Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
В магазин на Виваком ми предложиха план Smart L+ за 21.98 лв.
Неограничени минути и 10 ГБ мобилен интернет .
С този план успях да си купя SAMSUNG GALAXY A71 за 390 лв !
Неограничени минути и 10 ГБ мобилен интернет .
С този план успях да си купя SAMSUNG GALAXY A71 за 390 лв !
Как я получи тази оферта?
На мен от няколко месеца ми звънят от някакви обикновени GSM номера и ми твърдят, че съм в период на преподписване, нямам минути към фиксирани и други неща, които аз ги имам - нямах ги на предния план, а този изтича след около 4 месеца, т.е. ги имам от почти 2 години и в крайна сметка ми предлагат по-високите оферти, на които мога да мина и през сайта Моят А1. Поне 3-4 такива разговора съм имал, като всеки път им обяснявам, че сегашният ми план ми е достатъчен и нямам нужда от по-високи тарифи, като днес най-накрая ми предложиха да ми пратят анекс за да си остана на сегашните условия. Попитах ги за телефон на цена все едно подписвам 2 годишен договор, но ми отказаха. Предният път взех на цена ONE L.
Все пак ми е интересно, цитираната оферта откъде е, има ли някакви екстри и дали може да се вземе телефон с отстъпка? Сега плащам 19.99 за 8000 МВ, неограничени минути, 50 минути към ЕС и 50 минути, 50 SMS и 50 МВ в роуминг "ЕС и Балкани" (важат в Сърбия, Турция и може би още някъде). Тъпото е, че "ЕС и Балкани" имат по-голям приоритет от полагащите ми се в роуминг минути и мегабайти, т.е. ако изхабя 50 МВ/минути в Германия - после нямам за Сърбия, но пък си имам 50 безплатни SMS навсякъде в роуминг, а в България нямам никакви Предвид, че 8000 мегабайта ми стигат - не искам да се лишавам от екстрите и за това питам в споменатия план дали има нещо включено като при мен и ако да - да мрънкам и аз.
Звънят ти от магазини (явно си пускат справка на кого му изтича договора). Аз преподписах миналият месец (оставаха ми четири месеца) пуснах си мейл на customerservice като написах, че бих искал да получа обаждане от лоялни клиенти за оферта за преподписване и да взема устройство. След един ден получих отговор, че до два дни ще се свържат с мен и така и стана. Предложиха ми анекс за текущият договор и няколко още плана,Аз съм на плана 18лв (14 GB, 2 GB facebook) и като попитах за устройство на лизинг нямаше никакъв проблем на тарифа ONE L. Взех OnePlus Nord!EYESCREAM написа: ↑08 окт 2020, 17:55
Как я получи тази оферта?
На мен от няколко месеца ми звънят от някакви обикновени GSM номера и ми твърдят, че съм в период на преподписване, нямам минути към фиксирани и други неща, които аз ги имам - нямах ги на предния план, а този изтича след около 4 месеца, т.е. ги имам от почти 2 години и в крайна сметка ми предлагат по-високите оферти, на които мога да мина и през сайта Моят А1. Поне 3-4 такива разговора съм имал, като всеки път им обяснявам, че сегашният ми план ми е достатъчен и нямам нужда от по-високи тарифи, като днес най-накрая ми предложиха да ми пратят анекс за да си остана на сегашните условия. Попитах ги за телефон на цена все едно подписвам 2 годишен договор, но ми отказаха. Предният път взех на цена ONE L.
Все пак ми е интересно, цитираната оферта откъде е, има ли някакви екстри и дали може да се вземе телефон с отстъпка? Сега плащам 19.99 за 8000 МВ, неограничени минути, 50 минути към ЕС и 50 минути, 50 SMS и 50 МВ в роуминг "ЕС и Балкани" (важат в Сърбия, Турция и може би още някъде). Тъпото е, че "ЕС и Балкани" имат по-голям приоритет от полагащите ми се в роуминг минути и мегабайти, т.е. ако изхабя 50 МВ/минути в Германия - после нямам за Сърбия, но пък си имам 50 безплатни SMS навсякъде в роуминг, а в България нямам никакви Предвид, че 8000 мегабайта ми стигат - не искам да се лишавам от екстрите и за това питам в споменатия план дали има нещо включено като при мен и ако да - да мрънкам и аз.
Здравейте! Пред дилема съм - в момента съм на Теленор с план за 18лв - 5гб нет и неограничени минути, който изтича след 2 месеца. Много ми трябва esim, който обаче само моите хора не предлагат... за това гледам офертите на останалите играчи и какво излиза - най-евтиният вариант за нещо подобно като параметри е 31лв - съвсем не е ок. Не се ли предлагат преференциални условия за прехвъляне на номер?
От много време не се. Стиснаха си ръцете, който преминал - преминал. Преференции няма за нови абонати при нито един от трите. Явно се конкурират с услуги - 5Г, есим, volte, tidal, hbo go, tvgo...
Някой да знае Теленор какво предлагат в момента - имат ли изобщо нещо скрито? Оферата за 21 лв с 8ГБ нет и HBO GO за 1 год нещо не ме кефи...
Тая оферта е 18.99 ама за тия дето са с 20.99 лева такса е предлагат за толкова. Имат една за 14,89 с неограничени и 1000мгб ама пак става за тия дето искат само разговори
Не разбрах коя е 18.99? Сега съм на 17.99 план с 5ГБ нет и ми излиза само тази Тотал+ за 20.99 - 8GB нет и 1 позиция за дигитални услуги...
Ако искаш иди и им кажи, че има такъв план.Реално е с 1 лев повече и получаваш параметрите на този който е 25 лева. с 8гб, някакви измислени позиции и 100 мин разговори към ЕС, но го има този план. Дефакто този който е 20.99 е на 18.89
Ясно, сега загрях какво ми казваш, благодаря!