Колко трафик и минути ползвате месечно?
Колко трафик и минути ползвате месечно?
Имаше подобни теми, но нещо не ги откривам и с търсачката. Ползвайте тази, ако ви е интересна, а ако ги открия, ще ги обединя с тази!
С времето потребностите на хората се променят, и ако до преди година имах нужда от много трафик, то сега влизам в рамките на 10 ГБ. Изговарям между 1500 и 3000 минути в България и около 300 минути в чужбина. Смс-и не ползвам.
В аб.план имам много интернет и, ако не пускам спийдтестове, ще ми остават повече от половината мегабайти.
С времето потребностите на хората се променят, и ако до преди година имах нужда от много трафик, то сега влизам в рамките на 10 ГБ. Изговарям между 1500 и 3000 минути в България и около 300 минути в чужбина. Смс-и не ползвам.
В аб.план имам много интернет и, ако не пускам спийдтестове, ще ми остават повече от половината мегабайти.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Колко трафик и минути ползвате месечно?
Зависи, но до 15 - 20 гъби месечно, за минутите имал съм случаи и до 6000 имал съм случаи и до 900, но средно 4000.
15-20GB на месец и аз, но използва сравнително често хотспот. За разговорите е относително, но може би са не повече от 500-600 минути, от които сигурно 100-ина са международни.
4GB данни месечно, като вкъщи, в офиса и на често посещавани от мен обществени места (в.т.ч. кръчми ) ползвам WIFI. Разговорите са ми средно около 20 мин на ден, а sms пращам единствено за паркиране в зоните, като за служебната кола имам лимит от 20 лв/месец.
OnePlus 11
Последният месец съм се отдал на интернета и съм загърбил разговорите За първи път го хабя на 100%, а имам wifi вкъщи и на обществените места, които посещавам. Смс-с не ми се е налагало да пращам
Сега нарочно хабя, за да стигна до пакета с 10 000 MB да поизхабя малко и от него
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
А аз вече от 24000 МБ месечно имам 34000 МБ. Нали бяха еднократно тези 10000 МБ?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Минутите, СМС-ите и ММС-ите са ми неограничени, така че не знам колко ползвам. WiFi ползвам само когато иска iCloud бек-ъп.
Iphone 15 Pro Max
-
Последна промяна от Blue Sky на 05 авг 2019, 17:57, променено общо 1 път.
-
- Регистриран: 12 окт 2016, 16:51
200 минути и между 2 и 3 ГБ (имам 8 май) - от години. Като цяло ограничението е батерията на телефона, но по принцип най-много да слушам спотифай (стрийминга на ХБО/Нетфликс/Прайм през хромкаст не ползва телефона). Не ползвам друг WiFi освен домашния и в офиса. Забавляват ме персонализираните оферти на база потреблението ми с по 12/16 ГБ...