Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Мilen » 09 дек 2018, 20:41

[Quote]В няколко офиса на Виваком ми отказват пренос при бесрочен договор на стандартни условия , това дали е възможно ? Незнам дали получават някакъв бонус при безсрочен пренос. [/Quote]
Напълно възможно е да нямат бонус и затова да отказват. Потърси управител примерно.

Моя познат пренесе номера на стандартен двегодишен договор и след 3 месеца преподписа на скрит план. Разбира се, пое риск, но както вече се разбрахме нищо сигурно няма на този свят... :)

ivanovbg
Регистриран: 11 апр 2010, 16:09

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от ivanovbg » 09 дек 2018, 22:52

[Quote]От 2 седмици много мои познати, абонати на Мтел или Теленор ме питат как да се пренесат на Вива, защото им отказват подновяване при старите условия или им предлагат нови, по-лоши условия.

И трите оператора официално за пренос предлагат само стандартните планове от сайтовете. Картел, та дрънка

Неофициално, консултантите в почти всеки магазин на Вива предлагат следното: пренос на план с ниска месечна такса- 15 лв. примерно и след 2-3 месеца клиента излиза в системата като 'лоялен клиент' по техните думи и може да преподпише на произволен план от скритите с по-висока такса. Дотогава клиента може да си добавя пакети за минути и нет, ако не му достигат включените.

Рискове- 1. Да няма скрити планове след 3 месеца: малко вероятно. Настоящия скрит план от 21 лв. съществува още от лятото, когато преподписах на него.

2. Да се затвори "дупката" в системата на Виваком: отново според мен малко вероятно. Описаната схема е тествана от мой познат септември месец и работи, като продължава да се предлага от консултантите, когато преценят, че наистина искате да прехвърлите номер и сте запознат със скритите планове.
[/Quote]

А1 (Mtel) на клиентите които са били на 18 лв (12+2+2) да преподпишат за 20,99лв - 15GB, неограничени към всички фиксирани и мобилни.

ivanovbg
Регистриран: 11 апр 2010, 16:09

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от ivanovbg » 10 дек 2018, 11:23

Относно преподписване към A1 офертите които са пуснати във pdf файла във тази тема са оферти които се предлагат от отдел продажби както и тази за която ви споменах очаквам обаждане от лоялни клиенти да видим и те какво ще кажат като планове по-късно ще се включа с информация!

Vegetto
Регистриран: 27 юли 2006, 09:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Vegetto » 10 дек 2018, 12:04

Да, малко е тромава процедурата. Аз днес сутринта се обадих на *88, по менютата накрая се свързах с оператор "за оферта по телефона". Жената ми каза, че ще предаде заявката ми и до 2 работни дни щели да се обадят от който там отдел е отговорен за това. Записа си общо какви желания имам и сега чакам обаждане.

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от Воден-дух » 10 дек 2018, 13:15

Вива наистина продължават с още шест месеца планът ми от преди две години за 18 лева с неограничени минути и 12 гб на бърза скорост!

arakchiev
Регистриран: 01 мар 2014, 11:45

Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от arakchiev » 10 дек 2018, 13:18

Или аз откачам, или нещо със системата на Теленор не е наред. Въобще не ми излизат подобни планове, нито пък опцията (За Теб) в сайта им. Няма дори Нон стоп планове, а само Тотал. В офиса им ми предлагат план за 36 лева с 5 ГБ и неограничени минути. По-евтино нямало... въобще не схващам как стигате до тези "скрити планове" или лични предложения. Някой ще ми обясни ли как да постъпя? В момента плана ми е 38 лв и съм абонат от 10 години...

MaDV
Регистриран: 02 юни 2016, 20:30

Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от MaDV » 10 дек 2018, 13:21

Пуснах днес пренос към Vivacom Smart L 20.99 и допълнителни 5GB за 6.99 и ми казаха, че до 15.02.2019 ще мога да преподпиша на по-добри условия като лоялен клиент.

xdrm
Регистриран: 12 авг 2009, 09:44

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от xdrm » 10 дек 2018, 13:22

трябва да се логнеш на сайта и след това отиваш на някой план и от там избираш план с продължение
http://prntscr.com/lt0wq1

xdrm
Регистриран: 12 авг 2009, 09:44

Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от xdrm » 10 дек 2018, 13:23

а казаха ли какви са тези по-добри условия? И би ли сумирал какво получаваш от този план Смарт Л?

MaDV
Регистриран: 02 юни 2016, 20:30

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от MaDV » 10 дек 2018, 13:34

Това, което до сега си ползвам. 1000 Мин в БГ и към 90 в ЕС. Мобилен интернет ползвам около 5-6ГБ. Теленор ги намразих заради 2 неща:
1-Не ми признаха гаранцията на смартфона, който си закупих от тях.
2-Започнаха да се държат в офисите си като служители на Мтел.

Отговори