Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Хахаха наистина А1 и Виваком са станали една и съща компания.
Влизам в сайта на А1 и виждам, че са добавили допълнителни мегабайти към плановете си, които важат първите 6 месеца от срока на договора. Така при най-скъпия план с такса 52 лв. клиентите могат да имат 100 000 МБ за 6 месеца. Влизам и в сайта на Виваком и какво да видя-същото и там. Не знам кой кого копира или дали просто не се договарят помежду си, но някак си е дразнещо да гледаме едни и същи неща при двата оператора. Според мен трябва да бъдат по-оригинални в решенията си.
Влизам в сайта на А1 и виждам, че са добавили допълнителни мегабайти към плановете си, които важат първите 6 месеца от срока на договора. Така при най-скъпия план с такса 52 лв. клиентите могат да имат 100 000 МБ за 6 месеца. Влизам и в сайта на Виваком и какво да видя-същото и там. Не знам кой кого копира или дали просто не се договарят помежду си, но някак си е дразнещо да гледаме едни и същи неща при двата оператора. Според мен трябва да бъдат по-оригинални в решенията си.
Теленор какво са ? Същата боза! Уникално пошло поведение на операторите
Ами нормално и без тва само си менкат меринджеийте, няма как да си забравят предишните контакти. Нали с едни и същи ку.ви нов по-хубав бардак не ставал.
Оферта от вива за преподписване от вчера
21лв = телефон - неогр мин +5ГБ
20лв = Интенет 100Мбит/с + ТВ канали 200/45HD +вкл HBO+Diema +вкл 2 ри приемник бонус
Оферта от вива за преподписване от вчера
21лв = телефон - неогр мин +5ГБ
20лв = Интенет 100Мбит/с + ТВ канали 200/45HD +вкл HBO+Diema +вкл 2 ри приемник бонус
-
- Регистриран: 07 авг 2017, 09:56
Ако гледаш в колата на мултимедия TV и YouTube по 3-4 часа на ден, 70-80 GB на месец не ти мърдатmonster789 написа: ↑05 дек 2019, 11:12
Да, знам, че 10000 са до края на година, но и без тях ми е добре. Дори другите 2500 МБ не успявам да ги хабя на месец, защото имам WiFI вкъщи и на работа, а и предпочитам да плащам за съдържание и офлайн режими на Spotify & Netflix и да ги подкрепям, отколкото да плащам на мобилни оператори.
Само на мен ли ми се струва странно хората в България да се разхождат със слушалки на ушите и смартфон в ръката, защото слушат музика от YouTube? Пътувал съм къде ли не, но такова чудо не съм виждал навън.
-
- Регистриран: 18 май 2019, 10:47
А1
21 лв
8GB интернет, неограничени мин, 100 международни мин
23 лв
9.5GB интернет, неограничени мин, 100 международни мин
30,99лв
20GB интернет, неограничени мин, 300 международни мин, 100GB облак и някакви телевизии дори не запомних какви.
21 лв
8GB интернет, неограничени мин, 100 международни мин
23 лв
9.5GB интернет, неограничени мин, 100 международни мин
30,99лв
20GB интернет, неограничени мин, 300 международни мин, 100GB облак и някакви телевизии дори не запомних какви.
-
- Регистриран: 14 сеп 2007, 19:29
30,99лв
20GB интернет, неограничени мин, 300 международни мин, 100GB облак и някакви телевизии
Taзи оферта ми излиза в персоналните оферти и ми е 33.99лв. В офис ли ти я предложиха или от лоялни клиенти?
20GB интернет, неограничени мин, 300 международни мин, 100GB облак и някакви телевизии
Taзи оферта ми излиза в персоналните оферти и ми е 33.99лв. В офис ли ти я предложиха или от лоялни клиенти?
Най-вероятно 3 лв. повече са за телевизията, а в офис са пропуснали да споменат, че телевизията се води отделен пакет. Тя е допълнителна услуга и ако не ти трябва можеш да я спреш по всяко време и да не я плащаш.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 11 дек 2019, 19:32
Здравейте! Миналия месец ми изтече договорът с А1, звъняха ми да предлагат разни договори но отказвах, за да изчакам коледните оферти. Преди година обаче се изнесох и реших на новото място да прекарам ТВ и Интернет от Вивател заради дълги премеждия в миналото с А1. (живеех в студентски град и исках да подпиша нещо за година. Обясниха ми, че всички опции са за 2г (невярно) и така се наложи да им плащам допълнителна година за интернет който не използвах а когато го правих буквално спираше през ден. В условието беше включена и опция за смяна на адрес безплатно. (след 2г се оказа, че не е толкова безплатно а на всичкото отгоре не предлагат услугата в града в който исках да го преместя (20км от София)). Карай да върви. Идеята с прекарването на ТВ и Интернет чрез Виваком беше, за да ми изтече договора с А1 и да подпиша с Виваком комбиниран (като ще ми дадат преференциални условия) Да ама не. Отивам във Виваком, за да ми предложат договор а те ми казват да си избера от каталога. (Нямам право на отстъпка) ОК.
А1 ми дават за:
36лв - 28гб, 500мин в ЕС,
33лв - 24гб, 400мин в ЕС като и двата плана имат телевизия за телефона при wifi със спортните канали.
Офертата на Виваком е:
за 36лв 15гб и пак каналите.
Обяснението за малкото ГБ и високата такса, е че Виваком използват друга система която харчи МБ 5,10 а на някой места ми казаха и 100пъти по-малко. Едва ли не 15ГБ са равни на минимум 75ГБ на други оператори. Не ги разбирам тия неземни простотии както и високите цени на тия договори. Иначе една лека мизерия от Виваком: Когато говорих за договора момичето ми обясняваше как сега работили с нови бели приемници, по-добри и си викам хубаво. Дойдоха да ги монтират един hard worker и един циганин. (циганина хареса една "букса" която свързва два кабела с накрайник като този за интернета и си я сложи в джоба.) Същия мизерник влезе вкъщи и буквално хвърли чантичката си върху шкафа за обувки който е стъклен отгоре и през цялото време ми говореше сякаш му дължа пари. Супер разочарован бях от отношението но не се оплаках поради естествени причини.
Нещо нещата от финансова гледна точка клонят към А1 и после да си прехвърля и ТВ и Интернет през тях, само да не се окажат същите като Вивакомци и да го издухам. Нямам идея честно казано дали HD каналите им се различават по някакъв начин. Когато преди година ходих да ги гледам и момчето ми показва на тв в офиса как изглежда HD и ми стана тъжно. Изказвам се пресилено ама нещо като Супер Марио беше резолюцията. Разбирам, че и от телевизора им си зависи ама що пък да не сложат хубав телевизор в офиса и така да примамват клиенти.
А1 ми дават за:
36лв - 28гб, 500мин в ЕС,
33лв - 24гб, 400мин в ЕС като и двата плана имат телевизия за телефона при wifi със спортните канали.
Офертата на Виваком е:
за 36лв 15гб и пак каналите.
Обяснението за малкото ГБ и високата такса, е че Виваком използват друга система която харчи МБ 5,10 а на някой места ми казаха и 100пъти по-малко. Едва ли не 15ГБ са равни на минимум 75ГБ на други оператори. Не ги разбирам тия неземни простотии както и високите цени на тия договори. Иначе една лека мизерия от Виваком: Когато говорих за договора момичето ми обясняваше как сега работили с нови бели приемници, по-добри и си викам хубаво. Дойдоха да ги монтират един hard worker и един циганин. (циганина хареса една "букса" която свързва два кабела с накрайник като този за интернета и си я сложи в джоба.) Същия мизерник влезе вкъщи и буквално хвърли чантичката си върху шкафа за обувки който е стъклен отгоре и през цялото време ми говореше сякаш му дължа пари. Супер разочарован бях от отношението но не се оплаках поради естествени причини.
Нещо нещата от финансова гледна точка клонят към А1 и после да си прехвърля и ТВ и Интернет през тях, само да не се окажат същите като Вивакомци и да го издухам. Нямам идея честно казано дали HD каналите им се различават по някакъв начин. Когато преди година ходих да ги гледам и момчето ми показва на тв в офиса как изглежда HD и ми стана тъжно. Изказвам се пресилено ама нещо като Супер Марио беше резолюцията. Разбирам, че и от телевизора им си зависи ама що пък да не сложат хубав телевизор в офиса и така да примамват клиенти.
Е не се ли научихте вече, че на А1 актуалните оферти за преподписване се гледат ето тук? https://media.a1.bg/newsite2018/private ... 102019.pdfivokomandos написа: ↑11 дек 2019, 18:5830,99лв
И едно допълнение - от лятото на 2020 екстра дигитални услуги ги вдигат на 4 лв., а от лятото на 2021 ги вдигат на 5 лв.