Боб с 2 годишен договор!
Re: Боб с 2 годишен договор!
6 лв 1000 мгб 100 национални и 100 в а1 след 3 тия месец и важи 30 дни. даже сега ще вземете пакетите такива каквито се предлагат и всчко презареждане се удължава срока им.
А номера как ще си запази? Тази предплатена важи ли за пренос (преди бяха само определени пакети/план възможни)?
И ако важи я опитай да пренесеш номер на предплатена в магазин на който и да е от трите оператора.
Последния път се наложи да започна със
"- Здравейте, не ми обяснявайте, че не може. Да не четем в сайта на собствената ви компания и да звъним по обслужване на клиенти
- Ама господине, какво да не може?"
Чак се наложи да се извинявам, какви несвързани ги плещя
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Важи тарифата и при пренос, да, няма проблем според правилата на оператора (Друг е въпросът, че наистина сигурно ще е зор да се намери служител, който да си свърши работата).nkolev_bg написа: ↑03 окт 2019, 16:49
А номера как ще си запази? Тази предплатена важи ли за пренос (преди бяха само определени пакети/план възможни)?
И ако важи я опитай да пренесеш номер на предплатена в магазин на който и да е от трите оператора.
Последния път се наложи да започна със
"- Здравейте, не ми обяснявайте, че не може. Да не четем в сайта на собствената ви компания и да звъним по обслужване на клиенти
- Ама господине, какво да не може?"
Чак се наложи да се извинявам, какви несвързани ги плещя
Друг е въпросът, че тази предплатена тарифа е валидна още 3 месеца (Включително и ако си вече на нея) и после не се знае какво ще им хрумне. Очаквам да орежат силно и предплатените.
Твърдиш, че има в пъти по-изгодни планове, от колкото Слим БОБ за 2,90 лв, с 200 Мин. , а в същото време ми предлагаш двойно по-скъп план...В момента този план няма аналог и не разбирам призива ти, да се махаме от БОБ.
На теория може и да важи за пренос, но не съм чул някой да е успял да пренесе номер на предплатена. Оправданията са - няма чипове за пренос. И това е по всички офиси от много време.Важи тарифата и при пренос, да, няма проблем според правилата на оператора (Друг е въпросът, че наистина сигурно ще е зор да се намери служител, който да си свърши работата).
Друг е въпросът, че тази предплатена тарифа е валидна още 3 месеца (Включително и ако си вече на нея) и после не се знае какво ще им хрумне. Очаквам да орежат силно и предплатените.
Пренесох номер на предплатена без никакви драми.OnlineBG написа:
На теория може и да важи за пренос, но не съм чул някой да е успял да пренесе номер на предплатена. Оправданията са - няма чипове за пренос. И това е по всички офиси от много време.
Изпратено от моят Redmi Note 4 с помощта на Tapatalk
От А1 не са казвали, че ще спират Боб, само преустановяват нови договори. Аз съм на някакъв план без месечна такса, говоря на 11ст. на минута. Ползвам го само за номера от типа 0700. Също и като резервен номер, все пак поддръжката на година е 22ст. Излиза по-евтино от която и да е предплатена карта. Няма да го спра или прехвърля, докато Боб съществува.
-
Не са били достатъчно упорити, и на мен ми се е налагало в миналото да обикалям множество различни офиси и на А1, и на Вива, но в крайна сметка като съм бил твърдо решен, получавало се е.OnlineBG написа: ↑03 окт 2019, 17:11На теория може и да важи за пренос, но не съм чул някой да е успял да пренесе номер на предплатена. Оправданията са - няма чипове за пренос. И това е по всички офиси от много време.Важи тарифата и при пренос, да, няма проблем според правилата на оператора (Друг е въпросът, че наистина сигурно ще е зор да се намери служител, който да си свърши работата).
Просто който е успял да направи пренос е изкарал късмет. В нито един голям офис на Мтел в София след много ровене не са намерили карта, нито пък е имало помощ от кол центъра след безброй обаждания. Имало карти само за нови абонаменти но не и такива за пренос. Може да са почнали отново да им дават карти но едва ли...defierofodds написа: ↑03 окт 2019, 17:58Не са били достатъчно упорити, и на мен ми се е налагало в миналото да обикалям множество различни офиси и на А1, и на Вива, но в крайна сметка като съм бил твърдо решен, получавало се е.
-
Че то картата си е просто платка, към която активират номера и определят тарифата, така че това поначало трябва да е лъжа и едва ли има какво да им пращат. Или бъркам?OnlineBG написа: ↑03 окт 2019, 22:28Просто който е успял да направи пренос е изкарал късмет. В нито един голям офис на Мтел в София след много ровене не са намерили карта, нито пък е имало помощ от кол центъра след безброй обаждания. Имало карти само за нови абонаменти но не и такива за пренос. Може да са почнали отново да им дават карти но едва ли...defierofodds написа: ↑03 окт 2019, 17:58Не са били достатъчно упорити, и на мен ми се е налагало в миналото да обикалям множество различни офиси и на А1, и на Вива, но в крайна сметка като съм бил твърдо решен, получавало се е.