Eми миналия месец ми го даваха с 20гб нет за 31, тоя месец от 1ви ми дава стандартната оферта като промоционална. Въпроса ми беше как да действам, за да не подписвам такъв скапан план.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Проверявай редовно в сайта, офертите не стоят постоянно там. Обикновено в началото на всяка седмица излизат и след няколко дни изчезват. Може да ти излезе и по-добра оферта следващия път, при мен така стана след месец дебнене.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Изтича ми юли, сега съм на 18 лв. с неограничени минути и 6 ГБ. Излиза ми:
1. Smart L за 21.99 - Неограничени Национални / 150 към ЕС / 10000 MB / TIDAL / TV GO (10 лв./мес. за 24 мес. + 10 000 MB за 3 мес.)
2. Smart M+ за 20.99 - Неограничени Национални / 100 към ЕС / 8000 MB / TV GO (5 лв./мес. за 24 мес. + 5 000 MB за 3 мес.)
3. Smart M+ за 19.99 - Неограничени Национални / 100 към ЕС / 7000 MB / TV GO (5 лв./мес. за 24 мес. + 5 000 MB за 3 мес.)
Много благодаря за отзивчивостта!
На мен с промоциите ми дава в сайта само p30 pro 256gb и S20 Ultra... Тва с планове L+ и XL. Като избера от магазина note 10+ ми дава стандартните планове... За тва търся в офис запечатан, ама... За сега на камък.palamud13 написа: ↑05 юни 2020, 17:29Днес викам ще преподпиша и ще бодна един Note 10 +, влизам в електронния магазин на тия от Виваком и изненада, за преподписване само на най-ниските две тарифи с промоционални условия. Звъня на оператор, викам дайте плана за 20,99, ами не може трябва в офис. Викам в сайта ви е намален телефона има и външна батерия, да обаче ако не ми излизало дадената оферта за преподписване, не можело. Тия съвсем полудяха и ще се разкарам от тях.
ОП, сега видях, че вече мога да поръчам note 10+ с промоционалния XL 30.99 с 30ГБ. Струва ми 1240 лв. Понеже до сега не съм подписвал и вземал телефон онлайн от оператор, кажете апаратите запечатани ли са задължително?
Поръчах пък да ги видим. За тези като мене дето не знаят, фактура на фирма не може да се вземе през онлайн пазаруването, само в офис! Ама тъй като нямам време и нерви да обикалям по магазини едни 200 кинта изгоряха. Но пак по-добре от olx! И отделно гаранцията за частни лица е по-добра от фирмената. Така се прецаках преди години с G4, вместо да ми върнат парите след 100 ремонта ми върнаха "нов" от витрината с прегорял дисплей, който впоследствие пак смениха заедно с дънната платка...
И нещо странно! На лаптопа вече липсва Note 10+, поръчах го през браузъра на телефона... Може да е временен бъг на сайта им.
Честито за телефона. Плана също е супер 30гб. Може и да е било 1 бройка. Аз така поръчах от емаг една сокоизтисквачка от 350 на 175 и след 1 мин гледам няма наличност
Чакай да дойде запечатана бройка. До тогава не смея да се радвам хаха.
Е няма как да ти изпратят отворен смартфон. Всичко ще е точно иначе ще е голяма излагация за Виваком. Наистина ли в магазините не са имали 1 запечатана бройка? Странна работа. Обаче ме кефят цифрите 12гб и 256 гб хах машина.
Здравейте, преди дни преподписах плана си към А1 избрах да запазя плана си. И този път се получи за втори път го преподписвам. Но в А1 е позволено през последните 3 месеца от договора да си запазиш договора.
Въпроса ми е как седят нещата с запазването на настоящия абонаментен план при Теленор. Позволяват ли го? Кога и как да го поискаме ?
Въпроса ми е как седят нещата с запазването на настоящия абонаментен план при Теленор. Позволяват ли го? Кога и как да го поискаме ?
Теленор и виваком не запазват старите условия ( защото са по-добри от новите) просто такава им е скапаната политика на двата оператора.Имах страхотен план на Теленор, но изродите не искаха да го преподписвам и им теглих една майна