Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица

SPITFIRE26
Регистриран: 16 май 2018, 17:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица

Мнение от SPITFIRE26 » 11 дек 2018, 15:01

Преподписах пролетта...Ще звъня на отдел лоялни клиенти и ще пиша като имам резултат.

EYESCREAM
Регистриран: 16 дек 2018, 17:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица

Мнение от EYESCREAM » 12 дек 2018, 11:11

[Quote]Има, да. Ако преподписваш мобилен план и решиш да добавиш домашен интернет и телевизия, цените са съвсем различни от обявените в сайта. На мен ми предложиха телевизия А1-стандартен пакет за 9,99 и 50 мбит интернет за 5,99 - общо 15,98 при “редовна” цена на пакета 25,38, което си е 37% отстъпка. Като не е задължително да се взима пакет, може само телевизията за 9,99 или интернета за 5,99.[/Quote]

Това в магазин ли е или по телефона?

Аз имам изтичащ договор след по-малко от 3 месеца за тройна услуга - мобилен телефон, нет и тв - и в магазин ми предложиха единствено А1 разширен 75 за 24 без 1-2 стотинки и телефона отделно на нищо по-интересно от персоналните им оферти за лоялни клиенти...

Vegetto
Регистриран: 27 юли 2006, 09:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица

Мнение от Vegetto » 12 дек 2018, 12:12

Можело само по телефона. В офис ми казаха че има такъв план, но при тях не може да се активира. В понеделник се обадих със заявка за него, казаха че до 2 раб. дни ще получа обаждане от опълномощен служител, още чакам. Бил някакъв план като има комбиниране, щели сме да го обсъдим като ми се обади служителя.

П.П. сега аз съм на същата тройна услуга за 40 лв, която вече не се предлага, вече минала безсрочно и ще искам от А1 само A1 net 50 за 6 лв. и за телефона за 21 лв 15GB интернет с неограничени разговори. За телевизия вече ще съм на tivi.bg, че ми е писнало от смотаният образ на А1...

EYESCREAM

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица

Мнение от EYESCREAM » 13 дек 2018, 07:56

[Quote]П.П. сега аз съм на същата тройна услуга за 40 лв, която вече не се предлага, вече минала безсрочно и ще искам от А1 само A1 net 50 за 6 лв. и за телефона за 21 лв 15GB интернет с неограничени разговори. За телевизия вече ще съм на tivi.bg, че ми е писнало от смотаният образ на А1...[/Quote]

Аз също съм на троен пакет, но една идея по-нисък - 34 лв. Ако може да те помоля да попиташ дали ще ти разрешат да подпишеш мобилна услуга от ниските тарифи - примерно A1 One 6 с 50+50 МВ и 50+50 минути - просто информативно.

Не знам защото не ми е изтекъл все още договора или защото информацията ми е от магазин, но не ми предложиха нищо по-ниско от мобилен план A1 One Unlimited 20 и А1 разширен 75 за 24 лв, а на мен са ми излишни включените в тях минути, програми и т.н, и за сега май клоня към преподписване на нещо ниско - може би даже най-ниското, като за телефона ще си взема един ваучер при необходимост.

Vegetto

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица

Мнение от Vegetto » 13 дек 2018, 11:47

[Quote]Ако може да те помоля да попиташ дали ще ти разрешат да подпишеш мобилна услуга от ниските тарифи - примерно A1 One 6[/Quote]
Това и сега мога да кажа, че може. Понеже имам 2 такива тройни пакета и единият е за майка ми, в офис на А1 обсъждах по-нисък пакет - Unlimited 16, няма проблем, би трябвало каквото си поискаш от "Специални оферти за съществуващи клиенти" да няма проблем.
https://www.a1.bg/drugi-mobilni-uslugi

Аз прости съм по-неясен, монеже офертата за 21 лв и 15 интернет не е там, а е скрита.

EYESCREAM

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица

Мнение от EYESCREAM » 13 дек 2018, 12:26

[Quote]Аз прости съм по-неясен, монеже офертата за 21 лв и 15 интернет не е там, а е скрита.[/Quote]

Доколкото разбрах - тези, които са минали на нея, са били на 18 лв 12+2+2 GB, но няма лошо да опиташ.

...за сега аз май клоня вече към чакане на договорът ми да изтече - в момента нито имат добри оферти за бюджетни телефони, нито ми разрешават да подписвам на евтин план...

Sim3on
Регистриран: 06 окт 2016, 12:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица

Мнение от Sim3on » 14 дек 2018, 13:48

Здравейте, колеги.
Ползвам тройна услуга от А1 - мобилна услуга (Безкрай с неограничени разговори и 8GB), интернет 75mbps и ТВ разширен пакет за 34 лева и съм в период на преподписване, като досега не са ни звънели от отдел Лоялни клиенти. Дали някой от Вас е успял да предоговори тройни пакети към А1 и при какви условия? Включително и с активиране на допълнителни HD и спортните програми - MAX Sport и Диема екстра.

Поздрави.

Vegetto

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица

Мнение от Vegetto » 20 дек 2018, 11:05

[Quote]Доколкото разбрах - тези, които са минали на нея, са били на 18 лв 12+2+2 GB, но няма лошо да опиташ.[/Quote]
Сега точно ми се обадиха. Така се и оказа, само за хора идващи от тоя договор е.

Интересното е, че жената не знаеше за съществуването на pdf-ите, мислеше че ми предлага тези оферти като много тайни хахаха

Лошото е, че за интернет-а ми предлага Net 50 за 10 лв, както и на други по-горе им се е случвало, а не за 6 лв... От първоначалното ми звънене на *88 като приемаха заявката ми да ми предлагат оферта по телефона измънкаха че не било ясно дали могат да ми го дадат че било за специални комбинирания или нещо подобно. Сега на тази телефонистка дето май и не е много наясно с всички оферти както писах в началото на поста, са и дали да ми звънне за това с 10 лв, като твърдеше не няма такъв план за 6 лв... Но бях подготвен че може така да ми казват заради прочетеното тук. Май не всеки клиент е толкова лоялен, че да е за 6 лв :D

Sim3on
Регистриран: 06 окт 2016, 12:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица

Мнение от Sim3on » 20 дек 2018, 12:38

Хм, определено подхода на А1 е избирателен за всичко. Жена ми, както посочих в другата тема, също е ползвател на троен пакет 75мбпс и ни предложиха офертата от 21 лева с 15ГБ, както на нея, така и на мен. Аз ползвам 18 левовоия с 12+2+2. Единствено не се разбираме с домашния интернет и плана от 6.00 лева за 50 мбпс. Два пъти ми отказват вече.
Така че, по-скоро настоявай за тази оферта.

martin_p
Регистриран: 11 ное 2008, 19:30

Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица

Мнение от martin_p » 02 яну 2019, 10:56

И аз много се измъчих, докато подпиша на 50мб за 6лв. То увъртане,ама няма как, ама вие къде го видяхте тоя план.....но накрая склониха!

Отговори