Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Писах за по-добро Роуминг покритие, защото все си мисля, че и трите ни мобилни оператори си имат отделни местни оператори, към които се свързват. Ако съм на А1 и отида в Австрия, ще ме свърже предполагам с A1 оператора от Австрия, дори и да има по-добър избор.
Разбира се, тези мои разсъждения може да са съвсем грешни и "притесненията" ми относно качествен роуминг обхват ще са неоснователни!
Разбира се, тези мои разсъждения може да са съвсем грешни и "притесненията" ми относно качествен роуминг обхват ще са неоснователни!
-
- Регистриран: 25 фев 2019, 15:22
Това не е толкова трудно да се провери. Не очаквай някой да ти даде готов отговор кой оператор е top of the top навякъде.ErkoRaim написа:Писах за по-добро Роуминг покритие, защото все си мисля, че и трите ни мобилни оператори си имат отделни местни оператори, към които се свързват. Ако съм на А1 и отида в Австрия, ще ме свърже предполагам с A1 оператора от Австрия, дори и да има по-добър избор.
Благодаря за мнението
,Преподписах с А! 2 номера на старите им планове, които изтичат на 01.12. 2019. /А1 без граници L, който беше и си остава в пакет с някакви екстри - общо 10 гб и неограничени минути за 20.39/. За два други номера, които бяха на същия план и пак изтичат през декември, подписах нови договори за план, който се казва А! One Unlimited 21Специална оферта за лоялност - казаха ми, че това било оферта от миналия месец, но ми я дадоха и сега. Включва неограничени минути и 18 ГБ за 23.99.
Всичко това стана без никакви пазарлъци на 88123,, като за втория план попитах сама, защото бях чула за него. В офис ми казаха, че такъв план няма, а на старите си условия вече не мога да преподпиша. И двете неща очевидно се оказаха неверни.
Всичко това стана без никакви пазарлъци на 88123,, като за втория план попитах сама, защото бях чула за него. В офис ми казаха, че такъв план няма, а на старите си условия вече не мога да преподпиша. И двете неща очевидно се оказаха неверни.
-
- Регистриран: 01 авг 2019, 15:31
В А1 може да се продължи договор на същите условия, а в последните три месеца може да се минава и на по-евтин план.
Значи при А1 още може да се удължи срокът на договора при същите условия само с анекс. А дали дават подписване на анекс за удължаване на договора преди последните три месеца?
Миналата година преподписах анекс към А1 около10 м. преди изтичане на договора. Взех и телефон. Така че ако са запазили старите правила за преподписване може и да дават преди последните три месеца. Някой ако иска пробва и да каже как е.
Жената преподписа с анекс старият си план запазвайки същите условия точно месец преди да изтече. Пет месеца преди да изтече се обаждахме да попитаме дали може да се преподпише и казаха че може, дори и телефон можело, но се губят преференциалните условия по вземане на телефончето с доп.отстъпка. Освен с анекса ти можеш да изискваш и доп.отстъпка на апарата при плащане в брой.Така че ако са запазили старите правила за преподписване може и да дават преди последните три месеца. Някой ако иска пробва и да каже как е.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Начи пак някои служители лъжат. Сефте.