Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от tzincbg » 10 май 2019, 17:10

Поправете ме ако е променено, но за боб е важно да се знае, че свършат ли мегабайтите, не се забавя, а си го плащаш като поп по 0.5лв на мб.

skyways
Регистриран: 12 мар 2010, 11:42

Мнение от skyways » 10 май 2019, 17:37

Мисля че е така за интернета. Имаме 3 карти на боб по различни планове. И в офис на А1 ми казаха че можело всеки момент да спрели боб, че само сега имало промоционални дървени оферти. И по телефона звъняха да ми говорят за промоции. И това преди 2 месеца. Просто ги игнорирай и кажи че не те интересува. На тези в офис им казах да не ме мислят като ги спрат аз ще му мисля. Лъжат ако мине. Не се връзвай.

kruzo
Регистриран: 18 сеп 2008, 22:11

Мнение от kruzo » 11 май 2019, 00:09

Защо ходиш в техен офис. Аз си плащам сметката в ,, Лафка,,.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 11 май 2019, 00:31

Последните два пъти, като си плащах сметката, служителите на А1 ми казаха че трябва да си сменя тарифния план и да избера от това, което предлагат в момента. Това се отнасяло за всички като мене, които са били абонати на BOB, така били решили шефовете на А1. Договорът ми бил вече изтекъл и не можело да продължа да ползвам този тарифен план.
Аз от години съм на слим боб с 4гб пакет общо за 6.90 лв. Плащам през интернет и няма кой да ме занимава с глупости, че съм на безсрочен договор и трябвало да преподпиша. Преди година ходих да питам дали мога да сменя плана с друг, но ми казаха, че ще си загубя пакета с нет за 4 лв. и се отказах.

plamtp
Регистриран: 09 май 2019, 22:40

Мнение от plamtp » 11 май 2019, 00:51

Благодаря на всички за съветите. Аз също подозирам, че всичко е кьорфишек и просто пробват, ако мине номерът - мине. Хващат още един наивник да им плаща повече пари за по-малко минути и мегабайти и те са най-доволни от всички. Аз съм сигурен, че им плащам повече от това, което ползвам и би трябвало да са доволни, че всеки месец им давам по 10лв. и да не си позволяват да прибягват до такива елементарни хитрини и тарикатлъци, за да баламосват хората. Уж вече сме европейци, ама не съвсем, балканският манталитет продължава да ни държи здраво.

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 11 май 2019, 08:12

plamtp написа:
10 май 2019, 15:41
И в първоначалния ми договор с BOB, и във втория, от 2015г., е написано, че се сключва за неопределен срок. Прочетох внимателно целия договор и единственият вариант, при който операторът може едностранно да го прекрати и/или да спре достъпа на абоната до мрежата е при наличие на 6 поредни месечни сметки в размер на 0,00лв. Такава ситуация при мене не е имало.
Описаните от теб неща в договора се отнасят единствено за незабавно спиране на достъпа ти до услугите им. Тъй като обаче това е безсрочен договор то всяка една от страните може да го прекрати едностранно с предизвестие. При договори с мобилни оператори е 30 дни. Моят договор с работодателя ми е 60 дни. Има договоори с 90 дни предизвестие и т.н.

Така че ако наистина от Боб (реално А1 като техен собственик) решат, че плановете са неизгодни и няма да ги предлагат повече, то може и да ви пуснат предизвестие...

nomercy
Регистриран: 12 юни 2008, 18:08

Мнение от nomercy » 11 май 2019, 09:15

както вече писах по нагоре всеки предпочита да взима едни пари вместо да не взима. много се съмнявам на някой да му прекратяват договора. ето аз плащам два смар U и като гледам използвам до 10 gb нет и до 1000 минути. международни нямам 5 мин да имам. на виваком трябва да им е пределно ясно че ако ме насилят да мина от неограничен към 50000 gb ще бъдат сменени. предполагам че има и други мен рядко са сигурно с терабайтите мобилен.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 11 май 2019, 09:19

Някакви актуални скрити оферти от трите оператора има ли?
Samsung GALAXY S22 Ultra

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Мнение от tzincbg » 11 май 2019, 11:05

Ванката написа:
11 май 2019, 09:19
Някакви актуални скрити оферти от трите оператора има ли?
Да, влезеш и искаш скрита оферта с по-ниска цена и ти казват "Я се скрий някъде!". :)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 11 май 2019, 11:11

За изтичащи договори винаги има скрити или по-скоро индивидуални оферти. За нови абонати няма нищо. Отминаха времената на борба за клиенти и баницата е разпределена.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори