Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Поправете ме ако е променено, но за боб е важно да се знае, че свършат ли мегабайтите, не се забавя, а си го плащаш като поп по 0.5лв на мб.
Мисля че е така за интернета. Имаме 3 карти на боб по различни планове. И в офис на А1 ми казаха че можело всеки момент да спрели боб, че само сега имало промоционални дървени оферти. И по телефона звъняха да ми говорят за промоции. И това преди 2 месеца. Просто ги игнорирай и кажи че не те интересува. На тези в офис им казах да не ме мислят като ги спрат аз ще му мисля. Лъжат ако мине. Не се връзвай.
Защо ходиш в техен офис. Аз си плащам сметката в ,, Лафка,,.
Аз от години съм на слим боб с 4гб пакет общо за 6.90 лв. Плащам през интернет и няма кой да ме занимава с глупости, че съм на безсрочен договор и трябвало да преподпиша. Преди година ходих да питам дали мога да сменя плана с друг, но ми казаха, че ще си загубя пакета с нет за 4 лв. и се отказах.Последните два пъти, като си плащах сметката, служителите на А1 ми казаха че трябва да си сменя тарифния план и да избера от това, което предлагат в момента. Това се отнасяло за всички като мене, които са били абонати на BOB, така били решили шефовете на А1. Договорът ми бил вече изтекъл и не можело да продължа да ползвам този тарифен план.
Благодаря на всички за съветите. Аз също подозирам, че всичко е кьорфишек и просто пробват, ако мине номерът - мине. Хващат още един наивник да им плаща повече пари за по-малко минути и мегабайти и те са най-доволни от всички. Аз съм сигурен, че им плащам повече от това, което ползвам и би трябвало да са доволни, че всеки месец им давам по 10лв. и да не си позволяват да прибягват до такива елементарни хитрини и тарикатлъци, за да баламосват хората. Уж вече сме европейци, ама не съвсем, балканският манталитет продължава да ни държи здраво.
Описаните от теб неща в договора се отнасят единствено за незабавно спиране на достъпа ти до услугите им. Тъй като обаче това е безсрочен договор то всяка една от страните може да го прекрати едностранно с предизвестие. При договори с мобилни оператори е 30 дни. Моят договор с работодателя ми е 60 дни. Има договоори с 90 дни предизвестие и т.н.plamtp написа: ↑10 май 2019, 15:41И в първоначалния ми договор с BOB, и във втория, от 2015г., е написано, че се сключва за неопределен срок. Прочетох внимателно целия договор и единственият вариант, при който операторът може едностранно да го прекрати и/или да спре достъпа на абоната до мрежата е при наличие на 6 поредни месечни сметки в размер на 0,00лв. Такава ситуация при мене не е имало.
Така че ако наистина от Боб (реално А1 като техен собственик) решат, че плановете са неизгодни и няма да ги предлагат повече, то може и да ви пуснат предизвестие...
както вече писах по нагоре всеки предпочита да взима едни пари вместо да не взима. много се съмнявам на някой да му прекратяват договора. ето аз плащам два смар U и като гледам използвам до 10 gb нет и до 1000 минути. международни нямам 5 мин да имам. на виваком трябва да им е пределно ясно че ако ме насилят да мина от неограничен към 50000 gb ще бъдат сменени. предполагам че има и други мен рядко са сигурно с терабайтите мобилен.
Някакви актуални скрити оферти от трите оператора има ли?
Samsung GALAXY S22 Ultra
За изтичащи договори винаги има скрити или по-скоро индивидуални оферти. За нови абонати няма нищо. Отминаха времената на борба за клиенти и баницата е разпределена.
Samsung GALAXY S22 Ultra