Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Те ако ми продължат договора на сегашните условия, пак съм съгласен, ама май отново се дърпат, някой успял ли е досега да ги удължи? 18лв 10 GB е плана преди 2 години. [/Quote]Няма да стане на мен ми отказаха.Договора изтече и стана 30 лв с 5 гб интернет.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Хаха, пародията е пълна. Мейто 10 Про е 830 лв с плана за 27 лв на месец, а преди седмица бе 970 лв с плана за 31 лв (За Теб)...
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Виваком даваха с L , за 21лв Xiaomi Redmi 6A за 19лв в брой. От днес с намаленията е 109 :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Има ли случайно някой от Варна, който е на Виваком, да е минал на някои от скритите оферти (като неограничени и 25 GB за 28 лева) и къде точно са му го предложили?
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Направо са ми смешнни операторите с тези планове и сегашните пакети за интернет, след като план49.90 SmartU 2017Г. е за парите си най-изгодния ( както и да го погледне човек)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Според теб приличам ли на човек, на който му се дават 50 лева за телефон? Стига си дрънкал неща, колкото да напишеш нещо. Аз искам да плащам най-много 25 лева на месец, обаче тъй като Виваком през май ми предложиха за 25,44 да имам 6 GB и неограничени минути за пренос от Теленор и се хванах лесно, сега искам да намеря план на поне 27-28 лева с поне 15 GB интернет.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
-
- Регистриран: 21 ное 2016, 11:27
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Моля, ако някой е преподписал този месец с Теленор на "неограничени/5000МВ" за 17,99лв да пусне на лично(ако не му се публикува в темата) копие от договора или поне телефонен номер. Току що в 3-ти различен офис ми отказват с думите "не съществува такъв план"!?!
(angry)За да търся директно управителя и да му го завра в... лицето!(angry)
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
(angry)За да търся директно управителя и да му го завра в... лицето!(angry)
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Плана не е с неограничени минути, а 2000. Влез в сайта на Теленор и си го поръчай от там ако се правят на луди
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
На 29ти ноември преподписах с теленор за 17,99 с 2000 минути и 5000 МБ. Съществува този план, но първоначално служителката ми предложи за 20,99 неограничени с 10 000МБ,
след което я попитах а къде е планът за 17,99 и тя ааа да ето го излезе и той :D
след което я попитах а къде е планът за 17,99 и тя ааа да ето го излезе и той :D
-
- Регистриран: 21 ное 2016, 11:27
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Плана не е с неограничени минути, а 2000. Влез в сайта на Теленор и си го поръчай от там ако се правят на луди[/Quote]
Колега, проблема е, че от 01.12 в сайта на Теленор нямам предложения "за теб". А миналия месец ги имаше. Аз за това попитах и по назад в темата, дали и при други са изчезнали личните предложения в сайта.
Колега, проблема е, че от 01.12 в сайта на Теленор нямам предложения "за теб". А миналия месец ги имаше. Аз за това попитах и по назад в темата, дали и при други са изчезнали личните предложения в сайта.