Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
От днес:
- Неограничени разговори във всички мрежи в БГ и ЕС;
- Интернет в БГ: 16GB (max speed);
- Интернет в роуминг по евротарифа: 8GB+ ;
- Отделно от горния роуминг: 200/200/200 (мин/смс/MB месечно, валидни в ЕС, Турция и Сърбия, които се изчерпват с приоритет пред евротарифните (това е идеално, ако човек пътува често в Турция като мен);
- Международни разговори до ЕС (моб и фикс); 200мин месечно
- Опция за телефон кеш или лизинг на цени като с план 3XL. Смятам да взема една Нокиа 2.3, да стои вкъщи в резерв, ама мо’а и да не ‘зема;
- цена на целия план 29,90.
Трябва да отбележа, че това е планът, който ползвам от две години насам. Накратко, ресет на срока.
=========================
Всичко това през отдел “Лоялни клиенти”, като снощи звъннах на *88 и поисках обратна връзка и желая да договоря оферта. Държа да подчертая, че офертата дойде от мен, а младежът я прие. Първоначаното му предложение беше различно, което не ме удоволетворявашв и отказах. Целият разговор продължи по-малко от 2 минути, което ми хареса, защото не обичам да си губя времето с глупости.
- Неограничени разговори във всички мрежи в БГ и ЕС;
- Интернет в БГ: 16GB (max speed);
- Интернет в роуминг по евротарифа: 8GB+ ;
- Отделно от горния роуминг: 200/200/200 (мин/смс/MB месечно, валидни в ЕС, Турция и Сърбия, които се изчерпват с приоритет пред евротарифните (това е идеално, ако човек пътува често в Турция като мен);
- Международни разговори до ЕС (моб и фикс); 200мин месечно
- Опция за телефон кеш или лизинг на цени като с план 3XL. Смятам да взема една Нокиа 2.3, да стои вкъщи в резерв, ама мо’а и да не ‘зема;
- цена на целия план 29,90.
Трябва да отбележа, че това е планът, който ползвам от две години насам. Накратко, ресет на срока.
=========================
Всичко това през отдел “Лоялни клиенти”, като снощи звъннах на *88 и поисках обратна връзка и желая да договоря оферта. Държа да подчертая, че офертата дойде от мен, а младежът я прие. Първоначаното му предложение беше различно, което не ме удоволетворявашв и отказах. Целият разговор продължи по-малко от 2 минути, което ми хареса, защото не обичам да си губя времето с глупости.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Оранжевите: 7 лв. - вкл. 100 мин, към всички оператори, след това неограничено в тяхната мрежа + 100 МБ на макс скорост, след това неограничено на ниска скорост. Внимавайте много какво подписвате: 1. в момента автоматично добавят Happy call, от който ако не се откажеш, те таксуват доп. след първия месец; 2.Ако не подписвате на датата на засичането ви правят призчисление на вкл. минути и МБ и може да се окаже, че дължите една прилична сума - това е само ако има смяна на плана. Мен се опитаха да ме прецакат по този начин и ме убеждаваха, че имам промяна в плана. След като минахме на официална кореспонденция с цитиране на членове и т.н. почнаха едни извинения, колко са честни, социални, прозрачни и т.н. и признаха, че няма смяна на план, а продължаване на срок на договор и кенсилираха сметката. Но това стана след два разговора с техните "специалистки" от кол центъра, които ме убеждаваха, че не познавам цифрите и не правя разлика между числата 2017 и 2018, а всъщност и на двете места пишеше 2018, но те ме убеждаваха, че пишело 2017 След като не ми издържаха нервите от разговорите с кол-центъра им, пуснах официално писмо, за което писах по-горе като поисках отговора да е подписан от упълномощени лица, защото на база на този отговор ще предприема по-нататъшни действия. Това промени прочита на цифрите в правилна посока и кенсилиране на една изкуствена сметка, която ми бяха начислили.
Офертите за съществуващи клиенти на А1 са променени от 3-ти Февриари, като новите условия увеличават средната такса за 2 години. Промоционалната месечна такса не е променена, но вече важи само за първата година, докато преди това беше за целия период на договора. Вкарали са и A1 Wallet Unlimited без такса за първата година и след това по 1лв. (можеш да се откажеш от него).
Нова - https://media.a1.bg/newsite2018/private ... 022020.pdf
Стара - https://media.a1.bg/newsite2018/private ... 012020.pdf
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
То тези тарифи, като ги гледам, на места са дори по-зле от плановете за нови клиентиnmnikolov написа: ↑12 фев 2020, 16:53Офертите за съществуващи клиенти на А1 са променени от 3-ти Февриари, като новите условия увеличават средната такса за 2 години. Промоционалната месечна такса не е променена, но вече важи само за първата година, докато преди това беше за целия период на договора. Вкарали са и A1 Wallet Unlimited без такса за първата година и след това по 1лв. (можеш да се откажеш от него).
Колеги, понеже в края на месеца ми предстои преподписване с оранжевите (в момента съм на плана за 11.99 лв - 2Gb и 2000 мин.). До скоро в моя профил стоеше новата им оферта, която повечето от нас знаеха - 13,99 лв с 3 Gb и 2000 мин. Преди малко влязох в my.vivacom през компютъра и видях, че ми предлагат да преподпиша на сегашните условия за 11,99 лв. През телефона като вляза тези условия ги няма. Преди време се дискутираше, че доставчика повече няма да пусне тези условия, но ето... случи се
Явно само на теб ти предлагат това. Никой друг не може да се похвали със същото. Искрено се надявам наистина за всички при Виваком да могат да преподписват на същите условия от договора си.Nokia Fan написа: ↑12 фев 2020, 18:49Колеги, понеже в края на месеца ми предстои преподписване с оранжевите (в момента съм на плана за 11.99 лв - 2Gb и 2000 мин.). До скоро в моя профил стоеше новата им оферта, която повечето от нас знаеха - 13,99 лв с 3 Gb и 2000 мин. Преди малко влязох в my.vivacom през компютъра и видях, че ми предлагат да преподпиша на сегашните условия за 11,99 лв. През телефона като вляза тези условия ги няма. Преди време се дискутираше, че доставчика повече няма да пусне тези условия, но ето... случи се
-
- Регистриран: 07 фев 2020, 13:13
Лошото при Виваком е, че е невъзможно да се мине на по-нисък план.
Търсете си правата! Имате ли изтекли договори имате право да минете на какъвто искате план. Договорните отношения са срочни и задълженията по тах са само до последния ден от валидността.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Възможно е. В тримесечния период преди да ти изтече договорът. Оня ден питах в офис.SamsungGalaxyA70 написа: ↑13 фев 2020, 16:53Лошото при Виваком е, че е невъзможно да се мине на по-нисък план.
Подвели са те. На по-ниска такса може да се мине след пълното изтичане на договора и пак много трудно ще намериш служител, който да го направи, защото за него това ще е минус в месечния таргет. Евентуално онлайн ако преподпишеш може да стане работата.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm