Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

kipe
Регистриран: 13 окт 2007, 20:59

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от kipe » 27 авг 2020, 19:57

xxcc1 написа:
27 авг 2020, 16:26
Здравейте,
От Боб ми звъннаха миналата седмица, че мигрирали номерата. ...
Блъфират и който се излъже...

skyways
Регистриран: 12 мар 2010, 11:42

Мнение от skyways » 30 авг 2020, 15:41

Имам 2 номера на боб и един на роднина. Настоятелно ми обясняваха как боб няма вече и се налага да избирам план иначе можели да ги спрат - е с предизвестие. Попитах могат ли да ми предложат по-изгодни условия като услуги и цена. Отговора беше мълчание :D с аргумент че ще ги спрат.
Казвам спрете ги аз имам и други карти докато има боб ще ползвам. Това миналата есен. А в офис вече се отегчиха и просто си плащам сметките по тях. Не се връзвайте блъфират. Боб не им отърва като услуга... който го устройва просто да ги игнорира или отреже за да не е досадно.

Barramundi
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Мнение от Barramundi » 31 авг 2020, 10:38

От къде точно в техния сайт може да се свали тази таблица за да им я покажа на техните компютри?

Barramundi
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Мнение от Barramundi » 31 авг 2020, 10:39

Таблицата с планове за преподписване на А1 имам предвид.

distractive
Регистриран: 17 апр 2008, 03:03

Мнение от distractive » 01 сеп 2020, 19:54

Здравейте,
Запознати ли сте с условията на А1 за предсрочно прекратяване на договор за мобилна услуга, към днешна дата?
Договорът го изчетох обстойно - освен трите стандартни месечни абонаментни такси, има допълнение, че абонатът дължи възстановяване на част от стойността на отстъпките от абонаментния план. Ако на някой му се е нажило да прекрати договор, би ли разяснил, как точно се образува дължимата неустойка и наистина ли се начислява нещо извън трите пълни такси?
Благодаря предварително!

JoKo44
Регистриран: 07 май 2019, 18:21

Мнение от JoKo44 » 01 сеп 2020, 22:24

Здравейте!
Някой скоро дали е преподписал на условията като на снимката към Теленор. Предстои ми преподписване на 3 абонамента и ми е интересно може ли да очаквам нещо подобно. И като цяло какво може да се очаква в диапазона до 20 лв.
Screenshot_20200407-225749_Chrome.jpg
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

Sociyallz
Регистриран: 16 май 2018, 17:28

Мнение от Sociyallz » 02 сеп 2020, 11:10

skyways написа:
30 авг 2020, 15:41
Имам 2 номера на боб и един на роднина. Настоятелно ми обясняваха как боб няма вече и се налага да избирам план иначе можели да ги спрат - е с предизвестие. Попитах могат ли да ми предложат по-изгодни условия като услуги и цена. Отговора беше мълчание :D с аргумент че ще ги спрат.
Казвам спрете ги аз имам и други карти докато има боб ще ползвам. Това миналата есен. А в офис вече се отегчиха и просто си плащам сметките по тях. Не се връзвайте блъфират. Боб не им отърва като услуга... който го устройва просто да ги игнорира или отреже за да не е досадно.
О, да. Тия глупости ги слушаме от 2 години, че ще спират "следващия месец". Аз и по тази причина започнах да си плащам сметките през ипей, че иначе ме занимават с мтелските им глупости, всеки път, когато си плащам сметките там.

jerrish
Регистриран: 16 авг 2020, 11:59

Мнение от jerrish » 02 сеп 2020, 11:15

JoKo44 написа:Здравейте!
Някой скоро дали е преподписал на условията като на снимката към Теленор. Предстои ми преподписване на 3 абонамента и ми е интересно може ли да очаквам нещо подобно. И като цяло какво може да се очаква в диапазона до 20 лв.
Screenshot_20200407-225749_Chrome.jpg
Аз съм на по-висок план и честно казано и този ме устройва. Предлагат ми само още по-високи от моят, а аз искам да намаля таксата си. Договора ми изтича след 20 дена. Ако отида с тази снимка в техен офис дали могат и на мен да ми предложат такъв план. Някой правил ли е подобно намаляне на таксата.

vv
Регистриран: 06 юни 2007, 17:54

Мнение от vv » 02 сеп 2020, 15:05

След 8дни ми изтича договорът с Виваком, както сега така и предходните два месеца не съм имам специално (индивидуално) предложение за предподписване, различно от обявените в сайта и каталогът им.
На тарифа "смарт Л" съм : 20.99лв., неогр. минути,15GB, TV GO.
Новите тарифи, както е видно и ясно за всички са с 10-на лева на горе и по-малко GB.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

Отговори