Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
След тези 12 месеца, какво се случва? Деактивират ли се или трябва да ходя да ги спирам?
Samsung GALAXY S22 Ultra
И аз направих поръчка на my vivacom за подновяване на договора 20 гб. За 24лв. Екстрите са ми за 6м. Само се надявам на Tvgo да останат поне 60 канална след тези 6 месеца. Утре или вдругиден трябва да ми донесат договора и ще видя.
Преподписах онлайн и утре си чакам договора за разписване, както и телефончето по куриера. Моят план се води Smart XL, иначе следващите XL+ U са с включени за 24 месеца тези услуги. Благодаря за разяснението.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Някой може ли да направи screenshot на предложенията си за подписване на Виваком на 24 лв. за 20GB, искам да попитам защо ми предлагат 27 лв. с 16GB нет, да видим какво ще отговорят?
Заповядай колега!
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Искате да кажете, че tv go не влиза в целия срок на договора???
Вивакомска процедура :
Обждане за подновяване комбинирай и спести на 15-ти.05 : 20 лв договор 8 ГБ нет (Онлайн оферта) + домашен нет за 13 лв.
Прекратяват настоящия договор от 14-ти .05 и Пращат фактура. Вътре начисляват някакви 21 лв без ддс отстъпка за месечен абонамент (в полето за домашния нет до 14.05.) и не е приспадната засега. След това на излиза, че ни таксуват някакви измислени цени, докато подпишеш новия довор и се върне в централата им на 20.05 . Защо не влизат в сила от 14.05 се пита в задачата и ще приспаднат ли и от там някакви суми ?
Обждане за подновяване комбинирай и спести на 15-ти.05 : 20 лв договор 8 ГБ нет (Онлайн оферта) + домашен нет за 13 лв.
Прекратяват настоящия договор от 14-ти .05 и Пращат фактура. Вътре начисляват някакви 21 лв без ддс отстъпка за месечен абонамент (в полето за домашния нет до 14.05.) и не е приспадната засега. След това на излиза, че ни таксуват някакви измислени цени, докато подпишеш новия довор и се върне в централата им на 20.05 . Защо не влизат в сила от 14.05 се пита в задачата и ще приспаднат ли и от там някакви суми ?
Последна промяна от dimamitko на 26 май 2020, 13:19, променено общо 6 пъти.
Само, ако преподпишеш на Smart XL+ за 36лв, или Smart U. Тогава е за целия договор всичко.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Мнооого зле са тея. Сега видях, че и при А1 те цакат с телевизията след 6/12 месеца. Нема конкуренция, нема нииищо. Убитаци пълни са всичките.
Кво ти дадоха на тебе с тоя xl, че и аз съм на него в момента, утре влизам в периода за подпис... Какъв телефон поръча, какви пари?
Кво ти дадоха на тебе с тоя xl, че и аз съм на него в момента, утре влизам в периода за подпис... Какъв телефон поръча, какви пари?