Варианта ти е Olx или bazar.bg, доста хора преподписват и си вземат телефони, които после продават за да изкарат някой лев.slavista написа: ↑01 авг 2019, 22:45Здравейте!
Искам да си взема апарат , но няма да подписвам нови договори и прочие , но цената в операторите е доста завишена,а искам да е от оператор , защото от онлайн търговците гаранцията е без коментар. Спрял съм се на с 10 + , може ли да ми дадете съвет, благодаря. Въпросът ми е има ли как да си взема телефона кеш на цената ,която го предлагат онлайн търговците ? Не познавам човек , който ще подновява скоро договор
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Благодаря. Оказа се че вече е подписан договора и са дали някакъв хуавей Y5, каквото и да значи това. Прегледах договора, за 28 лв (при онлайн плащане на сметки) неограничени и 16 гб. Видях обаче че са подписали някакво приложение за екстри (1 екстра - 1 лв, 5 екстри - 5 лв). Това някакъв подводен камък ли е? Имаме още опция да разтрогнем договора.
Недей, екстрите са си офертичка 500 мб за левчеmarabak написа:Благодаря. Оказа се че вече е подписан договора и са дали някакъв хуавей Y5, каквото и да значи това. Прегледах договора, за 28 лв (при онлайн плащане на сметки) неограничени и 16 гб. Видях обаче че са подписали някакво приложение за екстри (1 екстра - 1 лв, 5 екстри - 5 лв). Това някакъв подводен камък ли е? Имаме още опция да разтрогнем договора.
Sent from my iPhone using Tapatalk
При 16 гб, за какво са и още 500 мб? Могат ли да се деактивират тия "екстрички'?
Здравейте,имам редми нот 7.Някой може ли да ми каже имали гласово повикване и как се активира.Благодаря
те се активират автоматично след като свършат тези 16 гб, деактивират се като се звънне на звездатаmarabak написа:При 16 гб, за какво са и още 500 мб? Могат ли да се деактивират тия "екстрички'?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Здравейте на всички, имам няколко питанки.
Ще подписвам нов договор. В момента съм на А1, но смятам да минавам на Теленор или Виваком.
Нещата, които са ми важни са:
Да има хубав обхват за интернет (4g),както и мобилен обвахт. На А1, когато съм на мач или на някое място, където има над 1000 човека обвахата става умопомръчително зле!! Хаха
Около мен хората имат интернет и то 4g, а аз зареждам дадена страница по 10 минути. Получавам смс-и за пропуснати обаждания, т.е. никакъв обхват.
Ако съм в някое подземие, интернет - 0. Примерно фитнеса в който ходя е на подземно ниво, обхвата пада, а в съблекалните няма никакъв.
Друго което бих желал е, тъй като ще бъда в чужбина(Холандия) иска ми се оператора, който ще избера да има добро роуминг покритие. От както съм на А1 съм бил в Гърция и Англия, 4g не съм хващал, но интернета си беше достатъчно добър.
Това са ми изискванията, кой оператор ще ми препоръчате? Вива или Тлеенор?
Ще подписвам нов договор. В момента съм на А1, но смятам да минавам на Теленор или Виваком.
Нещата, които са ми важни са:
Да има хубав обхват за интернет (4g),както и мобилен обвахт. На А1, когато съм на мач или на някое място, където има над 1000 човека обвахата става умопомръчително зле!! Хаха
Около мен хората имат интернет и то 4g, а аз зареждам дадена страница по 10 минути. Получавам смс-и за пропуснати обаждания, т.е. никакъв обхват.
Ако съм в някое подземие, интернет - 0. Примерно фитнеса в който ходя е на подземно ниво, обхвата пада, а в съблекалните няма никакъв.
Друго което бих желал е, тъй като ще бъда в чужбина(Холандия) иска ми се оператора, който ще избера да има добро роуминг покритие. От както съм на А1 съм бил в Гърция и Англия, 4g не съм хващал, но интернета си беше достатъчно добър.
Това са ми изискванията, кой оператор ще ми препоръчате? Вива или Тлеенор?
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Теленор, разбира се! Има страхотно покритие навсякъде. И телефонията е със отлично качество. И поддържа VoLte на много апарати.
Аз само не разбрах какво означава "добро роуминг покритие"... В роуминг ползваш мрежата на местен оператор и няма нищо общо с това кой е българския
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
И на двата оператора интернета е много по-добър от А1. И на двата оператора ще ползваш VoLTE за по-качествени разговори с постоянно нарастващ брой мобилни апарати, които го поддържат. Виваком дават малко повече нет в плановете и като включен в роуминг. В Лондон ходих преди няколко месеца, карта на Виваком- веднага 4Г нет и 5 000 МБ включени за план от 21 лв.....Освен това имат по-добро покритие в планините и затънтени села. Избора е твой