Ами те консултантите на това разчитат - да заблудят клиента. Като пуснеш една жалба до КЗП и да видим после дали няма да ти дадат да минеш на по-ниска стандартна такса. Хора, четете малко и си отстоявайте правата! А и в офиса на Виваком като си запишеш името на консултанта и кажеш, че ще включиш името в жалбата да видим как би реагирал този консултант.iWolff написа: ↑31 мар 2019, 22:20И иначе също. На мен категорично ми отказаха да мина на стандартен план на по-ниска такса, а договора ми беше напълно изтекъл и ми бяха отпаднали всички отстъпки. Та трябваше и един месец за срока на предизвестието за прекратяване на договора да им дам стандартната такса, която беше двойна на преференциалната, която ми беше за срока на договора. В условията на абонаментните планове пишеше съвсем различно нещо, но просто ми отказаха. Това в 3 различни офиса и обаждане на колцентъра. Не можело и точка.
Само един съвет - преди да се пуска жалба до КЗП пускате email до call center-a им, за да може да се приложи кореспонденцията в жалбата до КЗП. Като има и email вероятността от call center-а им да откажат доста намалява, защото те много добре знаят, че това е незаконно от тяхна страна.
Отделно след това завеждате едно дело и на 100% ще ги осъдите заради това, че заради техния незаконен отказ е трябвало известно време да плащате по-висока месечна такса...