Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

The Diamond
Регистриран: 21 ное 2016, 11:27

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от The Diamond » 10 дек 2018, 13:38

Колеги, някой преподписвал ли е онлайн с Теленор?
Договора с куриер ли се изпраща и чак след като го подпишеш и върнеш ли влиза в сила? Има ли някаква опция за отказ, ако след като се прочете се открият някакви скрити уловки във въпросният договор?
Благодаря предварително :)

BANANA_18
Регистриран: 01 юли 2004, 01:51

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от BANANA_18 » 10 дек 2018, 13:40

Спокойно можеш да не подпишеш договора като го прочетеш, просто си плащаш доставката, което е нормално

ivanovbg
Регистриран: 11 апр 2010, 16:09

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от ivanovbg » 10 дек 2018, 13:41

[Quote]Колеги, някой преподписвал ли е онлайн с Теленор?
Договора с куриер ли се изпраща и чак след като го подпишеш и върнеш ли влиза в сила? Има ли някаква опция за отказ, ако след като се прочете се открият някакви скрити уловки във въпросният договор?
Благодаря предварително [/Quote]
При сключване договор от разстояние имаш право в рамките на 14 календарни дни да се откажеш това е по закон. Поне в А1 ги пращат с куриер или ако имаш електронен подпис на евротръст и си закупил без устройство куриер няма да идва и влиза от следващият отчетен период

arakchiev
Регистриран: 01 мар 2014, 11:45

Мнение от arakchiev » 10 дек 2018, 14:00

Благодаря ти за помощта и скрийншота! Оказа се, че като си се логнал в my.telenor.bg това не важи за общия им сайт и при избор на плановете не се показваха. След втори лог ин, само за плановете, се показаха. Благодаря отново!

The Diamond
Регистриран: 21 ное 2016, 11:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от The Diamond » 10 дек 2018, 14:10

[Quote]При сключване договор от разстояние имаш право в рамките на 14 календарни дни да се откажеш това е по закон. Поне в А1 ги пращат с куриер или ако имаш електронен подпис на евротръст и си закупил без устройство куриер няма да идва и влиза от следващият отчетен период [/Quote]
А преди опцията за поръчване има ли ги условията точка по точка, както е на хартиен договор в офис за да се изчетат от край до край?

mysterious
Регистриран: 02 авг 2007, 11:46

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от mysterious » 10 дек 2018, 14:15

arakchiev и при мен, като при теб ми предлага план от 25лв, и нищо друго. И сега съм решила, че ще си остана на безсрочен, ще ми се качи с 5лв, но после ще имам право на избор.

ivanovbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от ivanovbg » 10 дек 2018, 14:22

[Quote]А преди опцията за поръчване има ли ги условията точка по точка, както е на хартиен договор в офис за да се изчетат от край до край?
[/Quote]

За кое питаш? Ако става дума за подписване със електронен подпис на евротръст когато говориш със оператор и заявиш подписване трябва да кажеш, че имаш такъв подпис. Създава се безплатно с мобилното и приложение и се подписва безплатно. Ако желаеш с куриер ти се изпраща и го подписваш и връщаш.
Оператора ти обяснява всички условия по договора и ти отговаря на въпроси, но целият договор не ти се изчита. След като го получиш и подписал можеш да седнеш и да го прочетеш и ако нещо не ти харесва да заявиш в отказ в рамките на 14 дни или да поискаш разяснение. При разговор с оператор си запиши името ако имап въпроси после да поискаш връзка с този човек.
Това разяснение за А1

arakchiev
Регистриран: 01 мар 2014, 11:45

Мнение от arakchiev » 10 дек 2018, 14:25

При мен се появиха и офертите всъщност са отлични! Опитай отново, ето пълната процедура:

влизаш в telenor.bg > Планове > Абонаментни планове > избери който и да било произволен, примерно Тотал 26,99 > Избери план с продължение на абонамент > сега ще ти се покаже опция за логин > от падащото меню с всички планове вече има опция За Теб. Например, има план от 30 лева намален на 18, но и доста добри за по 20-25. Успех! :)

julimen
Регистриран: 09 яну 2018, 19:55

Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от julimen » 10 дек 2018, 14:52

Днес отново ме се обадиха от А1 и не мърдат от офертите си за лоялни клиенти! За "мен" като лоялен клиент от 19 год. план L - неогр. разговори и 9gb net за 21.99 лв. и неогр. разговори и 10gb net за 22.99лв.,а сега съм на неогр. разговори и 8gb net за 20.49лв. Попитах за компромисен вариант, който предлагат ТЕ, но не на "всички" техни абонати на неогр. разговори и 15gb net за 20.99лв. Служителката не дава да се спомене и дума за такъв план или нещо в моя полза. Не съм бил сегментиран! Казах им, че ще ги потърпя още един месец и тази карта ще отиде при другите пет при конкуренцията. Много са си повярвали в политиката си на задържане на клиенти от А1.

ivanovbg

Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)

Мнение от ivanovbg » 10 дек 2018, 15:17

[Quote]Днес отново ме се обадиха от А1 и не мърдат от офертите си за лоялни клиенти! За "мен" като лоялен клиент от 19 год. план L - неогр. разговори и 9gb net за 21.99 лв. и неогр. разговори и 10gb net за 22.99лв.,а сега съм на неогр. разговори и 8gb net за 20.49лв. Попитах за компромисен вариант, който предлагат ТЕ, но не на "всички" техни абонати на неогр. разговори и 15gb net за 20.99лв. Служителката не дава да се спомене и дума за такъв план или нещо в моя полза. Не съм бил сегментиран! Казах им, че ще ги потърпя още един месец и тази карта ще отиде при другите пет при конкуренцията. Много са си повярвали в политиката си на задържане на клиенти от А1.[/Quote]

Сигурен ли си, че от лоялни клиенти ти звънят. Защото това, което предлагат 20,99 - 15GB се предлага от отдел продажби и ако не те устройва пускат допитване до лоялни клиенти. Поне при мен така се случи.

Отговори