Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Аз имах същия план 6.99, чиито договор изтече преди 2-3 месеца, след изтичане запази параметрите си и сега е на цена 8.99
За преподписване ми предлагаха същата цена 8.99 - не видях смисъл да се връзвам с договор за същата цена и същите условия и го оставих така. След това в сайта ми излизаха предложения от 12.99 нагоре.
Сега виждам, че имам предложение за Тотал+ 6.99 специална оферта 200 минути 1000 теленор и 100MB. Направо пуснах заявка за преподписване.
За преподписване ми предлагаха същата цена 8.99 - не видях смисъл да се връзвам с договор за същата цена и същите условия и го оставих така. След това в сайта ми излизаха предложения от 12.99 нагоре.
Сега виждам, че имам предложение за Тотал+ 6.99 специална оферта 200 минути 1000 теленор и 100MB. Направо пуснах заявка за преподписване.
Колега, преди да го разпишеш тоя план за 6,99, погледни колко става тарифата СЛЕД изтичане на договора. Да не стане, че като изтече ще те качат на 12-13лв. такса, и тогава под тази такса няма да ти дадат да преподпишеш. Иначе плана звучи добре. Успех!bai_ivan написа: ↑28 май 2020, 10:30Аз имах същия план 6.99, чиито договор изтече преди 2-3 месеца, след изтичане запази параметрите си и сега е на цена 8.99
Благодаря за напомнянето.
Това е допълнителен номер, мога да си позволя да го закрия след изтичане на договора.
Ще прочета със сигурност договора като дойде, ако има нещо такова ще го спра след изтичане и готово.
.........
Това е допълнителен номер, мога да си позволя да го закрия след изтичане на договора.
Ще прочета със сигурност договора като дойде, ако има нещо такова ще го спра след изтичане и готово.
.........
Утре ми изтича договорчето към Виваком и най-евтината оферта, която ми предлагат, е за 26.99 лева и 16ГБ нет. Да, ама на хората има дават оферта Смарт Л за 23.99 лева с 20ГБ. Как, по дяволите, и аз да докопам такава оферта и къде, от Пловдив съм, ако има значение?
Не ти предлагат тази за 23.99 понеже най-вероятно сега плащаш повече от 24 и не искат да те смъкнат на по-ниска такса.
Изчакайте да ви изтече договора тогава може и на по ниски тарифи да се подписва от колкото сте в момента .
Ето отговорът по въпроса от Vivacom.jikata01 написа: ↑28 май 2020, 16:32Утре ми изтича договорчето към Виваком и най-евтината оферта, която ми предлагат, е за 26.99 лева и 16ГБ нет. Да, ама на хората има дават оферта Смарт Л за 23.99 лева с 20ГБ. Как, по дяволите, и аз да докопам такава оферта и къде, от Пловдив съм, ако има значение?
В стил:
- Как се казваш?
- Днес е понеделник
Адекватен отговор от картела няма да получите.
Дават по-ниски оферти трябва да ги натиснете. Мой познат беше на 24лв и го караха да подписва на 26.99 накрая им каза подписвам на 12.99 не ми трябват минути телевизии и т.н и служителката му каза имаме план за 7.99 и подписа на него. Плана има 100 мин и 100 мб, но принципите са важни. Та в този ред тия нещастници имат и по 15-20 лв планове с 6-10 гб нет. Просто ви изнудват и цедят докато не поддадете.
И аз им звънях на 123, любезно ме уведомиха, че офертите били индивидуални и на мен ми се пада късата клечка. В офисите е още по-зле, там разговорът тръгва от 28.99 лева.