Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Незнам как се казва, казах другия номер, който е на тази тарифа и ми я дадоха.
Бива ли да си такъв скъсан ? Направо цепиш стотинката на двеmartin_p написа:Ще ги проверя още днес, но май на Вива е по-изгодно. Там отчитането след първата минута е на секунда, а при Боб е на минута.
Sent from my using Tapatalk
Не знам дали е скъсан, но мога да кажа, че имам VOIP с отчитане 30/1 и прима с отчитане 60/60 и на примата минутите свършват по-бързо. Така че си е важно.
Имам неограничени минути за цяла България, така че ми дреме какво е отчитането...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Тебе всички те знаят - Шамар да е, аванта да е .tzincbg написа:Не знам дали е скъсан, но мога да кажа, че имам VOIP с отчитане 30/1 и прима с отчитане 60/60 и на примата минутите свършват по-бързо. Така че си е важно.
Sent from my using Tapatalk
Ми не съм ги накарал насила да дават на аванта, нито мога да ги спра. Който е тъп или си има неограничено в плана, да не си взима евтини минути, няма лошо.
Но по темата - позицията ти е нелогична. Да не се вглеждаме в детайлите на плановете и да не ги сравняваме обективно?
Но по темата - позицията ти е нелогична. Да не се вглеждаме в детайлите на плановете и да не ги сравняваме обективно?
Не бъди наивен, не вярвай на това което ти говорят в офисите. Там или умишлено те лъжат и те правят на глупак или самите те не си разбират от работата. И мен в три офиса ме лъгаха, че нямало било план "SMART M 2018", (2000+2000 за 12 лева), ама в четвъртия ми го дадоха.
P.S. Виваком има план 6,30лв без ДДС 525мин. - нарича се "група". В офиса трябва да кажеш номера на "водача" на групата, за да знаят към коя група да те припишат. Мен също ме каниха в такава група, но аз отказах.
А водачът на групата може ли да си ти и към тази група да си пуснеш още 2-3 номера ?