На всеки 2 години преподписване с по 5 лв. отгоре за следващите 2 години. 5 преподписвания за 10 години, което прави 25 лв. отгоре след 10 години.това как го сметна?
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Това е ясно ама звучи като даваш 25лв и тва е, а общо за 10 години са 3680лв повече по тази схема.
+1 Браво zlostorko, взе ми думите от устата, респект и уважуха!zlostorko написа: ↑26 апр 2020, 21:14това как го сметна? Това са 120 + 240 + 480 + 960 + 1920 = 3680лв повече за 10 години.snoopanddmx написа: ↑26 апр 2020, 17:56Ако на 2 години ви качват тарифата с 5 лева, за 10 години са 25 лева отгоре
Още като четох "панегирика" на новия ни колега (само с 3 три мнения) и като видях неговите "изчисления" и "сметки" се усетих, че ме прави на глупак. .
Тепърва ще се регистрират "агенти" на операторите, за да обясняват колко изгодни оферти ни предлагат.
Дано не се включат и модератори, че предната кампания беше грозна картинка.
Дано не се включат и модератори, че предната кампания беше грозна картинка.
ХАХАХ, ЧЕ КОЙ ИМ ВЯРВА НА ТЕЗИ АГЕНТИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС МОЖЕ ДА СМЯТА И ДА РАЗСЕЙВА ТАКСАТА СПРЯМО ПРЕДЛАГАНИТЕ УСЛУГИ:)
Някой има ли подобна информация? Поста е от вчера в хардуербг.Теленор оферта от днес: неограничени минути + 30ГБ за 24лв. Преди 5 месеца като ми изтичаше договора бяха 29лв за 3-4ГБ
Все още съм си на изтекъл договор и 10ГБ за по-малко пари.
Този път твърдяха, че са от централата, а не 6-тият ми персонален консултант от офис ХХХ
Не че ме вълнуват оферти над 20 лева, но може да имат предложения и там.
-
- Регистриран: 05 апр 2020, 10:51
Хахаха мислите, че понеже съм се регистрирал преди 10 дена и съм агент ли? За щастие работя в съвсем различна сфера и влязох както всеки друг да прочета повече и да разгледам за по-интересни неща, които ги няма в брошурите. Просто ми стана смешно на какви хамалогии сте готови за някакви глупости, но ваша си работа. Повече няма да пиша, за да не дразня никой с мнението си, моля и предния ми коментар да бъде изтрит, че явно хората, на които "икономията е майка на мизерията" им е стимул в живота се дразнят. Бъдете здрави и щастливи дано занапред има по-добри оферти за всички, по-ниски такси едва ли ще дойдат, но поне колкото повече толкова повече екстри!
-
- Регистриран: 18 фев 2020, 15:00
И повече мобилен интернет
Днес преподписахме с Теленор по телефона.. 23.99 лв за 10 000 мб и 2 позиции за дигитални услуги и 100 минути към ЕС.. и май имаше още 10 000 мб за чат..
Аз съм на а1 и таксата ми е 17.28 за 16гб нет ,неограничени разговори към всички и някъкви смс-и имаше към а1 май 200 ли бяха!Този план си издействах от магазин ама само за 2 номера ми го дадоха!За другите номера неможело!