Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Колеги информация към момента за скрити оферти към Виваком сегмент от 15 до 25 лв.?Изтичащ договор,и трябва да се прецени сега ли да се прави,или да се чакат коледните оферти другия месец?
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Настоящ план 11.99 лв / 2000 Мин,2000 МБ.
В период на преподписване- по - малко от 3 месеца до изтичане на договора.
Два скрийншота от специални оферти от Моят Виваком ,потвърдени и в магазин и една само от магазин - 20.99 лв/ неограничени Мин. ,8000 МБ. Е не става нещо; другият е 16.99 / 2000 Мин,4000 МБ Имаше ги и октомври месец.
В период на преподписване- по - малко от 3 месеца до изтичане на договора.
Два скрийншота от специални оферти от Моят Виваком ,потвърдени и в магазин и една само от магазин - 20.99 лв/ неограничени Мин. ,8000 МБ. Е не става нещо; другият е 16.99 / 2000 Мин,4000 МБ Имаше ги и октомври месец.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от pipchi на 05 ное 2019, 20:46, променено общо 10 пъти.
Няма никакъв изгоден план в момента. Най-добре изчакайте до последно, дано има положителна промяна. Успех.
-
- Регистриран: 22 окт 2019, 10:17
А някакви добри оферти, за хора на 120кг има ли?
За пренос от боб към а1 ми дадоха следната оферта в офис . 16. 99 неограничени минути към всички оператори и 3500 мb
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Значи продължават да скапват условията? Този план беше левче надолу.
Карта на Боб, безсрочен договор ,такса 2.90 ,прехвърлен на А1 ,такса 6.99 ,100 Мин/ 100 МБ. Упражнението се наложи заради роуминга. Има и неограничени към 5 номера на А1.
на мен това ми предлагат
При мен положението е следното: до края на февруари 2020 г. е текущия ми договор към Виваком - 11,99 лв с 2 гига и 2000 мин. В сайта имам предложение за 3 гига и 2000 мин. за 14,99 лв. До онзи ден имаше и 2 модела телефони на "преференциална" цена на лизинг, като след проста сметка се оказа, че излизат по-евтино със 7,50 лв от една от техно-веригите.
Чудя се да преподписвам ли сега или да чакам до последно, както написа един колега по-назад в темата...
Чудя се да преподписвам ли сега или да чакам до последно, както написа един колега по-назад в темата...