venci362 написа: ↑22 май 2020, 12:38
ILIICHO_GLOGOVO написа: ↑22 май 2020, 12:23
Някакви скрити оферти от Теленор ?
Договора ми изтече вчера Тотал 30.99 и сега съм на безсрочен?
Мога ли да мина на по-ниска такса?
Току що бях в Теленор,моя договор на А1 също изтича и обиколих конкуренцията.Предложиха ми офертата 29.99 Тотал+ 7500МБ и изрично попитах при евентуално бъдещо подновяване на договор дали ще мога да мина на по-ниска такса ,тъй като няколко мнения по-горе на колега му излизат 2 оферти за преподписване и таксата беше 24лв.с подобни параметри,НО отговорът беше НЕ.Не можело да се минава на по-ниска такса.
Все пак може да попитате и да видим дали им съвпадат отговорите.
Не става колега, пълни мошенници. Не дават да се мине на по-евтин СКРИТ план. Единственият по-евтин на който можеш да минеш, е чрез сайта им, там дава всички СТАНДАРТНИ оферти. В офисите няма да позволят да минеш на евтина стандартна (примерно бил си на 30 лв. такса и да минеш на най-простият Тотал за 12,99) защото няма да си хванат таргета, даже ще имат минуси и т.н. Но плановете от вестниченцето им са баснословно неоправдано скъпи и НЕизгодни. Аз също съм на Тотал скрита оферта за 17.99 с 2000 минути и 5 гб нет, която след 2 седмици изтича и става на 2 000 минути и 2 гб. нет на същата цена, но пукната копейка няма да им дам над 17,99. Пробвах да им рева на телефона, писах им в чат прозорчето на страницата, писах им и във Фейсбук. Не става за по-евтин скрит план.
Ако не те устройват условията, сега има много изгодна оферта за предплатена карта на А1. Срещу 10 лв. на месец имаш 300 минути и 4 гб нет, които свършват след 30 дни, а не след 14 като при Теленор. Тези условия по предплатената карта си ги имаш до 2022 година, някой си месец (погледни на сайта им го пише).
Това е от мен- успех!