Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
-
- Регистриран: 16 дек 2018, 17:30
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
На 24 ноември станаха 3 месеца до изтичане на договора с виваком и на 1 декември ще отида да преподпиша. Имате ли идея какво предлагат? В момента плащам 25 лв за 50 мегабита нет, не знам колко канали точно, и нямам никакви спортни.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
zoroaster1980
за насичането се обади на подръжката. Не ти е правилно конфигуриран. При мен бе така , но след е дно обаджане вечер да се оплаквам случих на точния човек дето знаеш кво и как да направи и вече години нямам проблем
за насичането се обади на подръжката. Не ти е правилно конфигуриран. При мен бе така , но след е дно обаджане вечер да се оплаквам случих на точния човек дето знаеш кво и как да направи и вече години нямам проблем
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Някой има ли предложение за интернет и телевизия от А1, различно от плановете на сайта им? Гледам по ТВ, че върви реклама на "Разширен 75" за 28,78лв. което си стандартна оферта от няколко месеца.:|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Същия пакет за стари абонати или абонати на мобилен план е 24 лв. Аз подписах такъв преди 2 месеца.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
100 канала два допълнителни приемника и 50 mbps домашен интернет на виваком и HBO пакет на половин цена, заслужава си
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
А Виваком дават ли някакви скрити оферти? Цените им са по-добри от на А1 ппц като гледам. А има ли разлика в цената, ако им ставаш мобилен клиент заедно с това?
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Има, да. Ако преподписваш мобилен план и решиш да добавиш домашен интернет и телевизия, цените са съвсем различни от обявените в сайта. На мен ми предложиха телевизия А1-стандартен пакет за 9,99 и 50 мбит интернет за 5,99 - общо 15,98 при “редовна” цена на пакета 25,38, което си е 37% отстъпка. Като не е задължително да се взима пакет, може само телевизията за 9,99 или интернета за 5,99.
Любопитното е, че при изтичащ договор за интернет и телевизия в магазин на Виваком ни предложиха единствено УВЕЛИЧЕНИЕ на таксата с около 33% за същия пакет. Естествено обадих се на 123, ами г-не каквото ви предложат в магазин това е, казвам им ама те уж като на лоялен клиент ми предлагат единствено увеличение на таксата. Ами значи, казват ми, това било положението. Така ли ... И днес пуснах предизвестие за прекратяване на договора с Виваком, а най-любопитното е, че всичко мина много културно. Принтнаха две страници, моля подпишете тук, тук и тук, ок, моля след като услугите бъдат спрени да върнете оборудването, благодаря, приятен ден. Сега може и да се нанижа, с извинение, на червения хой, ама поне ще е по-евтино.
Любопитното е, че при изтичащ договор за интернет и телевизия в магазин на Виваком ни предложиха единствено УВЕЛИЧЕНИЕ на таксата с около 33% за същия пакет. Естествено обадих се на 123, ами г-не каквото ви предложат в магазин това е, казвам им ама те уж като на лоялен клиент ми предлагат единствено увеличение на таксата. Ами значи, казват ми, това било положението. Така ли ... И днес пуснах предизвестие за прекратяване на договора с Виваком, а най-любопитното е, че всичко мина много културно. Принтнаха две страници, моля подпишете тук, тук и тук, ок, моля след като услугите бъдат спрени да върнете оборудването, благодаря, приятен ден. Сега може и да се нанижа, с извинение, на червения хой, ама поне ще е по-евтино.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
За скрити на виваком не знам, лятото пренесох номер от теленор на ваучер към А1, взех и устройства телефон и таблет,общо е 60лв на месец телефона и мобилния интернет.Иначе за вкъщи писах какво взехме.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Днес ми звъняха от А1 със "специална оферта". ТВ за 10 лв. за стандартен план. За най-скъпия казаха 30 лв.
-
- Регистриран: 16 дек 2018, 17:30
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
И аз търся някаква оферта на виваком, но явно няма. В офиса до който живея ми казаха, че дори ще се увеличи таксата, а в мола ми предложиха оферта която е идентична с тази на която съм. Тази оферта на а1 за 10 лева ТВ + 6 лева нет включва ли Макс спорт каналите?