Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Я да ми обясните сега що трябва да ми дреме за разните агрегации, ленти, 300+мбит/с скорост и т.н. техн. простотии след като не съществуват тарифи с неограничен нет, а да кажем след 25гб в общият случай те режат на 64кбит/с?
Е, съществуват още планове с неограничен нет ( то беше един на Виваком) ама аз още го ползвам както и поне още трима които познавам и им казах да не пореподписват договор
Колкото повече лента се комбинира (и стига телефона да може да ги използва) се подобряват скорости при всякакви условия. И докато и при силен и качествен сигнал скоростта няма много значение дали ще е 100-200-300 и нагоре мегабити, то при слаб сигнал е много от значение дали я има голямата обща лента или не.
Последна промяна от Maxthon на 02 авг 2020, 18:42, променено общо 1 път.
Гледам, че детайлната карта на покритие на А1 не може да се отвори. Някой има ли същия проблем?
И това всичкото в едно изречение го събра. Да се прекланяме ли пред такива "умници" като теб?
Аз мога да посоча един сценарии, в който ми е трябвало много висока скорост - тръгвам да се качвам на самолета за час и половина полет до мюнхен и директно прикачване с полет до щатите - едни 15 часа летене, при което се сещам, че не съм си свалил нито новите подкастове, нито нова музика, нито нов сериал или филм на таблета.
Пускам да свалям и успявам да сваля за 20те минути докато се бордвам всичко с една доста висока скорост - майната му на 25те гб - важното е, че съм се справил.
Това в иделания случай - реално при мен успях да сваля 2 подкаста, 30тина песни и една 20 минутна серия на сериал - на летището ни на терминал 2 обхвата е трагичен на А1...
Здравейте
Някой имали проблем с гласовите услуги на А1?
Когато говоря от А1 към друг А1 номер, чувам отстещтната страна много тихо. Трябва да увелича звука на слушалката до последно, за да чувам събеседника. Когато разговорът е от А1 към Теленор или Виваком, няма никакви проблеми.
От номер на Виваком към А1, чуваемостта е Ок.
С други думи проблемът е в свързаността между А1 и А1.
Някой имали проблем с гласовите услуги на А1?
Когато говоря от А1 към друг А1 номер, чувам отстещтната страна много тихо. Трябва да увелича звука на слушалката до последно, за да чувам събеседника. Когато разговорът е от А1 към Теленор или Виваком, няма никакви проблеми.
От номер на Виваком към А1, чуваемостта е Ок.
С други думи проблемът е в свързаността между А1 и А1.