Много малко МБ за тея пари...
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Само за информация - ако спирате допълнителните пакети от левче за 0.1GB да имате в предвид, че през data.vivacom.bg понякога не ги спира нищо , че ги отчита като спряни.
-
- Регистриран: 20 окт 2019, 12:54
Здравейте
Днес при запитване за преподисване в магазин на А1 и искане за свързване с отдел продажби(където преди 2 години ме свързаха от магазина и предложиха изгодна оферта) ми отговориха че вече нямало такива неща а само каквото ми предложат те. Искам да попитам дали е така и ако не е дали мога и как да се свържа директно с този отдел.
Благодаря редварително
Днес при запитване за преподисване в магазин на А1 и искане за свързване с отдел продажби(където преди 2 години ме свързаха от магазина и предложиха изгодна оферта) ми отговориха че вече нямало такива неща а само каквото ми предложат те. Искам да попитам дали е така и ако не е дали мога и как да се свържа директно с този отдел.
Благодаря редварително
Хаха, попаднала си на поредните дебилчета в магазин. Обади се на *88 и си поръчай обаждане за оферта. Или може и в онлайн чата да им пишеш и ще ти се обадят до няколко дни. Пиши после какво са ти предложили. Ако сегашната ти оферта е добра може да настояваш да преподпишеш същото за още 2 години.
Днес случайно видях в профила ми в Telenor.bg, че имам нов план за преподписване. Срока на договора на номера е изтекъл през септември. Мисля, че е приемлива офертата, но ще изчакам още няколко седмици до Декември да видя какво ще предложат тогава.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Това не е лошо, ето план, който и след изтичането да остава на поносими условия. Чудя се ако си прехвърля номера на по-евтин план, дали ще ми предложат този, или трябва да изтече първо?
А какви други ти излизат от по-скъпите?
Имам и друг номер, който изтича другият месец, но при него не е активно предложението. Така, че предполагам предложението е само за абонати с изтекъл договор. Иначе от по скъпите планове са си стандартните. Това което е странно за мен, е че плана за 20,99 е със същите условия като този за 18,99.defierofodds написа: ↑12 ное 2019, 12:56Това не е лошо, ето план, който и след изтичането да остава на поносими условия. Чудя се ако си прехвърля номера на по-евтин план, дали ще ми предложат този, или трябва да изтече първо?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Но има разлика в цената след изтичане, де факто вариантът с 21 лв такса е по-добре, поне за мен - твърда такса за неограночен период с твърди 8ГБ (И при нужда може да си заредиш още 6ГБ за 10 лв, така че този от 30 лв с 12ГБ се обезсмисля и адинствено тези до 21 лв си струват).kriss_55 написа: ↑12 ное 2019, 13:15Имам и друг номер, който изтича другият месец, но при него не е активно предложението. Така, че предполагам предложението е само за абонати с изтекъл договор. Иначе от по скъпите планове са си стандартните. Това което е странно за мен, е че плана за 20,99 е със същите условия като този за 18,99.defierofodds написа: ↑12 ное 2019, 12:56Това не е лошо, ето план, който и след изтичането да остава на поносими условия. Чудя се ако си прехвърля номера на по-евтин план, дали ще ми предложат този, или трябва да изтече първо?
Значи само на безсрочен план излизат.Имаше един безсрочен "Юнивърс", чудя се дали в някой офис ще се навият да ме прехвърлят на него. Разбира се, съвсем "случайно" точно за него няма опция да се сключи онлайн. Както и за "интернет по мярка", какъвто си взех и не стана от първия офис...
Здравейте. Изтече ми договора на Виваком . Искам да ви попитам за пренос на номера към другите оператори има ли нещо изгодно? Щото ми предлагат за 29 лв 16 ГБ
Офертите са
20лв-7гб
21лв-8гб
23лв-10гб
25лв-12гб
Съмнявам се при другите оператори да има нещо по- изгодно.
20лв-7гб
21лв-8гб
23лв-10гб
25лв-12гб
Съмнявам се при другите оператори да има нещо по- изгодно.