Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Явно гледат да предложат най-близките планове отгоре на твоята цена.А по-ниските не искат да дадат.Аз чакам за 4 карти - моя и на роднини между 20-25 левови планове досега и се чудя да звъня ли,че коледните планове вече ми писна да ги чакам,около 20 левовите ме устройват като цена и условия(за лоялни клиенти офертите),но на по-скъпите абонаменти досега сигурно няма да дадат под 25 лв.Също не знам дали от моя тел.ще се навият да преговарям за други номера,ако им дам ЕГН-та.На 1551 ли звъните за А1?
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Днес отново ме се обадиха от А1 и не мърдат от офертите си за лоялни клиенти! За "мен" като лоялен клиент от 19 год. план L - неогр. разговори и 9gb net за 21.99 лв. и неогр. разговори и 10gb net за 22.99лв.,а сега съм на неогр. разговори и 8gb net за 20.49лв. Попитах за компромисен вариант, който предлагат ТЕ, но не на "всички" техни абонати на неогр. разговори и 15gb net за 20.99лв. Служителката не дава да се спомене и дума за такъв план или нещо в моя полза. Не съм бил сегментиран! Казах им, че ще ги потърпя още един месец и тази карта ще отиде при другите пет при конкуренцията. Много са си повярвали в политиката си на задържане на клиенти от А1.[/Quote]
Сигурен ли си, че от лоялни клиенти ти звънят. Защото това, което предлагат 20,99 - 15GB се предлага от отдел продажби и ако не те устройва пускат допитване до лоялни клиенти. Поне при мен така се случи.
Сигурен ли си, че от лоялни клиенти ти звънят. Защото това, което предлагат 20,99 - 15GB се предлага от отдел продажби и ако не те устройва пускат допитване до лоялни клиенти. Поне при мен така се случи.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
За А1 и лоялните оферти - в магазин ми дадоха да взема телефон като 20 и 22 отговарят на L.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
днес ми звъннаха от Виваком за преподписване - 19.99лв. за неограничени минути в България и мисля 1000 в роуминг, но може и повече да бяха, 8ГБ интернет в България, от който 3 или 4 в роуминг + 100мин. разговори към ЕС...телевизията и облака не ме вълнува и въобще не я чух за какво става въпрос :D
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Точните думи бяха..тъй като сте дългогодишен и лоялен клиент...по случай коледните и новогодишни празници и т.н. Ви предлагаме най-изгодния план за вас...бла-бла. Каза си името и от кой оператор, но кой отдел продажби или лоялни клиенти не уточни.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
EYESCREAM , тези дни ще пробвам този план L от 20 и 22 с 15 gb в някой офис на А1.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
здравейте, предстой ми преподписване на интернет карта към теленор.
В момента съм на 40000мб за 19.99лв и ми предлагат същите мб, но на 21лв и стандартни цени на таблетите с 21лв план сиреч както са си с 21лв план в сайта.
Някой запознат ли е със скритите оферти на операторите?
В момента съм на 40000мб за 19.99лв и ми предлагат същите мб, но на 21лв и стандартни цени на таблетите с 21лв план сиреч както са си с 21лв план в сайта.
Някой запознат ли е със скритите оферти на операторите?
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]EYESCREAM , тези дни ще пробвам този план L от 20 и 22 с 15 gb в някой офис на А1.[/Quote]
Доколкото разбрах се предлага само на тези, които са били на 18 лв с 12+2+2 GB, а аз не съм от тях. Най-вече за телефон отидох да се поинтересувам дали става с плановете за лоялни клиенти.
Попитах и за интернет и телевизия - предложиха ми само и единствено А1 разширен 75 за 24 лв без 1-2 стотинки. В момента съм на А1 стандартен 50, но не знам дали има значение.
Доколкото разбрах се предлага само на тези, които са били на 18 лв с 12+2+2 GB, а аз не съм от тях. Най-вече за телефон отидох да се поинтересувам дали става с плановете за лоялни клиенти.
Попитах и за интернет и телевизия - предложиха ми само и единствено А1 разширен 75 за 24 лв без 1-2 стотинки. В момента съм на А1 стандартен 50, но не знам дали има значение.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Плана не е L ами от A1 ONE Unlimited и го предлага от отдел продажби на тези които или поне на мен го предложиха 18 лв (12+2+2). Вероятно този план не го предлагат на всички, но ако искате да вземете устройство идва скъпо и неизгодно.
Вероятно на теб не ти го предлагат, защото си бил на 8GB ако тръгнеш да се пренасяш многократно има в темата отговори, че за пренос не дават нищо извън стандартните оферти. Има опцията да подпишеш на по нисък план и след 3 месеца да минеш на по-висок като лоялен, но никой не може да гарантира тази схема докога ще работи (важи за Виваком)
Вероятно на теб не ти го предлагат, защото си бил на 8GB ако тръгнеш да се пренасяш многократно има в темата отговори, че за пренос не дават нищо извън стандартните оферти. Има опцията да подпишеш на по нисък план и след 3 месеца да минеш на по-висок като лоялен, но никой не може да гарантира тази схема докога ще работи (важи за Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Благодаря ivanovbg , всичко до момента съм прочел. Ако не стане по нормалния начин.....не съм на зор , защото договора ми изтича средата на март 2019г. Тогава ще рискувам като твоите познати.