Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Vicacom - 2000 + 2 Гб - 11.99 ми го предложиха в Мол България( ако някой иска да опита там).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Въпрос:
"Само за инфо. Днес, преподписан план към Виваком, за 11,99лв. 2000 мин. и 2000мб"
Този план Smart S или Smart S+ е?
Отговор: Този план е Smart M:S
"Само за инфо. Днес, преподписан план към Виваком, за 11,99лв. 2000 мин. и 2000мб"
Този план Smart S или Smart S+ е?
Отговор: Този план е Smart M:S
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Някой опитал ли е нонстоп 29.99 на Теленор намален на 17.99. След 2 кратно звънене ми казаха, че не виждат такъв план в системата им.
в началото на януари баща ми му предстои преподписване с МТЕЛ , в момента е пакет телевизия+домашен Нет+ мобилна услуга ... домашния интернет ще се спира на 100% понеже не се ползва ... обаче е от малък град и нещо в офиса го въртят с куци оферти . търси се нещо от рода на за мобилната услуга 15-20лв като поне 5-6гб нет , като минути и 1500 стигат . за ТВ вече според пакета ... комбинацията от двете дава ли някакви отстъпки. може ида ме насочите какви са актуалните опции за преподписване само на мобилна+ТВ . другият вариант е мигриране към виваком и след 3 месеца като лоялен да вземе някой скрит.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Пълна измама е този план нонстоп 29,99 намален на 17,99 с какво повече се различава от тотал 17.99 за теб даже той е по добър
Заблуда най вече за тези които са с нонстоп 29,99 намален на 17,99 на които сега им изтичат договорите да но тогавашните договори ни бяха неограничени разговори 10000 мб 5000мб в ес и разни други маловажни а сега се предлага 5000 мб общо за ес и национален интернет забележете в никой друг план националните и ес магабайти не са опоменати общо
Заблуда най вече за тези които са с нонстоп 29,99 намален на 17,99 на които сега им изтичат договорите да но тогавашните договори ни бяха неограничени разговори 10000 мб 5000мб в ес и разни други маловажни а сега се предлага 5000 мб общо за ес и национален интернет забележете в никой друг план националните и ес магабайти не са опоменати общо
[Quote]в началото на януари баща ми му предстои преподписване с МТЕЛ , в момента е пакет телевизия+домашен Нет+ мобилна услуга ... домашния интернет ще се спира на 100% понеже не се ползва ... обаче е от малък град и нещо в офиса го въртят с куци оферти . търси се нещо от рода на за мобилната услуга 15-20лв като поне 5-6гб нет , като минути и 1500 стигат . за ТВ вече според пакета ... комбинацията от двете дава ли някакви отстъпки. може ида ме насочите какви са актуалните опции за преподписване само на мобилна+ТВ . другият вариант е мигриране към виваком и след 3 месеца като лоялен да вземе някой скрит.[/Quote]
- Има една друга тема за телевизия и интернет гледам там има оферта стандартен пакет на телевизия 9.99лв.
- За 20.99 предлагат неограничени разговори и 15 GB интернет т.е да пита за нещо с по-ниска цена!
- Но да заяви обаждане от лоялни клиенти!
- Има една друга тема за телевизия и интернет гледам там има оферта стандартен пакет на телевизия 9.99лв.
- За 20.99 предлагат неограничени разговори и 15 GB интернет т.е да пита за нещо с по-ниска цена!
- Но да заяви обаждане от лоялни клиенти!
-
- Регистриран: 21 ное 2016, 11:27
[Quote]Някой опитал ли е нонстоп 29.99 на Теленор намален на 17.99. След 2 кратно звънене ми казаха, че не виждат такъв план в системата им.[/Quote]
[B]В онлайн магазина трябва да ти излезе.[/B]
По офиси или по телефон не си хаби времето и нервите. Няколко поста назад споменах, че плановете на 17.99 в офиси не ги предлагат (не ги виждали в системата).
Лично за мен двата плана са идентични (ако не говориш по цял ден). Просто някакво успокоение е, че няма да се притесняваш, че ще ти скочи таксата на 30лв., ако в момента нямат добри оферти за преподписване.
[B]В онлайн магазина трябва да ти излезе.[/B]
По офиси или по телефон не си хаби времето и нервите. Няколко поста назад споменах, че плановете на 17.99 в офиси не ги предлагат (не ги виждали в системата).
Лично за мен двата плана са идентични (ако не говориш по цял ден). Просто някакво успокоение е, че няма да се притесняваш, че ще ти скочи таксата на 30лв., ако в момента нямат добри оферти за преподписване.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Да видях коментара, мерси. Просто мисля, че нонстоп предлага и повече MB, за ползване в ЕС ако ми се наложи тъй като пълната му такса е по-висока. Тъпото е, че като никой не знае за плана, няма кой да ти покаже пълните условия.
update: Разясниха го в сайта.
След изчерпване на включените в плана МВ на максимално достижима скорост предоставени общо за България и ЕС, скоростта на интернет връзката пада за целия национален интернет трафик.
update: Разясниха го в сайта.
След изчерпване на включените в плана МВ на максимално достижима скорост предоставени общо за България и ЕС, скоростта на интернет връзката пада за целия национален интернет трафик.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Имам карта на Теленор,която е с параметрите на Тотал 12,99 и договор от който изтекоха 5 месеца.Питах в офис,но казаха,че офертите със 17,99 и 20,99 са за преподписване,т.е. не стават.
Необходими са минути 2000/неограничени + нет 3/5/10 GB.Това към което ме насочват в офис е Тотал 21,99 или по-нагоре или евентуално прехвърляне на предплатена карта на договор и прекратяване на съществуващия с неустойка - тримесечна такса при малко по-добри от общите условия условия.Мога ли в такъв случай да ползвам номера от прекратения договор вместо номера от предплатената карта?
Някакъв съвет -да говоря с оператор,пренос или ...?
Необходими са минути 2000/неограничени + нет 3/5/10 GB.Това към което ме насочват в офис е Тотал 21,99 или по-нагоре или евентуално прехвърляне на предплатена карта на договор и прекратяване на съществуващия с неустойка - тримесечна такса при малко по-добри от общите условия условия.Мога ли в такъв случай да ползвам номера от прекратения договор вместо номера от предплатената карта?
Някакъв съвет -да говоря с оператор,пренос или ...?
-
- Регистриран: 21 дек 2018, 17:08
Миналата седмица предподписах с Vivacom. Офертата беше за 19.90 — неограничени минути/12000 MB и домашен интернет 50 Mbit за 5.80. Попитах, дали може да подпиша само за мобилна услуга и отговорът беше - не. Офертата важала само в комбинация с домашен Интернет. Като гледам мненията на останалите, са ме прецакали. Ама съм си сложил подписа и ще си ги търпя :|