Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от wer_aac » 16 сеп 2020, 11:40

Да прав си.. моя грешка. Вече с планове за 20 лв трудно ще дават каквато и да е отстъпка. Истинските отстъпки са от планове 30лв нагоре. Друг вариант е, човек просто да дебне намаления, както в момента е A71 при А1.
Иначе за 15-20 лв план, то цената е като от магазин. Може да има някоя пръчка изключение на по-ниска цена и до там.

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Мнение от В@НК0 » 16 сеп 2020, 12:13

wer_aac написа:Да прав си.. моя грешка. Вече с планове за 20 лв трудно ще дават каквато и да е отстъпка. Истинските отстъпки са от планове 30лв нагоре. Друг вариант е, човек просто да дебне намаления, както в момента е A71 при А1.
Иначе за 15-20 лв план, то цената е като от магазин. Може да има някоя пръчка изключение на по-ниска цена и до там.
В моя случай обаче това което аз търся не е намалено (s20+). А освен това А1 въведоха отделна цена за преподписване на план. Така че ако искаш план с хубави условия телефоните ти се връзват на цена по-висока от магазин (нямам предвид техно веригите). Иначе от А1 ми бяха казали че мога да преподпиша по всяко време на същите условия ако реша да вземам телефон. Стига планът да се предлага още.

А преди беше добре. Моят план е промо намален от 30 на 18 лв. и ми даваха телефон на цена като за 30 лв. план.

Сега пак гледах, че даже на 30 лв. План s20+ се продава на 1430-70 лв. без намаление. С намалението при А1 се продава за 1249. Точно толкова е и цената на която може да се купи магазин (не говоря за техно вериги). Е какъв смисълът да се подпише договор за 30 лв. и да се купи телефон на цена като в магазин и даже по-висока като във виваком?

Griver
Регистриран: 09 апр 2015, 18:27

Мнение от Griver » 16 сеп 2020, 14:36

Имам малък въпрос към форума, но не искам да отварям отделна тема за това ще попитам тук. Значи миналия месец се забавих малко с плащането на месечната си сметка при Виваком и ми бяха ограничили услугите. На следващия ден отидох до офис да платя, платих си сметката такава каквато е и си излязох от офиса. Обаче сега този месец сметката ми излезе с 2 лева повече, проверих защо е така през онлайн фактурата и се оказа, че са ми сложили едни 2 лева такса, задето са ми ограничили услугите от миналия месец...
Въпроса ми е от кога са го въвели това с таксите при ограничаване на услуги? Защото и преди ми се е случвало да ме ограничават, но не помня да са ми начислявали такса за това... И другото за което се питам е защо не са ми взели таксата, още когато бях в офиса и си плащах сметката, а са ми я оставили, като неприятна изненада в следващата фактура?? При Мтела, от където използвам домашен интернет знам, че имат такава политика от доста време, но не знаех, че и Вивата са така вече, пък и в Мтел като отида да плащам, дори да са ме ограничили ми вземат таксата на момента, не ми я начисляват за следващия месец... :|

xdrm
Регистриран: 12 авг 2009, 09:44

Мнение от xdrm » 16 сеп 2020, 23:09

Rumm написа:
15 сеп 2020, 11:11
Вито написа:
15 сеп 2020, 09:20
Rumm написа:
15 сеп 2020, 00:50
Определено не може да мине на по-нисък план! Така, че при първоначално подписване на договор добре си правете сметката и не се хвърляйте веднага на скъпите планове без необходимост.
Taя глупост до кога ще я тиражирате??? След изтичане на договора може да минеш на най-евтиния план ако искаш!
След изтичане на договора може да се вземе САМО ОТ ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕНИТЕ ПЛАНОВЕ (МОЖЕ И ПО-НИСКИ), НО ВЕЧЕ НЕ ВИ СЕ ПРЕДЛАГАТ ПРОМОЦИОНАЛНИ, ИНДИВУАЛНИ ОФЕРТИ С ПО-ИЗГОДНИ УСЛОВИЯ! ПРОВЕРЕНО! Такива са им разпоредбите. Съвсем друг е въпросът, ако случайно имате големи връзки с ръководството от офис на някой оператор и по някакъв начин СПЕЦИАЛНО, ЛИЧНО И САМО ЗА ВАС направят изключение. Сами разбирате, че на това не може да разчита обикновения потребител! Нека не се самозалъгваме с нашите желания, а реалността е друга.
Това за всички оператори ли важи?

Rumm
Регистриран: 15 окт 2006, 11:10

Мнение от Rumm » 17 сеп 2020, 01:27

xdrm написа:
16 сеп 2020, 23:09
Rumm написа:
15 сеп 2020, 11:11
Вито написа:
15 сеп 2020, 09:20

Taя глупост до кога ще я тиражирате??? След изтичане на договора може да минеш на най-евтиния план ако искаш!
След изтичане на договора може да се вземе САМО ОТ ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕНИТЕ ПЛАНОВЕ (МОЖЕ И ПО-НИСКИ), НО ВЕЧЕ НЕ ВИ СЕ ПРЕДЛАГАТ ПРОМОЦИОНАЛНИ, ИНДИВУАЛНИ ОФЕРТИ С ПО-ИЗГОДНИ УСЛОВИЯ! ПРОВЕРЕНО! Такива са им разпоредбите. Съвсем друг е въпросът, ако случайно имате големи връзки с ръководството от офис на някой оператор и по някакъв начин СПЕЦИАЛНО, ЛИЧНО И САМО ЗА ВАС направят изключение. Сами разбирате, че на това не може да разчита обикновения потребител! Нека не се самозалъгваме с нашите желания, а реалността е друга.
Това за всички оператори ли важи?
Ами опитайте и сам ще се убедите. Не желая да влизам в спор тук с разни всезнайковци. Успех.

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Мнение от gog88 » 18 сеп 2020, 09:46

За Теленор мога да споделя, че НЕ ВАЖИ споделената информация, че след изтичане на договора може да се ползват само официално обявените стандартни планове, без индивидуални оферти с по-изгодни условия.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

vertu76
Регистриран: 02 юни 2010, 23:22

Мнение от vertu76 » 18 сеп 2020, 10:49

VIVACOM обяви, че по случай предстоящия национален празник и почивните дни около него подарява на своите клиенти на мобилни абонаментни услуги 5000 МВ мобилен интернет на максимална скорост. Мегабайтите са валидни за използване от 19 до 22 септември включително, а допълнителният пакет може да бъде заявен още от 18 септември през приложението My VIVACOM.

mmmiro
Регистриран: 27 май 2020, 22:14

Мнение от mmmiro » 21 сеп 2020, 21:28

mmmiro написа:
15 сеп 2020, 21:39
Офертите на Виваком в "Специално за теб" само при комбинация с телефон ли се появяват? Скоро ще вляза в последния месец от договора и виждам специални оферти само, когато съм избрал телефон. Без телефон вижам само стандартните оферти.
Някой може ли да сподели опит?

xdrm
Регистриран: 12 авг 2009, 09:44

Мнение от xdrm » 22 сеп 2020, 11:09

Не, трябва да ги виждаш и без да избираш телефон, просто като избереш ти предлага и персоналните,

mjoy383
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Мнение от mjoy383 » 22 сеп 2020, 12:27

на мен на Теленор ми изкочи оферта 14.89 за неограничени разговори и 1000мгб нет, даже мисля да се възползвам. Не ми трябва повече нет, ползвам неограничен на вивата, но качеството на разговорите в Теленор е най-добро

Отговори