Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Всички предложения "за теб" са налични на сайта на Теленор.
-
- Регистриран: 21 ное 2016, 11:27
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Всички предложения "за теб" са налични на сайта на Теленор.[/Quote]
Нищо общо при мен, така е от събота!
Нищо общо при мен, така е от събота!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Отиди на Планове > Абонаментни планове. Там цъкни на произволно избран план. После цъкни на "Избери план с продължаване на абонамент". В падащото меню можеш да избереш от всички планове за теб.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Днес си поднових договора с Теленор за 25 лв. с неограничени + 10 ГБ + 100 мин. + HBO.
Обаче за този с 21 лв. не ми го казаха. Имаше за 18 лв. с 5 ГБ.
Обаче за този с 21 лв. не ми го казаха. Имаше за 18 лв. с 5 ГБ.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Днес си поднових договора с Теленор за 25 лв. с неограничени + 10 ГБ + 100 мин. + HBO.
Обаче за този с 21 лв. не ми го казаха. Имаше за 18 лв. с 5 ГБ. [/Quote] На Теленор себестойността на HBO е стотинки.
Обаче за този с 21 лв. не ми го казаха. Имаше за 18 лв. с 5 ГБ. [/Quote] На Теленор себестойността на HBO е стотинки.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Някой на А1 успял ли е да вземе телефон с плановете за лоялни клиенти? Конкретно съм си харесал LG K10 2017, за който даже пише "Няма наличност в електронния магазин", но все пак да попитам.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Някой на А1 успял ли е да вземе телефон с плановете за лоялни клиенти? Конкретно съм си харесал LG K10 2017, за който даже пише "Няма наличност в електронния магазин", но все пак да попитам.[/Quote]
Az взех през *88 още не съм го получил, но ще го откажа защото пича от продажби си замълча, че от 7.12 телефоните ще се намаляват и ще им го върна ако някои не реагира на е-майла ми ако пък днес не получа обаждане аз ще им се обадя. Писна ми от номерцата
Az взех през *88 още не съм го получил, но ще го откажа защото пича от продажби си замълча, че от 7.12 телефоните ще се намаляват и ще им го върна ако някои не реагира на е-майла ми ако пък днес не получа обаждане аз ще им се обадя. Писна ми от номерцата
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Теленор - Старт За Теб за 11,99лв - неограничени + 3GB интернет.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Az взех през *88 още не съм го получил, но ще го откажа защото пича от продажби си замълча, че от 7.12 телефоните ще се намаляват и ще им го върна ако някои не реагира на е-майла ми ако пък днес не получа обаждане аз ще им се обадя. Писна ми от номерцата[/Quote]
LG K10 2017 ли си поръча?
LG K10 2017 ли си поръча?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Неограничени, но не към всички - "минути в мобилната мрежа на Теленор".