Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Неограничени национални минути и роуминг в зона ЕС
4G network
3 000 национални и роуминг MB в зона ЕС
100 минути към зона 1,2 и Балкани[/Quote]
Неограничени национални не означава ли към всички ?
4G network
3 000 национални и роуминг MB в зона ЕС
100 минути към зона 1,2 и Балкани[/Quote]
Неограничени национални не означава ли към всички ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Вероятно проблем със сайта им - това при мен излиза като план Тотал 26,99.
Старт 11,99 за теб ми излиза като неограничени само към Теленор и 300MB.
Старт 11,99 за теб ми излиза като неограничени само към Теленор и 300MB.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
На мен ми излиза 11,99лв , минути в мобилната мрежа на Теленор и 300 мб интернет.
-
- Регистриран: 21 ное 2016, 11:27
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Отиди на Планове > Абонаментни планове. Там цъкни на произволно избран план. После цъкни на "Избери план с продължаване на абонамент". В падащото меню можеш да избереш от всички планове за теб. [/Quote]
Благодаря, колега! Получи се. А сега следва разправия в офисите в които се правеха на интересни. Защото за 17,99 съществува все още и плана с неограничени минути!!!
Интересно ми е обаче дали ще са валидни до края на Декември или ще си ги сменят когато им кефне!
Благодаря, колега! Получи се. А сега следва разправия в офисите в които се правеха на интересни. Защото за 17,99 съществува все още и плана с неограничени минути!!!
Интересно ми е обаче дали ще са валидни до края на Декември или ще си ги сменят когато им кефне!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Това, което си цитирал, е план Тотал 26,99. Няма логика за 17,99 да ти дават 2000 минути и 5000 МБ, а за 11,99 да са неограничени + минути за чужбина.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
За 17,99 точно толкова ти дават 2000мин и 2000+3000 МБ. Таксата си остава 17.99 след изтичане на двете години, а МБ падат на 2000.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Отидох в офиса им в Grand Mall и ми предложиха за 31 лева неограничени и 30 GB, което е доста добре и сега преминах на него. Човека там беше доста любезен като ми даде време да си прегледам договора. Плана се води Smart XL.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Честито, много добра оферта си взел. Аз за същите пари взех 24000 мегабайта. Ще ти стигат, че и ще ти остават половината сигурно. (yes) Това ти е по гигабайт на ден. (yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Мерси. Сигурно ще е така. Ако например ходя на село, вече няма много да се безпокоя за данните.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
ВИВАКОМ: Информация от преди 5 минути: Промоционалните условия (неограничени разговори и 12ГБ за 18лв) се удължават с 6 месеца.