Я ми кажи ти какво предлагаш, аз до оня ден висях на едногодишни договори на виваком, точно по тая причина. Заинатих се и 1 г плащах по 25 лв на карта за 4000 мб и 600 мин и да не мислиш, че в момента ми дават нещо адекватно!? Да не говорим, че за прехвърляне при друг оператор дървото е още по-голямо.YoungGuy написа: ↑01 фев 2020, 17:57Много глупости изписахте и истината е една -това нашето Е КАРТЕЛ. Докато си плащате кротко кротко, ще ви друсат и нищо не може да направите, защото никой не може без телефон в днешно време. На тройката сайтовете, плановете, услугите, мениджмънта и цените са огледални 1:1. Очаквам много скоро предплатените карти да станат още по неизгодни и като дойде време за 5Г мрежи, да пуснат толкова гигабайти, колкото си бяха преди 2-3 години.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
А сега ако преподпишеш, после ще плащаш 30 лв за тези 4ГБ, като изтече. Освен ако не благоволят да ти подхвърлят някаква по-поносима персонална оферта, което е много съмнително и несигурно (А при Вива обикновено е и съпроводено с вдигане на таксата). Ето как може да се вкараш в капан.palamud13 написа: ↑01 фев 2020, 18:13Я ми кажи ти какво предлагаш, аз до оня ден висях на едногодишни договори на виваком, точно по тая причина. Заинатих се и 1 г плащах по 25 лв на карта за 4000 мб и 600 мин и да не мислиш, че в момента ми дават нещо адекватно!? Да не говорим, че за прехвърляне при друг оператор дървото е още по-голямо.YoungGuy написа: ↑01 фев 2020, 17:57Много глупости изписахте и истината е една -това нашето Е КАРТЕЛ. Докато си плащате кротко кротко, ще ви друсат и нищо не може да направите, защото никой не може без телефон в днешно време. На тройката сайтовете, плановете, услугите, мениджмънта и цените са огледални 1:1. Очаквам много скоро предплатените карти да станат още по неизгодни и като дойде време за 5Г мрежи, да пуснат толкова гигабайти, колкото си бяха преди 2-3 години.
Винаги може и по-зле. И мен не ме устройва на боб 4ГБ с 15 минути за 6 лв, обаче като виждам алтернативите, това определено се очертава по-малкото зло за моите нужди. А имам, все пак, и опция да си активирам по 1000 минути дневно за по левче.
В момента е в пъти по изгодно да се използва предплатена карта. Ако си зарежда навреме отстъпките си те прехвърлят и винаги имаш минути и мб когато потрябват. Друга алтернатива е тиком за големите градове. Добър вариант е да намерите познат с фирма. Другите планове дори и скритите са меко казано подигравка!
Ами аз май съм от лудите, но подписах тъкмо....
Старата ми тарифа 21 лв за 7гб и нищо друго, изтече ми договора и бях станал на безсрочен в очакване на нещо по-добро, но уви... Цените само се вдигаха. А скритите оферти на всички се поизравниха.
В последния момент на коледната им промоция преди няколко дни ми се появи за 22лв -> 10 гб + 10гб за първата година + 10 гб социални мрежи + 10 гб чат, 7600мб в роуминг и т.н.
Едва ли скоро ще има по-добра оферта, така че съм доволен, а след година просто мога да преподпиша за нещо по-добро и така.
Разбира се,че можеш да преподпишеш. Защо не всяка година да се преподписва за две. Да ви имам и мисленето..alienxxl написа: ↑03 фев 2020, 13:12Ами аз май съм от лудите, но подписах тъкмо....
Старата ми тарифа 21 лв за 7гб и нищо друго, изтече ми договора и бях станал на безсрочен в очакване на нещо по-добро, но уви... Цените само се вдигаха. А скритите оферти на всички се поизравниха.
В последния момент на коледната им промоция преди няколко дни ми се появи за 22лв -> 10 гб + 10гб за първата година + 10 гб социални мрежи + 10 гб чат, 7600мб в роуминг и т.н.
Едва ли скоро ще има по-добра оферта, така че съм доволен, а след година просто мога да преподпиша за нещо по-добро и така.
Някой случайно има ли информация дали се дават някакви оферти при пренос от друг оператор към Теленор? След няколко месеца ми изтича договорът с Виваком и искам да се пренеса в Теленор, но разговорите трябва да са ми неограничени. Нета не ми е толкова важен, колкото минутите.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Днес минах през Теленор да питам за прехвърляне на 3 карти от Виваком, твърдо цени и оферти по каталог. Пак ще я карам с моята тактика явно, ще подпиша за година, после ще му мисля...Ванката написа: ↑03 фев 2020, 15:18Някой случайно има ли информация дали се дават някакви оферти при пренос от друг оператор към Теленор? След няколко месеца ми изтича договорът с Виваком и искам да се пренеса в Теленор, но разговорите трябва да са ми неограничени. Нета не ми е толкова важен, колкото минутите.
Не мога да гарантирам на 100%, но мисля че при Теленор още на втория или третия месец ти излизат предложенията “За теб” в онлайн профила ти и стига да можеш да издържиш тези месеци с малко минути и мегабайти след това взимаш някоя от офертите.
@YoungGuy, аз за три години съм преподписвал 3 пъти и в скоро време сигурно пак ще преподпиша за нови 2 години, стига да излезе някой нов телефон, който да ми хване окото и да го взема с договора. Иначе имам още 1 година до края на настоящия ми договор. Аз от договори не се плаша, ама хич
@YoungGuy, аз за три години съм преподписвал 3 пъти и в скоро време сигурно пак ще преподпиша за нови 2 години, стига да излезе някой нов телефон, който да ми хване окото и да го взема с договора. Иначе имам още 1 година до края на настоящия ми договор. Аз от договори не се плаша, ама хич
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Здравейте, да споделя и за моя "скрит план" от А1
Обадиха ми се преди седмица с "екслузивна" оферта като "лоялен" клиент. Параметрите са следните:
Неограничени разговори към всички, 20 000 Мба интернет, 300 мин към Зона 1, избор на субсидиран телефон (Самсунг А30с за 69,99лв).
Таксата 30,99 лв, като ако я плащам онлайн се намалява с 1лв. Всичко чудесно, сключих договора от разстояние и след няколко дена ми изчезна телевизията А1 Експлорер ТВ. Оказа се,че ако искам да я ползвам, тъй като не ми влизала в абонаментния план като Лоялен клиент, трябва да доплащам по още 3лв на месец първата година, втората по 8лв.
Та накратко четете си договора преди подписване, аз лично се чувствам измамен.
Приятна вечер на всички.
Обадиха ми се преди седмица с "екслузивна" оферта като "лоялен" клиент. Параметрите са следните:
Неограничени разговори към всички, 20 000 Мба интернет, 300 мин към Зона 1, избор на субсидиран телефон (Самсунг А30с за 69,99лв).
Таксата 30,99 лв, като ако я плащам онлайн се намалява с 1лв. Всичко чудесно, сключих договора от разстояние и след няколко дена ми изчезна телевизията А1 Експлорер ТВ. Оказа се,че ако искам да я ползвам, тъй като не ми влизала в абонаментния план като Лоялен клиент, трябва да доплащам по още 3лв на месец първата година, втората по 8лв.
Та накратко четете си договора преди подписване, аз лично се чувствам измамен.
Приятна вечер на всички.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
То този план до онзи ден си беше на сайта и изобщо не е за "лоялни" клиенти. А "20"-те гигабайта са всъщност 10 за 6 или за 12 месеца (Не помня със сигурност"), 6 за 24 месеца и само 4 стандартни. В "My A1" на сайта ми излиза за интернет и телевизия план, който също не е персонален а си е официална промоция на сайта. Преди време по същия начин ми излизаше и мобилен план.
На мен ако ми звъннат на боб-ската карта, изобщо няма и да ги изслушам, директно им казвам, че плановете/политиката им са гавра с клиентите и да не ме занимават.
На мен ако ми звъннат на боб-ската карта, изобщо няма и да ги изслушам, директно им казвам, че плановете/политиката им са гавра с клиентите и да не ме занимават.