предлагат по-лоши условия от сегашните и мисля да чакам до последно за изгодна оферта.
При изтичане на договор на [B]09.01.2019[/B] необходимо ли е да се пусне предизвестие 30 дни по рано([B]10.12.2018[/B]) или може да се прекрати на място на конкретната дата на изтичане [B]09.01.2019[/B]?
Питам защото за момента ми предлагат по-лоши условия от сегашните и мисля да чакам до последно за изгодна оферта.
-
- Регистриран: 02 авг 2007, 11:46
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Вчера моя колежка е преподписала точно такъв, така че със сигурност съществува. Ще ходя утре да видя за какво става въпрос.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
А някой успял ли е да преподпише на старите условия:
15,99 - неограничени/5000 МВ
И ако да съответно да приложи прикачен файл със скрити лични данни разбира се, за да има доказателство, когато отидем да се разправяме (angry)
15,99 - неограничени/5000 МВ
И ако да съответно да приложи прикачен файл със скрити лични данни разбира се, за да има доказателство, когато отидем да се разправяме (angry)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Вчера моя колежка е преподписала точно такъв, така че със сигурност съществува. Ще ходя утре да видя за какво става въпрос. [/Quote]
Колега, можеш ли да я помолиш да сподели договора тук?
Наистина се правят на откачени всички в различните офиси!!! (angry)
Колега, можеш ли да я помолиш да сподели договора тук?
Наистина се правят на откачени всички в различните офиси!!! (angry)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]След вдигнат скандал от моя страна вчера в офиса на Теленор на Сити Център, първо със служител, а после и с управител на обекта, успях да преподпиша на сегашните си условия (Неограничени+20GB+5900MB в ЕС+ HBO GO+ Capture) , за 24,99лв/месец.[/Quote]
Може ли да покажеш договора, за да се възползваме и ние?
Може ли да покажеш договора, за да се възползваме и ние?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Дали ще го дадат Теленор този план за преподписване от друг текущ план ? В момента съм на 18лв 10GB.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Никакъв шанс, освен ако до сега не си бил на него. :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И аз съм на този план и искам да остана на него. Говорих с 123 и казаха, че не можело при същите условия. Таксата след изтичане на договора става 24.99лв
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Те ако ми продължат договора на сегашните условия, пак съм съгласен, ама май отново се дърпат, някой успял ли е досега да ги удължи? 18лв 10 GB е плана преди 2 години.