Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Запазване на настоящите условия могат да ти направят само отдел "лоялни клиенти" и да ти пратят договора по куриер. Не е нещо ново, не се ядосвай излишно, че в офис не са ти го предложили. Звъниш на оператор, разбирате се и си чакаш договора на място.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
10000мб въобще не са много за мен а и безплатен wi-fi все по трудно намирам .За една година цените ги вдигнаха двойно а намаляват нета смешници.
Изпратено от моят Redmi Note 6 Pro с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Redmi Note 6 Pro с помощта на Tapatalk
Нямам големи претенции за кой знае какво и не съм фен на надутите цени на стандартен план от 25 лв съм и няма какво да ми спрат но мисля че за 5 ГБ неограничени национални и 100 международни реално към 15 лв трябва да е (мисля някой беше публикувал оферти от чужбина) .......... няма смисъл огладняха изведнъж. Предлагат неща от, които няма нужда а за тези които се ползват се стиснаха като от преди 5 години сигурно.10000мб въобще не са много за мен а и безплатен wi-fi все по трудно намирам .За една година цените ги вдигнаха двойно а намаляват нета смешници.
Надуват международни минути спряха СМС (да А1 се сетиха че още трябват) за всяка услуга има клиенти в БГ имаме едни реклами само и 3 гладни опрератора.
Гледам за един Ноте 8 дето нов го намирам за 995 лв тука с преподписване ми скачат 1280 лв нещо то сорта "за теб"
Лека на всички!
Някой знае ли дали ще има летни оферти за плановете? Миналата година имаше, например А1 имаха и за предплатените карти и за тарифните планове и септември ги резнаха.
не знам дали при другите оператори е така но лично за мен Виваком се гаври.
Да вярно изтече ми договорът и сега съм на някаква висока такса и вече не ми предлагат никакви специални оферти или планове. само нещата които са по каталог. Като гледам най-доброто по каталог в момента изглежда на теленор планът за 13 лв с 200 минути + 10 лв за 5 000мб интернет. по-добре 23 лв за почти нищо отколкото 30+ лв на виваком за подобни мегабайти ...
В офиса на виваком оня ми обяснява как едва ли не предлагайки ми 13 лв план с 800 минути и 800 мегабайта + втора сим карта за 20 лв с рутер и нз си какво за 20 лв .. или тотал 33 лв ми предлага единственото извън каталог ... като вкараш две сим карти на телефона щото едната ще е с интернета само а другата за разговори .. после ще ти трябва и втора батерия
В теленор веднага ми казаха че след 18 месеца за 18 лв може да ми предложат 4-5 гигабайта .... и че сега раздават безплатни телефони за нови планове .. във виваком основно разочарования раздават
Да вярно изтече ми договорът и сега съм на някаква висока такса и вече не ми предлагат никакви специални оферти или планове. само нещата които са по каталог. Като гледам най-доброто по каталог в момента изглежда на теленор планът за 13 лв с 200 минути + 10 лв за 5 000мб интернет. по-добре 23 лв за почти нищо отколкото 30+ лв на виваком за подобни мегабайти ...
В офиса на виваком оня ми обяснява как едва ли не предлагайки ми 13 лв план с 800 минути и 800 мегабайта + втора сим карта за 20 лв с рутер и нз си какво за 20 лв .. или тотал 33 лв ми предлага единственото извън каталог ... като вкараш две сим карти на телефона щото едната ще е с интернета само а другата за разговори .. после ще ти трябва и втора батерия
В теленор веднага ми казаха че след 18 месеца за 18 лв може да ми предложат 4-5 гигабайта .... и че сега раздават безплатни телефони за нови планове .. във виваком основно разочарования раздават
А ти защо чакаше да ти изтече договорът? На всички вече им е ясно, че хубавите оферти се дават в периода на преподписване! Изтече ли договорът гледаш каталога или сменяш оператора, а смениш ли оператора пак гледаш каталога, защото си нов абонат.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Никой не ти е виновен, че ти е изтекъл договорът и не си направил нищо по въпроса преди това. Доволно оферти имаше зимата. На мен безплатно телефони не са ми давали но купих два с обща отстъпка около 700 лв. Ако визираш безплатни телефони в тоя ценови диапазон давани в Теленор, ок... Единият ми план XL за 28 лв. е с 25ГБ и 300 мин. към ЕС, другият L+ е с 22ГБ и 200 мин. към ЕС. Подписани 3 месеца преди да ми изтече договорът. За тва когато има подобен тип оферти (скрити, за лоялни клиенти, или както искат да ги наричат, все тая) се възползваш от тях, а не чакаш до последния момент с надеждата за 1-2 ГБ повече или 1-2 лева по-ниска такса! Сега при който и да отидеш все ще е дърво щото са заровили всички томахавките, който взел взел. Като има пак надцакване, ще е и за трите оператора.
Картела успя да съгласува всички планове и тайни договорки между тях и заради това плановете ще стават все по лоши .Такова ще е положението когато няма кой да ги накаже при очевадни нарушения .
Здравейте колеги, какви са тези високи планове за преподписване във Виваком?
На мен договора ми изтече на 31.12. 2018, когато ходя да си плащам сметката вече за четвърти път в различни офиси ми предлагат този план 20.99лв 15 000 MB и неограничени минути. Да не би да е някакъв индивидуален план само за мен?
-
- Регистриран: 18 юни 2014, 02:01
Остава ми още месец до изтичане на договора към виваком. Не ме интересуват много минути и мегабайти. Дали го има този план за 12 лева още за преподписване. И моя беше около 12 лева, но взех и таблет на изплащане.