43.99 лв 200 мбт + 230тв фул пакет с HBO, Диема Екстра и Max Sport
Хубавото е, че след изтичане на срока на договора, цените остават същите и след 24-я месец
Щом имаш интернет от Виваком, независимо дали е оптичен или не, можеш със 100% сигурност да имаш възможност да ползваш и IPTV от тях. Предимствата са много пред сателитната им TV. Свържи се с оператора и попитай за оферти. Успех.
Има договор и се чете, ако не четеш и слагаш подписи си носиш последствията. А1 имат доста добре изградена мрежа и съпорт, поне от моя гледна точка.
Колега, повярвай ми всичко съм опитал. И в магазините не става, онлайн не става, през 123 не става. Отговорът навсякъде е един и същ - в моя град, въпреки оптиката, няма достъп до IP телевизията им. Просто оптиката им тук е закупена от друг, по-малък оператор, и реално не е част от тяхната мрежа, просто се води тяхна. Аз също исках IPTV, но уви..
IPTV може да се пусне и по LAN мрежа. За това не е необходима с скорост повече от 40-50Mbps. Извинения могат да се намерят всякакви.Nokia_Mania написа: ↑09 авг 2020, 20:58Може да нямат изграден GPON, и следователно не могат да ти предоставят IPTV.
Тук не става дума за какъв тип е мрежата, а за оборудването което е необходимо за IPTV. То се поставя в централата и после тръгвам по мрежата за да стигне до крайния клиент. Ако няма оборудване, няма какво да се предостави по LAN или оптика.Rumm написа: ↑09 авг 2020, 21:31IPTV може да се пусне и по LAN мрежа. За това не е необходима с скорост повече от 40-50Mbps. Извинения могат да се намерят всякакви.Nokia_Mania написа: ↑09 авг 2020, 20:58Може да нямат изграден GPON, и следователно не могат да ти предоставят IPTV.